Hallitusohjelman statuscheck Edari 11.5.2011. Prioriteetti 1 - Projektit 2 Aloittamatta AloitettuValmis Järjestetään hätämajoitus syksylle 2011 0100 Jätkäsaari.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Uutta Suvi-työryhmältä Tarja Ahopelto Suvi-työryhmän pj Proflangin kevätpäivät Rovaniemellä 23. –
Advertisements

Ydinvoimaa rakennetaan lisää – miten suomalaista osaamista kehitetään
OPETUSSUUNNITELMATYÖN ETENEMINEN AMMATTIKORKEAKOULUISSA Kysely 09-10/2005.
Tilahallintajärjestelmä Mikä? Miksi? Miten? Janne Koskenniemi, pääsihteeri.
UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Eero Tourunen 2003 Projektin johtaminen -opintojakso Yliopiston ja yritysten projektiyhteistyö.
Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
M M o o V V E E Ammatillisen huippuosaamisen mallintaminen Modeling Vocational Excellence.
YLIOPPILASLEHTI AINO AYYE-iltakoulu Jussi Mattsson.
Seurakysely 2012 Seurakyselyn kehittäminen Seurafoorumi Anton Ahonen Jyväskylän yliopisto.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Vaasan Ammattikorkeakoulu
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
Periaatepäätös kampuskohtaisista palvelupisteistä AYYE iltakoulu
Selvitys tilojen riittävyydestä Edari
Avainopistojen Lake-hanke ”Avainhanke II”
Verkko-opetuksen laadunhallinta yliopistoissa – millä toimenpiteillä yhdessä eteenpäin Janne Sariola, Annikka Nurkka, Sari Tervonen
Korkeakoulujen esteettömyysverkoston tulevaisuuden toimintamalli: Keskustelua verkoston olemuksesta ja toiminnoista ESOK.
Lähipäivä T Business process development methods 1.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
CSC / Tietohallinnon asiakkaat ja tuotteet / Teemu Kemppainen Aikataulu 09:00-09:30Mallin kehitys versioon 1 ja tästä eteenpäin; UML-notaatio.
Avoin-Web Pro -projekti SISÄLLÖNTUOTANTO Eija Varis Info
ROTARY PEACE FELLOWSHIP APURAHAT MAHDOLLISTAVAT OPISKELUN YHDESSÄ KUUDESTA KANSAINVÄLISESTÄ ROTARYKESKUKSESTA APURAHOJEN KOKONAISMÄÄRÄ
FINNA Aki Lassila Kehittämispäällikkö Finnan konsortiokokous
Tiedonkerääminen Tietoa kerätty (ei kattavasti):  olemassa olevista hankkeista ja ideoista  kirjallisuudesta  tutkimuksista  sekalaista:
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Kooste ensimmäisen aallon organisaatioiden kevään 2013 palautekyselystä
TutKIVA oppiminen verkossa  suunnitellaan ja toteutetaan opetusteknologiaa hyödyntäviä opintoja, joissa sovelletaan tutkivan oppimisen pedagogisia periaatteita.
YyyY SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YRITYSTEN PALVELUPOLKU PALVELUSETELI HELSINGISSÄ Yritystä Stadiin -tapahtuma Marja-Leena Vaittinen
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Itä-Suomen asumispäivä –ideoita kehittämiseen Kuopio AVAUS Maakuntajohtaja Jussi Huttunen Pohjois-Savon liitto.
Soveltuuko asiantuntijatehtävien luokittelu tutkijoiden, yliopistojen ja rahoittajien käyttöön? RAKETTI-TUTKI / Tietomallityöryhmän seminaari
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Tenttiakvaariokokemuksia Suomen Turusta :Turun Ammattikorkeakoulu
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
1 Hannu Javanainen MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- SEMINAARI JYVÄSKYLÄ PAVILJONGISSA SEMINAARIN TEEMA: Perusterveydenhoitoon ja siihen.
FUAS Kielet ja viestintä
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
Ajankohtaiskatsaus ja yhdistymisen toteutuminen Valtuusto
© KAINUUN AMMATTIOPISTO Laajennetun työssäoppimisen kokeilut Jatkohanke – Kainuun ammattiopisto
NOPS –hanke 2010 Pirkko Rimpilä-Vanninen, projektipäällikkö Laurea 2010.
University of Melbourne Kevät 2012 Saara Räsänen
Viestintäsuunnitelma
Laatua verkko-opetukseen Vopla-hankkeella Helsingin yliopisto Kuopion yliopisto Lappeenrannan teknillinen yliopisto.
Uusia avauksia korkeakouluyhteistyössä tutkimuksen tukipalveluiden ja hallinnon alueella - Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto RAKETTI -päätösseminaari.
VALOA Valmennuksella kansainvälisiä osaajia työmarkkinoille
Viestinnän opiskelijat verkossa KM Auli Posti Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus MULTIMEDIAN MONET MUODOT 21.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Kooste Finna-organisaatioiden palautekyselystä Finna-konsortiokokous
TOKYO ry:n talousarvioluonnos Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunta TOKYO / Student Union TOKYO.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Ajankohtaista – seutusivistys
TUHA-verkoston tapaaminen
Kansainväliset tutkinto-opiskelijat Suomen yliopistoissa Tuure Pitkänen SYL:n hallituksen jäsen.
MIKSI ARVIOINTIA TEHDÄÄN? Arvioinnilla saadaan tietoa siitä, mitä tuloksia toiminnalla on saatu aikaan ja miten toimintaa tulisi kehittää. Tietoa oman.
Tutkimusprojektin hallinta Miten projektia johdetaan? Tutkimus- ja innovaatiopalvelut/Kirsi Murtosaari.
Kaikkien aikojen Porvoo Alla tiders Borgå LUKION OPS-PROSESSIN AIKATAULUTUSTA OPS 2016.
TYÖOLOBAROMETRIN TOTEUTTAMINEN PKKY:SSÄ. Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Pohjois-Karjalan Aikuisopisto.
YLIOPPILASKUNTA JA SINÄ. KUKA ON AYY? jäsentä yli 100 alaa ja 93 kansallisuutta 45 jäsentä edustajistossa 10 jäsentä hallituksessa 50 työntekijää.
Finnan ohjelmisto ja sen kehittäminen
Lukukausimaksuihin liittyvä
Hyvinvointitiimit – I työpaja
Erikoiskirjastojen päivä Säteilyturvakeskuksessa
Tiedolla johtaminen - työryhmä
Ohjaus ja valvonta (Ohjava) - teemaryhmä
Maakunnan, kunnan ja muiden toimijoiden yhteistyömallit -työryhmä
YHTEISPALVELUN TEHOSTAMISHANKE ETENEE
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
HyMinä – hyvinvoiva minä Porukalla hyvinvointia?
Esityksen transkriptio:

Hallitusohjelman statuscheck Edari

Prioriteetti 1 - Projektit 2 Aloittamatta AloitettuValmis Järjestetään hätämajoitus syksylle Jätkäsaari Kivimies eli Aalto Village Odotellaan Helsingin tontinvarauspäätöstä Tehdään asumis-, liikunta- ja palvelukysely jäsenistölle Tarkastellaan ja kehitetään palvelupisteiden toimintaa Tehdään napakka ja AYY:n näköinen strategia ja sille toimeenpanosuunnitelma Otetaan käyttöön vapaaehtoisuuden pelisäännöt ja valitaan vapaaehtoisluottamus- henkilö Tehdään viestintästrategia ja viestinnän työkalupakki Perustetaan vapaaehtoispumppu yrityssuhteiden pyörittämiseen Varmistetaan kv- opiskelijoiden ryhmäsairausvakuutush ankkeen toteutuminen 50 Kaksi tapaamista suunnitteluryhmän kanssa. Odotellaan Espoon päätöksiä alueen kokonaiskehityssuunnasta. Odotellaan arkkitehtitoimisto Sarcin luonnoksia. Pyöräytetty käyntiin. Keskusteltu alustavasti Aallon kanssa yhteistyöstä. Kysely toteutuu syyskuussa Alustavasti työn tavoite ja aikataulu määritelty. Peilattu suunniteltuja vapaaehtoisuuden pelisääntöjä nykytilanteeseen. Kick-off tulossa parin viikon sisään Vaikuttaa todella hyvältä, että syksyn uusille opiskelijoille tämä olisi jo mahdollista. Aalto toimii kansallisella tasolla koko homman pääarkkitehtina. Mukana tällä hetkellä tapahtuvassa tarjouskilvassa on jo noin 20 yliopistoa sekä AMK:ta.

Prioriteetti 1 – Jatkuvat (I) 3 Aalto-yliopisto Tehdään tiivistä yhteistyötä TOKYO:n ja TaiK:n ainejärjestöjen kanssa Avustukset jaettu Linjataan opintojen kuormittavuudesta Linjapaperia ei ole kirjoitettu, mutta opintojen kuormittavuuden kriittisestä tarkastelusta on viesti mennyt perille Aaltoon. Tavoitteet Aallolla ja AYY:llä yhtenevät Ylläpidetään suhdetta yliopiston johtoon Johtoa (rehtoraatti, dekaanit, muut avainhenkilöt) tavattu säännöllisesti Vaikutetaan aktiivisesti tulevaan tutkintorakenne- uudistukseen Tekniikan kandityöryhmä lähtenyt hyvin liikkeelle, Aaltotasolla AYY:n tavoitteet hyvin toteutuneet. Opintotukiuudistus Viestintä aloitettu. Huomioitu erityisesti tutor-koulutuksissa. Lisää tiedotusta jäsenille tulossa kesän ja syksyn aikana. Julisteet levitykseen syksyllä. Uusien opiskelijoiden vastaanotto Asiaa pohdittu ja valmisteltu Aavassa ja AFYE-työryhmässä. Etenee hyvin. Parannetaan tutorointia Pilotoitu kesällä 2010 suunniteltua koulutusmallia tekniikan ja kauppatieteen tutoreille. Tekniikan alan koulutuksista saatiin hyvää palautetta. Vaalitaan ja hyödynnetään suhteita erityisasemayhdistyksiin Neuvosto toimii säännöllisesti ja jouhevasti Seurataan kansainvälisten opiskelijoiden lukukausi- maksukokeilun toteutusta ja vaikutetaan siihen Jatkuva proggis. Rekrytty henkilö tekemään gradua aiheeseen liittyen. Tutkii mm. sitä miten lukukausimaksut vaikuttavat hakijoiden sosiaalisiin taustoihin. Tehdään monimuotoista jäsenviestintää Kalenteria ja UO-opasta työstetään parhaillaa, vuosikertomus jäissä, viestinnän ryhmä x startannut, mutta toimintaa pitäisi kehittää Yhteisö

Prioriteetti 1 – Jatkuvat (II) 4 Suoriudutaan oikeusprosesseista ja etsitään sovinnollista lopetusta omaisuuskiistaan Perehdytty asiaan. Rekrytoitu omaisuussuunnittelija Eranti ja aloitettu tulevaisuuden suunnittelu. Tavattu KY ry:tä arkistoon liittyen. Viritetään AYY:n toimistolle ja palvelupisteille hyvinvoiva ilmapiiri Toteutunut: Hallituksen palautekysely vol 1, sparrauskeskustelut ja säännölliset virkistäytymiset, toimiston palautekysely ja - sessio, toimiston vappujuhla. Tunnelma: iloinen. Tavataan palvelupisteiden väki viikoittain Tavattu, muttei viikoittain. Selvitetään mitä voimme tarjota yrityksille ja jäsenillemme Tämä on hyvässä mallissa. Vaikutetaan aktiivisesti UniSportin toimintaan Teemu UniSportin johtokunnan jäsen. Johtokunta kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa. Karoliina erittäin aktiivisesti liikuntapalveluiden ja seuratoiminnan kehittämisessä mukana. UniSport pärähtää täysillä käyntiin syyskuussa kun sekä Töölön että Otahallin pisteet avautuvat. Syyskuuhun mennessä pyritään kehittämään UniSportia mahdollisimman paljon. Tämän jälkeen tietysti aktiivisesti seurataan ja vaikutetaan sen toimintaan. Seurataan kansainvälisten opiskelijoiden lukukausi- maksukokeilun toteutusta ja vaikutetaan siihen Jatkuva proggis. Rekrytty henkilö tekemään gradua aiheeseen liittyen. Tutkii mm. sitä miten lukukausimaksut vaikuttavat hakijoiden sosiaalisiin taustoihin. Toteutetaan ylioppilaskunnan kielistrategiaa kolmikielisyyssuunnitelman mukaisesti. Ruotsin kurssi meneillään. UO-opas tulee olemaan kolmikielinen. Muistutellaan jatkuvasti toimijoita olemaan kolmikielisiä. Opiskelijan arki Sisäinen organisaatio

Prioriteetti 2 - Projektit 5