Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

GPS-paikannusranneke

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "GPS-paikannusranneke"— Esityksen transkriptio:

1 GPS-paikannusranneke

2 GPS-seuranta arjessa asiakkaan turvana
GPS-paikannusrannekkeella seurataan tarvittaessa asiakkaan sijaintia ja varmistetaan tämän turvallisuus. Palvelu on aina asiakkaan tarpeista lähtevää ja hoitosuunnitelman mukaista tavoitteellista hoitoa. GPS-paikannusranneke lähettää hälytyksen asiakkaan poistuessa määritetyltä turva- alueelta. Asiakas voi myös itse hälyttää apua rannekkeen avulla. Rannekkeen avulla asiakas löydetään nopeasti. Ranneke antaa hälytyksen Palvelukeskus Helsingin turvapalveluihin, jossa siihen reagoivat työntekijät ovat Valviraan rekisteröityjä terveydenhoitoalan ammattilaisia.

3 GPS-paikantimen turva-alue
Turva-alueella tarkoitetaan aluetta, jonka sisällä asiakas voi liikkua ilman että laite lähettää hälytyksen turvapalveluihin. Turva-alueita voivat olla esimerkiksi lähikauppa, oma koti ja pihapiiri. Turva- alue määritellään yhdessä sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon ja asiakkaan omaisten kanssa. Lisäksi voidaan määrittää kellonaika, jonka sisällä turva-alueelta poistuminen ei laukaise hälytystä.

4 Laitteisto Roiskesuojattu GPS-paikannusranneke on varustettu digitaalisella kellolla ja dementialukolla. Rannekkeen mukana asiakas saa lataustelakan jolla laitetta ladataan. Kotikäyntien yhteydessä kotihoidon henkilökunta lataa rannekkeen sekä huolehtii dementialukon avaimien säilytyksestä.

5 Avun hälyttäminen Asiakas voi tarvittaessa hälyttää apua painamalla kellossa olevaa punaista painiketta. Hälytys ohjautuu Palvelukeskuksen turvapalveluihin, ja asiakas saa puheyhteyden terveydenhuoltoalan ammattilaiseen. Turvapalvelu on avoinna 24/7 vuoden ympäri.

6 Hälytyksen paikantaminen ja etsintäkäynnit
GPS-paikannin hälyttää, jos asiakas on poistunut määrätyltä turva-alueelta. Henkilökuntamme avaa puheyhteyden ja ohjaa asiakkaan kotiin tai lähtee tarvittaessa etsintäkäynnille. Ranneke kertoo asiakkaan tarkan sijainnin. Jos etsintäkäynnille on tarvetta, asiakas saatetaan turvallisesti kotiin sisälle tai tarvittaessa paikalle hälytetään ambulanssi.

7 Lisätietoja Tuotamme palvelua yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon kanssa. Kysy lisää tai tilaa palvelu soittamalla neuvontanumeroomme


Lataa ppt "GPS-paikannusranneke"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google