Kotiin vietävät palvelut ja teknologia

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Advertisements

KUNTO -projekti
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -toimintamalli. Lähtökohdat • Itsenäinen ja avustettu ulkoilu kuuluu laadukkaaseen vanhuuteen • Kaikki eivät kuitenkaan pääse.
Vanhuspalvelulaki käytännön työssä
Kyläfoorumi Valtimolla
Interaktiivinen etäkuntoutus IKU Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alue
HAASTATTELUTUTKIMUS HÄMEENLINNASSA •KOTIPALVELU •naisia 7, miehiä 2 •keski-ikä 85,4 vuotta •naimisissa 2, leski 4, naimaton 2, eronnut 1 •OMAISHOIDON TUKI.
Soili Hyvärinen Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry
CP-vammaisten aikuisten hyvinvointi ja kuntoutus elämänkaarella -projekti vuosina CP- ikä/kunto -projekti (CPIK) Invalidiliitto ry hallinnoi.
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tunstall Healthcare (UK) Ltd Tunstall tukee laadukasta hoiva toimintaa Hälytysvastaanotto/ Valvontakeskus Laadukas & Tehokas Kotihoito/ Turvallista.
Tunne lääkkeesi Toimiiko lääkehoitosi?
Asiakkaan osallisuus omien palveluiden kehittämiseen – Ravitsemus, liikunta ja toimintakyky – kolme asiaa, millä mahdollistetaan kotona kokonainen elämä.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
TOIMINTAKYVYN EDISTÄMINEN JA KOTIKUNTOUTUS
Langaton Everon –järjestelmä
Kuntoutumisen tukeminen hoitotyössä
1 Tuotokset Päätösseminaarin ryhmätyöt Ohjusrukkanen loistava! Foorumi tavata verkostoa (pienemmässä mittakaavassa, kuin verkostopäivillä) a kuulla ”kentän”
Teknologia hoitotyössä
Työikäisen CP-vammaisen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ja toimintakyky ja niiden ylläpitäminen Kuntoutuspolut ja asiantuntijaverkostot.
Puhelintyöskentely.
© Tehy SAIRAANHOITAJIA JA MUITA TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA KUVAAVAT OMINAISUUDET (%) 91% 89% 87% 86% 85% 79% 78% 76% 72% 68% 49% 12% 6% 1%
Pirkko Karjalainen, YTL Toimintakykyisenä kotona – haasteita sote-uudistukselle Miten pärjään kotona - vanhanakin.
Virtuaalista hyvinvointia ikääntyneille
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
POSOTE alatyöryhmä Olli Lappalainen, pj
HYVINVOINTIA JA LAATUA – vanhuspalvelulain toimeenpanohanke Voimavaralähtöinen palvelusuunnitelma Projektisuunnittelija Lahja.
Ikääntyvä Suomi ja yhteistyö iäkkäiden kuntoutuksessa EIJA SORVARI säätiönjohtaja MIINA SILLANPÄÄN SÄÄTIÖ REHABILITATION FINLAND (RIFI) RY:N SEMINAARI.
Merja Jokela1 LAHDEN MALLI Merja Jokela Vastaava hammashoitaja Lahti.
Paljon tukea tarvitsevat – paljon palveluita käyttävät –hanke Keski – Pohjanmaan osakokonaisuus 05/ /2017 Hanketyöntekijät 40% + 40% työajalla Sosiaalityöntekijä.
1. MITÄ TERVEYS ON? TERVEYSTIETO 7. Piirrä vihkoosi ajatuspilviä. Kirjoita ajatuksesi jatkamalla lauseita. Terveys on… Terveys on kuin…
KOTIHOIDON LASKENNAN KOULUTUS Raija Kuronen.
8. MIELEN HYVINVOINTI TERVEYSTIETO 9. Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään?
MYK Päivätoiminnan sisällön kehittäminen Päivätoiminnan laajentuminen Vuosikello Henkilöstölle ja asiakkaille Haasteita: -Muistisairaita 1599.
Palvelutarjotin – välineitä aktiiviasiakkuuteen * Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä / Terhi Kukkonen Terhi Kukkonen Aktiiviasiakashanke.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
4.Mitä parannettavaa suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa, jos tekisimme projektin uudestaan? - selkeämpi katumainonta seuraavaan kohteeseen.
RAAHEN SEUDUN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄ
GPS-paikannusranneke
Mitä kaikkea meidän täytyy tänään tehdä? (Työ ja koulutus)
Koulutuksen tavoite Tavoitteena on, kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön valmiuksia havaita ja arvioida kotonaan asuvien asiakkaidensa palo-
Kotihoidon asiakkaiden tyytyväisyys LLKY:n kotihoitoon
TtT, Yliopettaja Lea Saarni Tampereen ammattikorkeakoulu
Tapahtumat ja käsitteitä
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
Salon vanhuspalveluiden palvelurakenteen kehitys 2008 – 2015
Turvapuhelinpalvelu (kuva).
Snapchat.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Tilitoimistoille Työseuranta Ja Tuntikirjanpito.
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
ELÄMÄNPUU RY.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Sosiaaliturva erityistilanteet
Pohtimolampi Vanhustyön kehittämisyksikkö
OmaTori ydinkeskustassa torin laidalla, osana muuta palvelukorttelia…
Kotihoidon palveluseteli Hämeenlinnassa alkaen
Kotiutusfysioterapeutin toiminnan kuvaus
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Kehittämisen toimijat – systeeminen taso
Alueellinen apuvälinekeskus
IKINÄ- kaatumisten ehkäisyn verkostoiltapäivä
Kehittäjätyöntekijä Ellinoora Mantere, Rovaniemen kaupunki
Ylihyvää elämää Vaasan kotihoidon strategia
Minna Lahnalampi-Lahtinen, vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja (vs.)
Asiakasohjausyksikkö Alviina
Esityksen transkriptio:

Kotiin vietävät palvelut ja teknologia 27.9.2018

Etähoiva- ja teknologiayksikkö Severi Kotihoidon yksikkö vuodesta 2016 Asiakkaat Siiristä Saimaankatu 64 2 sairaanhoitajaa, 9 lähihoitajaa Kuvapuhelinpalvelut Erilaiset pilotit ja muu teknologia

Kuvapuhelinpalvelu Puhutaan sekä asiakkaille että ammattilaisille kuvapuhelinpalvelusta

Kuvapuhelimen avulla tehtävät hoivakäynnit Minkälaisia asiakkaita voidaan hoitaa etänä? Mitä kuvapuhelin hoivakäynneillä voi tehdä? Ohjata lääkkeiden ottamista Ruokailun seuranta ja ruoan lämmittämisen ohjaus VS mittauksen ohjaus ja insuliinin pitämisen ohjaus Kuntoutus Muu ohjelma

Miksi kuvapuhelin? Tarkoitus tukea kotona asuvan ikääntyneen toimintakykyä ja kotoa selviämistä Asiakkaalle Uutta sisältöä elämään Sosiaalisten verkostojen kasvaminen? Turvallisuuden tunne Toimintakyvyn ylläpitäminen Omaiselle Yhteydenpito Meille Asiakkaiden hyvinvointi Kustannussäästöt (1 etähoivakäynti/päivä 60 asiakkaalle tuo kentälle 15 tuntia/päivä lisää aikaa)

Asiakaspalaute Pääsääntöisesti positiivista ”Tämä on niin hyvä asia, kun te soitatte. Poikakin saa olla rauhassa, kun olen hyvissä käsissä” ”Lähde nyt, kohta alkaa aamunavaus” ”Koen olevani turvassa, kun tiedän, että te soitatte” ”Ei ole ketään muuta kenelle puhua” ”Te olette minun ystäviä” ”Ihanaa kun soitatte kun teidän kanssa voi puhua” ”Kyllähän tää ihan kiva on, mutta eihän se voita ihmistä joka käy”

Projektit ja pilotit Pyöröoviasiakkaat Kotikuntoutus Haavahoito Ensihoito Omaishoito

Paikantava turvapuhelin Sopii muistamattomille asiakkaille jotka liikkuvat paljon Kahdensuuntainen puheyhteys Voi soittaa 8 eri numerosta kelloon Asiakaskohtainen virtuaalinen turvaraja- hälytys kun raja ylittyy Vesitiivis

Lääkeautomaatti Kaikki hälytykset lääkeautomaatista menevät Gillie palvelualustaan, jota seurataan Koordinaatiokeskuksessa 24/7 30 laitetta Laite antaa hälytyksen jos Lääke jää ottamatta Laitteeseen yritetään murtautua Lääkesäiliö on tyhjä Verkkovirta katkeaa ja laitteen akku alkaa loppumaan

Anna Perenna visuaalinen liiketunnistin Seuraa koko ajan asiakkaan toimintaa, mutta ei lähetä kuvaa minnekään (tekoäly) Jos asiakas kaatuu, huutaa apua, on liian kauan wc:ssä tai poistuu asunnosta tulee hälytys – ohjelma ottaa kuvan tapahtumasta ja lähettää sen koordinaatiokeskukseen