Slides:

Samankaltaiset esitykset
SAPA ry VALMENNUSLINJA

Alkupyöritykset PÄÄ - kierrot, iso laaja kaari, KASIT HARTIAT
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
ARKIPÄIVÄN PSYYKKINEN VALMENNUS ESPOON JÄÄTAITUREISSA
Taitojen johdonmukaista, systemaattista, pitkäjänteistä opettelua ja harjoittelua. Fyysiset taidot Psyykkiset taidot Ainakin taitolajeissa psyykkinen.
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
RPS.
HARJOITTELUN SUUNNITTELU
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
Odotukset seuratoiminnalta eri elämänvaiheissa
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
Henkiset ominaisuudet Fyysiset ominaisuudet
JÄÄPALLOILIJAN FYYSISEN HARJOITTELUN OHJELMOINTI
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
TOIMINTAKYVYN EDISTÄMINEN JA KOTIKUNTOUTUS
Vasaramäen koulun liikuntalinja
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
JOUKKUEEN KAUSISUUNNITELMA
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
LKKFEDCBA EDUSTUS AKATEMIATOIMINTA LKKFEDEDUSTUS SAPKO RU SAVO SELECTPRO RYHMÄ PÄSSIPOLKU KARTOITUKSET.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Harjoituksia Jäähalliin
Maalivahdin sijoittuminen
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
Fyysinen valmennus pojat -04 Tiivistetty katsaus P 04 joukkueen fysiikkaharjoitteluun Jape.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
FYYSISEN HARJOITTELUN PERUSTEET FHV. KEHITTYMISEN PERIAATTEITA HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” ELINJÄRJESTELMÄN.
TALENTTIPELAAJAN VUOSIKELLO JÄRVENPÄÄN PALLOSEURASSA Lahjakkaiden pelaajien kehittäminen yksilöllisemmin Vuosikello on valmentajan tukena yksilövalmennuksessa.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET 1. MAALIVAHTIPELIN PERUSTEET 2. PELI LUONNE LUISTELU 3. OPPIMINEN 4. PELIKÄSITYS 5. MAALIVAHDINTEKNISET- JA LAJITAIDOT 6. PELIASENTO.
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ Meidän Peli.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON VALMENTAJAKOULUTUSJÄRJESTELMÄ.
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET 1. MAALIVAHTIPELIN PERUSTEET 2. PELI LUONNE LUISTELU 3. OPPIMINEN 4. PELIKÄSITYS 5. MAALIVAHDIN TEKNISET- JA LAJITAIDOT 6. PELIASENTO.
Pelaajien kehitysvaiheet
Valmentajakoulutus taso 1 osa 1 Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Viikonlopun aikataulu (alustava) Lauantai 10:00 Avaus ja virittäytyminen 12:00.

Maalivahtivalmennus ikäluokittain Tero Välimäki MV-koordinaattori/-valmentaja

Maalivahtivalmennus G-6 ja F-7ja8 G-6 varsinaista mv-valmennusta ei ole. F-7 ja 8 helppoja kiinniotto tekniikoita lähinnä leikkien ja pelien kautta.Voidaan toteuttaa joukkueharjoitusten sisällä esim. koko joukkueelle. Leikkimielisiä nopeusharjoitteita, kilpailujen ja pelien kautta. Samalla koordinaatio ja kehon hallinta kehittyy.

Maalivahtivalmennus F-9 Käydään läpi kiinniottotekniikoita lähinnä pystyssä tapahtuvat torjunnat. Maatapitkin kohti tulevat pallot Sylikorkeudelta kohti tulevat pallot Kasvokorkeudelle tulevat pallot ( painotus: oikea ote pallossa, käsien jousto, katse pallossa, torjunta-asento, tasapaino torjuntaan lähdettäessä). -Nopeus ja koordinaatio harjotteita.

Maalivahtivalmennus E-10 ja 11 Potkutekniikat, jaloilla pelaaminen TÄRKEÄ Kierrättäminen ( pelattavaksi tuleminen, mihin haluan pallon, mihin avaan, miten avaan ). Torjuntatekniikoiden hiominen ( helpot pallot varmasti kiinni ) Heittäytymistekniikoiden opettelu ( maatapitkin lähelle tulevat pallot/kauemmaksi tulevat pallot ) (painotus: tasapaino, painopiteen muuttaminen, ponnistava jalka, nilkan käyttö heittäytymisessä, heittäytymisen suuntaus) Fysiikka omalla keholla tehtävät fyysiset harjoitteet ( erilaiset X-hypyt, mittarimato, rapukävely, liskokävely yms ). Nopeusharjoitteita lisättynä torjuntoihin.

Maalivahtivalmennus D-12 ja 13 Potkutekniikoiden hiominen (molempijalkaisuus) Kiinniottotekniikoiden ja heittäytymisten hiominen ( ohiohjaukset,yliohjaukset, kummalla kädellä ) Nyrkkeilyn opettelu ( miten nyrkkeilen, mihin nyrkkeilen ) Jalkatyöskentely ( kimmoisuus, räjähtävyys, nopeus ) Heittotekniikoiden opettelu ( pitkä, puolipitkä heitto ) Erikoistilanteiden opettelu ( muurin asettaminen, kulmat ) Pelin rytmittäminen ( milloin nopeasti, milloin rauhotan ) Puolustuslinjan ohjaamisen opettelu ( äänen käyttö ) Fyysinen harjoittelu oman kehon painolla ( esim. alkulämpönä).

Maalivahtivalmennus C-14 ja C-15 Ohjataan omatoimiseen harjoitteluun ( tarvittaessa tehdään henkilökohtainen harjoitussuunnitelma ) Ponnistusvoiman lisääminen asteittain ( pituuskasvun loputtua ) Painopiste korkeissa palloissa (ulostulot) kulmatilanteet, keskityspallot.

Maalivahtivalmennus B-juniorit Urheilijaksi kasvaminen ( mitä vaatii itseltä, selkeät tavoitteet maalivahdiksi kasvamiseen) Valinnat (kaverit,uni,koulu,ravinto) Johtajuuden korostaminen (hallitse alueesi, vaadi,kannusta,ohjaa,näytä esimerkkiä niin harjoituksissa, kuin peleissä) Omatoiminen harjoittelu

Maalivahtivalmennus A-juniorit ja aikuiset Opittujen taitojen ylläpitäminen ja edelleen kehittäminen. Teknisten ja taktisten asioiden hienosäätäminen. Painopiste psyykkisissä asioissa ( pelistä noin 90% henkisellä puolella)