Esitys aiheesta: "KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018"— Esityksen transkriptio:

1 KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018
Petri Laasanen, Antti Karjalainen, Toni Kangas

2 Sisältöteemat jaksottain
Lajitaidot Jakso 1 Jakso 2 Jakso 3 Jakso 4 Jakso 5 Jakso 6 Jakso 7 Pallonkäsittely x x x x Kuljetus ja käännös Kuljetus ja harhautus Syöttö ja 1. kosketus Pelitaito (puolustaminen ja hyökkääminen)   x x x x Monipuolinen harjoittelu (kertaus, jaksot 1-6), 5v5 joukkuepelaaminen Maalivahdin toiminta Maalinteko Pelitapahtuma (20-30 % harjoitusajasta) x X Tee tätä kotona Pallon vispauksen ja jalkapohja- ja päkiäkosketus- ten harjoittelu. Sisäsyrjäkäännöksen harjoittelu 90 ja 180 astetta eri vauhdeilla. Keksi oma formularata ja kuljeta vauhdilla. Vartaloharhautuksen/askelharhautuksen harjoittelu ilman palloa/pallon kanssa. Syöttelyä erilaisilla palloilla jaloin ja käsin. Maalinteko ja pienpelejä pihapiirissä. Pallon pomputtelu Muut yhteiset tapahtumat Pulkkamäki   x Vanhemmat vastaan lapset   x Fyysiset taidot Liikkuvuus Motoriset perustaidot Tasapaino Ketteryys

3 Kausitiivistelmä 2018 Harjoitukset Ottelut Yleiset
Joukkue- ja yhteishengen rakentaminen Leikin kautta oppiminen hauskaa yhdessä pitäen Perustaitojen (kuljetus, haltuunotto, syöttäminen jne.) hiominen Venytteleminen Henkilökohtainen harjoittelu Ottelut 5v5 pelipaikkojen oppiminen (timanttipelimuoto) Rutiinit, alkulämmittely jne. Pelin jälkeinen palauttelu/ venyttely & keskustelu yhdessä Yleiset Ajoissa paikalla (10 min. ennen harjoitusten alkua), käynti vessassa ennen harjoituksia ja pelejä (!) Pallo aina mukana ja pumpattuna Juomapullo vedellä täytettynä mukana Vanhempien aktivointi toimintaan, Jopoxin käyttö Talkoot ja muut yhteiset tapahtumat