 Valtaosa tutkimuksista viittaa siihen, että kahvilla on enemmän hyviä kuin huonoja terveysvaikutuksia  Tutkimusten perusteella kahvi muun muassa vähentää.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tapahtumaverstas ja tutkimuksen lähtökohdat •Tapahtumaverstas –Perustettu v.2007 (Fregatti Oy Yrityspalveluiden sisar) –Tarjoaa Tapahtumaviestintää.
Advertisements

Sama keho ja sama pää koko elämän
Helluntailaisuus.
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
GRADUAIHEITA Työ- ja organisaatio-psykologia
Aleksi Ranki Krapula.
Etäopetuksen tutkimushanke - ensituloksia Oppimistutkimuksen keskus Erikoistutkija, KT Minna Nummenmaa.
SearchIM Search Mikko Ketola Regional Manager (Finland, Ireland, Baltic States) Helsinki Nuorten yhteisöt netissä – miten kommunikoin ja viestin.
LAJITTELU JA KIERRÄTYS
GRADUAIHEITA Työ- ja organisaatio-psykologia
Miksi turhaa altistumista matkapuhelimen säteilylle tulee välttää?
Eläkeselvitys 2012: Selvitys TEKin jäsenten näkemyksistä eläkeiästä ja eläke- ehdoista
 Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Pieni on parempi ! Koulujen koko ja laatu Peter Backa.
Tunne lääkkeesi Toimiiko lääkehoitosi?
Hyvinvointia työstä.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Tupakointi ja sen vaikutukset
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Janne Junes Systeemitieteiden kandidaattiseminaari – Syksy 2009 Tutkimus varasto-virtaussysteemin.
TAYS tutkimusprojektit
Hakkerointi.
* ”Urheilija ei tervettä päivää näe” * ”Nuorille tehdään nykyisin paljon raskaudenkeskeytyksiä.” * ”Suklaa suojaa korkealta verenpaineelta.” * ”Kahvi.
POHJANMAA ”Uuden energian Pohjanmaa - Energiaa huippuosaamisesta, monikulttuurisuudesta ja vahvasta yhteisöllisyydestä”.
Tornion kaupungin etsivä nuorisotyö
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
Terveysosaaminen ja media
Viestinnän opiskelijat verkossa KM Auli Posti Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus MULTIMEDIAN MONET MUODOT 21.
Tutkimuksen osuuden mittaaminen yliopistojen ajankäytöstä Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä 2015/1 Ari.
Lapsen oikeus väkivallattomaan kasvuympäristöön Mirjam Kalland.
Mikroskoopin keksiminen ja mikroskooppityypit
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Osteoporoosi Sarita ja Marleena.
- Se suomalaisten juttu
Diabetes (sokeritauti).
Tutkimustyypit ja tutkimusasetelmat
Hypoglykemia eli alhainen verensokeri
Matti, Atte, Olli ja Jasmin
Bulimia ja laktoosi-intoleranssi
Ostoskärryverkoston 2 –viikon kampanjan tavoittavuus.
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
D IABETES JA MBO T EKIJÄT : M ATIAS, M IKKO JA H ENRIK.
By: Jarno ja Arttu (On n00b)
Turvallisuus ja ensiapu ihmiset, omaisuus, tieto, toiminta, ympäristö, työ Fyysinen, psyykkinen ja yhteisöjen turvallisuus Perustus-, tasa-arvo-, lukio-
Ruokakolmio Nuoren ravinto Juomat eivät pidä nälkää kuten kiinteä ruoka, ja sokeroituina niissä on yleensä paljon energiaa. Sokeriset juomat vaurioittavat.
Palveluiden käyttäjien oikeudet tietoihinsa “Anonyymin identiteetin ongelma” Tapani Tarvainen Electronic Frontier Finland ry.
Muistisairaudet dementia ja Alzheimer. Miten syntyy ja mitkä tekijät vaikuttavat? Dementian yleisin syy on alzheimerin tauti (yli 50%) tai vaskulaarinen.
Ruoka eri ikäkausina. Vauvaikä Vauvan luonnollinen ravinto on rintamaito tai äidinmaidonkorvike Maidosta vauva saa sairauksilta suojaavia aineita sekä.
Usko ja riippuvuudet Pekka Lund Mistä puhumme, kun puhumme riippuvuuksista? Pekka Lund
LIIKUNTAVAMMAISUUS.
Tutkimustyypit ja tutkimusasetelmat
Pekka Lund Usko ja riippuvuudet.
2. oppitunti.
Marttilan yrittäjäkyselyn yhteenveto
TE3 - TUTKIMUS 1-3 hlö:n ryhmissä JOKIN TERVEYSTOTTUMUS
5. Mitä kansanterveydellä tarkoitetaan
Fyysisen aktiivisuuden on havaittu edistävän myös lasten tiedollisia toimintoja, kuten muistia, tarkkaavaisuutta sekä tiedonkäsittely- ja ongelmanratkaisutaitoja.
IHOSYÖPÄ.
RUUAN TERVEYSVAIKUTUKSET
Päihdyttäviä paineita
Työhyvinvointiasi ajatellen Needlite™ Needlite™ hyödyt
Yleisyys Suomessa / vuosi 500 milj €
Syöpä.
Kylmyys.
Kuinka resurssiviisaita olemme?
Liikunta tukee työhyvinvointia
Silikonotäytteiset rintaimplantit ja terveys
Esityksen transkriptio:

 Valtaosa tutkimuksista viittaa siihen, että kahvilla on enemmän hyviä kuin huonoja terveysvaikutuksia  Tutkimusten perusteella kahvi muun muassa vähentää sydäntautiriskiä, suojelee syövältä, ehkäisee diabetestä, astmaa, maksakirroosia ja jopa Alzheimerin ja Parkinsonin tautia, nesteyttää, auttaa palautumisessa, piristää ja on hyvä antioksidanttien lähde  Kahvilla on myös haitallisia vaikutuksia kuten unettomuuden lisääminen ja lievä verenpaineen kohottaminen, ja liikakäytön yhteydessä ehkä jopa hallusinaatioiden aiheuttaminen. Jälkimmäistä väitettä puoltaa tosin vain yksi, Australialaisessa yliopistossa tehty tutkimus   Kahvista on haittaa silloin, kun sillä yritetään sammuttaa nälän tunnetta. Vahva kahvi kyllä poistaa nälän, mutta ei ravitse  Raskaana oleville naisille voi liika kofeiini mahdollisesti aiheuttaa keskenmenon

 Tein tutkimuksen kahvin juonnista Oululaisten lukion toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoiden keskuudessa  Tutkimus oli kvantitatiivinen kyselytutkimus

 Tutkimuksen perusteella ei voi saada luotettavaa kuvaa Oululaisten lukion 2 ja 3 luokkalaisten kahvin juonnista, koska kysymykseen vastasi vain noin 30 henkilöä. Kuitenkin tutkimustulokset ovat varmasti suuntaa antavia  Tutkimus on helposti toistettavissa samoin kysymyksin isommallekin joukolle ja eri ikäisille

 Kirjallisuusviitteet/lähteet  terveyskirjasto.fi  kiloklubi.fi  ILTALEHTI  ILTA-SANOMAT  kahvi.net  tohtori.fi   BBC  wikipedia