Asukas-TV mCasting Oy Airport Plaza Äyritie 12 C, Vantaa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lillbacka – alustava tarjous Arjen Sankareita Finlandiatalolla.
Advertisements

Apua Averkey Pro:n mahdollisiin teknisiin ongelmiin Rami Rajala EP-Engineering Oy
Doctoradvice Hoitajan Puhelinneuvonnan Tuki –palvelu Copyright © 2007 Doctoradvice All Rights Reserved.
 TOIMINTA ALKOI 1997  Yhteiskristillinen toiminta perustuu  yhteiseen näkyyn ja yhteisiin  pelisääntöihin  päihdeongelmaisten ja heidän perheit- 
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Petikon Liiketalo TiilipojanLenkki 4, Vantaa Liiketilat:
Isännöinnin uusi rooli taloyhtiön viestinnässä
Taloyhtiön omaehtoinen toiminta
LOF 2010 Rotary - Tiedotus 1 VIESTINTÄ TAPAHTUMA KANAVA - häiriöt - no-signal LÄHETTÄJÄ - ilmaisukyky - esitystapa - taustat (media/yksilö) VASTAANOTTAJA.
Uusi tapa nauttia TV:stä seutuverkoissa
IPTV seutuverkoissa Kauhajoki Petri Naukkarinen.
Remontti TV Asukastiedotuksen lisäväline
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
FFH-Projekt/KK-projekti Fiber Från Hemmet Kuitu Kotoa Ulf Grindgärds, Mistä pitää tiedottaa? LVM
NCA N ärpes C entral A ntennandelslag -Virtuell Arena Närpes IPTV Palvelu seutuverkossa Kauhajoki
Asunnon vuokraaminen:
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
LAPSET JA INTERNET Miten suojella lapsia Internetin vaaroilta?
Internetin toimintaperiaate ja käyttötavat
Kokeiltavat ubiikit palvelut Alpakka-hanke Maunulassa 2008 tutkija Sirkku Wallin Teknillinen korkeakoulu TKK projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry. Maunulan.
Kiinteistöhallinta SKH Asuntopalvelu Markku Kulomäki Oy
ASUKASISÄNNÖINTI ASUMISEN TUKENA Asumisneuvojakoulutus, YM
AS OY ULVILANTIE 11B Putkistosaneeraus
Paperinkeräys Oy:n seminaari Eteran auditorio Marina Furuhjelm Lakiasiantuntija, OTM Miten jätelaki vaikuttaa isännöitsijän arkeen?
Taloyhtiön kuntotodistus
DIGI-TV JA LAAJAKAISTA
Laadukkaan asukasviestinnän mahdollisuudet
Verkko-osuuskunnan ja toteuttajan yhteistyömallit sekä yhteistyön syventämisen mahdollisuudet Jukka Kapela
Kaapeli-TV.
Info-TV Projekti.
Joensuun kylien foorumi Teematyöskentely Joensuun kaupungin asukastoimintastrategia, miten voin vaikuttaa ja osallistua - Aktiivinen vuorovaikutus.
Viestintä perusparannushankkeessa - putoaako kapula joka vaihdossa ? Juha Salmi | Suomen Asuntotietokeskus IKE-kehitys- ja verkottumisseminaari
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Kuolinpesän omistusjärjestelyt
Asukasdemokratia Lohjan Vuokra-asunnot Oy:ssä (Lova)
Info-TV Projekti.
Käyttäjätunnukset ja salasanat Mika Pasanen Osao Myllytulli ja Mytlpt09E 2010.
Vaikuttaminen ja viestintä taloyhtiössä -kyselyn tulokset.
Kuolinpesästä omaan omistukseen
Kotitietokoneen tietoturvasta Materiaalia:
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
Otsikko Muuta. Otsikko Väliotsikko Teksti Väliotsikko Teksti Väliotsikko Teksti Väliotsikko Teksti Väliotsikko Teksti Väliotsikko Teksti Kuvat: Johan.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
OTE PUTKISANEERAUKSEN HANKESUUNNITELMASTA:. PERUSTEET 1) Taloyhtiön yksi kerrallaan tapahtuva märkätilojen saneeraus johtaa todennäköisesti huonoon.
Kokemuksia sometyökaluista verkkopalvelun kehittämisessä – Case toimeksi.fi Saara Pajunpää, VVV-projekti, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys.
Sosiaalinen media matkailumarkkinoinnissa Teemu Hakolahti.
Iloa ja valoa asukasviestintään
Suupohjan palveluhakemisto (yritys- ja yhdistysrekisteri)
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2014 Asukas- ja omaistyytyväisyysmittaus tehtiin kyselytutkimuksella vuoden 2014 lopussa. Kyselyssä oli 33 kysymystä.
Kokoaminen ja liittäminen tietokoneeseen.
Lakimies Tiina Hallberg Suomen Kiinteistöliitto ry
Linjan vuokraaja Taloyhtiöliittymä HomePNA-tekniikalla noin 100 asunnon talo ja kolmannes liittyy Taloyhtiön investointi € Liittynyttä kohti 109.
SUUPOHJAN PALVELUPORTIT. Suupohjan palveluportit Suupohjan palveluportit-hankkeen tavoitteena on asumis- ja hoivapalvelujen sekä seudun yhdistysten verkkopalvelujen.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
RSS-syötteet nuo unohdetut kuuluisuudet tiedottamisessa Krista Auvinen 2011 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett.
Isännöinnin Asiakastyytyväisyys yhteenveto 1 Isännöinnin asiakastyytyväisyys 2010 (N9772) Tulosyhteenveto Raportin kohderyhmä: JS-Audit Oy Vastaajia.
Isännöinnin asiakastyytyväisyys 2012 Tulosyhteenveto Raportin kohderyhmä: JS-Audit Oy Vastaajia yhteensä: 50.
2012 Petri Lounaskorpi Pilvityövälineet oppilaan oppimisprosessin tukena Petri Lounaskorpi, Minna Kytölä
Verkkoympäristöjen hyödyntäminen verkoston toiminnassa. Plonen ja muiden alustojen (yhteis)käyttö.
Työpaja 2: Uudistunut Finna.fi viestintäkanavana
16 Kotini on linnani s
Televisiot.
ATT verkkokurssi tohtorikoulutettaville
OSAO Myllytulli Taina Kylmänen, Marjo Ahola
RYHMÄN NIMI? MITÄ RYHMÄ TEKEE? MISSÄ ? MILLOIN? YHTEYSTIEDOT ?
Rakennusalan sähköinen kauppatieto
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2015
Kuntoutussäätiön alueverkostotyö Malminkartanon alueella
Markkinointisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

Asukas-TV mCasting Oy Airport Plaza Äyritie 12 C, 01510 Vantaa info@mcasting.fi tel. +358 10 218 3310 fax +358 9 436 98 122

mCasting - Asukas-TV taloyhtiökohtainen TV-kanava taloyhtiön ja asumiseen liittyvään tiedottamiseen myös muu sisältö mahdollinen, esimerkiksi asumiseen liittyvää hyötytietoa muilta sisällön tuottajilta tai tietoa alueen kaupoilta ja palveluntarjoajilta näkyy taloyhtiön TV-vastaanottimissa omalla kanavallaan tiedotteiden teko todella nopeaa ja helppoa, voidaan tehdä mistä tahansa missä on PC ja yhteys Internetiin

Asukas-TV kanavan sisältö - mitä Asukas-TV kanavalla voidaan tiedottaa Isännöitsijä, huoltoyhtiö, taloyhtiön hallitus jne.: aina ajan tasalla olevat yhteystiedot tietoa yhteiskäytössä olevista resursseista; saunavuorot, pesutuvat, kerhotilat… tietoa remonteista, huoltotöistä tietoa yhtiö- ja muista kokouksista ohjeita asunnon ylläpitoon, tietoa energian- ja vedenkulutuksesta, säästövinkkejä tietoa talon tapahtumista; kokoukset, kesäjuhlat, pikkujoulut, talkoot…. Muu mahdollinen sisältö: tietoa alueen tapahtumista ja palveluista muuta asumiseen liittyvää hyötytietoa ulkopuolisilta sisällöntuottajilta tarjouksia ja mainoksia alueen kaupoilta ja palveluntarjoajilta

Asukas-TV:n hyödyt Tiedottajille Asukkaille: tiedottamisen helppous, nopeus ja joustavuus tiedot ajantasalla, reaaliaikaisuus kustannussäästöt asukkaiden kokema parantunut palvelutaso Asukkaille: parantunut tiedonsaanti asumiseen ja asuinympäristöön liittyvissä asioissa parantunut asumismukavuus ja –turvallisuus parempi tietämys taloyhtiön ja asumiseen liittyvistä asioista  kustannussäästöt asukkaille ja yhtiölle

Asukas-TV – toiminta tiedottajan kannalta tiedote voidaan tehdä missä ja koska tahansa, tarvitaan vain PC ja Internet yhteys tiedotteen laatija käynnistää Internet selaimen ja kirjautuu Internetin kautta palveluun (käyttäjätunnus, salasana) käyttäjätunnus määrittelee taloyhtiöt, joihin laatijalla on oikeus tuottaa tiedotteita kun tiedote on tehty, se voidaan esikatsella PC:n näytöllä tiedote julkaistaan ja uusi sisältö päivitetään taloyhtiön Asukas-TV kanavalle tiedotteiden julkaisu voidaan ajastaa, esim. tiedote näkyy määrätyn ajan määritellystä julkaisuajankohdasta Asukas-TV – toiminta asukkaan kannalta asukas virittää Asukas-TV kanavan vastaanottimeensa ja saa tiedotteet ja remonttiin liittyvää tietoa kotisohvalleen

Asukas-TV kanava toiminnassa