Esitys aiheesta: "KPV T-10/11 kausisuunnitelma"— Esityksen transkriptio:

1 KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018 - 2019
Pasi Viitala, Petri Laasanen, Toni Kangas

2 Sisältöteemat jaksottain
Lajitaidot Jakso 1 Jakso 2 Jakso 3 Pallonkäsittely x x x x x x Alkukauden tavoite saavuttaa riittävä henkilökohtainen taitotaso pallonkäsittelyyn Kuljetus ja käännös  x x x x  x x Henkilökohtainen pallonkäsittely   x x x x Henkilökohtaista pallonkäsittely kotona (harjoituksissa opittuja uusia taitoja ja harhautuksia) Syöttö ja 1. kosketus    x x x x Alkukauden tavoite saavuttaa riittävä henkilökohtainen taitotaso syöttämiseen Pelitaito (puolustaminen ja hyökkääminen) Jakson 1 henkilökohtaisen taidon ja pelitilanteiden siirtäminen peliin Laukaukset, pienpelien vaikeuttaminen ja eri variaatiot x x  Jakson 1 opittujen pienpelien vaikeuttaminen taitotason mukaan Maalivahdin toiminta Maalinteko  x x x x Pelitapahtuma (20-30 % harjoitusajasta) pienpelit 3v3, 2v2 x Jaksolla 2 ja 3 pelitaktiikkaa. Valmistautuminen kesän turnauksiin Tee tätä kotona Harjoitteisiin tuotujen henkilökohtaisten taitojen ja liikkeiden harjoittelu, sekä kesäkaudella pienpelit pihapiirissä Piirisarja 2010 syntyneet oman ikäluokan harjoituspelit Taitorata ”testi” osa-alueet Järjestetään ainakin 2 taitotasoa mittaavaa testiä. Alkukaudella ja keväällä. Palkitseminen saavutetusta tasosta ? Muut yhteiset tapahtumat Pulkkamäki Järjestetään ainakin 2 yhteistä tapahtumaa kaudella, sekä yön yli turnaus kesällä Vanhemmat vastaan lapset  x Fyysiset taidot Liikkuvuus Motoriset perustaidot Tasapaino Ketteryys

3 Kausitiivistelmä 2018-2019 Harjoitukset Ottelut Yleiset
Joukkue- ja yhteishengen rakentaminen leikin ja positiivisen palautteen kautta, oppiminen hauskaa yhdessä pitäen Perustaitojen (kuljetus, haltuunotto, syöttäminen jne.) hiominen Venytteleminen Henkilökohtainen harjoittelu Ottelut 5v5 pelipaikkojen oppiminen. Rutiinit, alkulämmittely jne. Pelin jälkeinen palauttelu / venyttely & keskustelu yhdessä Yleiset Ajoissa paikalla sekä harjoituksissa, että peleissä (tästä erilliset ohjeet) Pallo aina mukana ja pumpattuna Juomapullo vedellä täytettynä mukana Vanhempien aktivointi toimintaan, mm. Jopoxin käyttö Talkoot ja muut yhteiset tapahtumat