AKKUNA – Ikkuna Venäjälle ja Suomeen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
MIHIN PERUSKOULUN JÄLKEEN?
Advertisements

VERSOT – Verkkosuomea maahanmuuttajille –
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Koulutuskeskus SEDU
2/2009 Ohjelmaesittely: Leonardo da Vinci We Mean Business! Kansainvälinen harjoittelija Erasmus - tai Leonardo da Vinci -ohjelman avulla Katriina.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea ammatillisen koulutuksen kansainvälistymisen kehittämiseen klo Hanna.
VERHE - Keski-Suomen aikuiskoulutuksen palvelustrategian rakentaminen Päämääränä •parantaa ammatillisen aikuiskoulutuksen toimijoiden kykyä tuottaa työelämälle.
/SK WorldSkills 2005 Helsinki – ammattitaidon MM-kilpailut  Helsingin Messukeskus 26. –  34 virallista lajia, 5 demolajia, 3 kansallista.
Valmis-hanke – Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Varsinais-Suomessa
KAARINA KANGAS SOSIAALI- JA TERVEYSALA
Tampere Eija Alhojärvi Teija Ripattila
Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus
Kolmas sektori ja koulutus kotouttajana
YVI Yrittäjyyskasvatus opettajankoulutukseen!
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Toimialajohtaja Matti Vesalainen, Amiedu
EuroSkills 2010 Lissabon Portugal 4 – Esimerkkipohja.
Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Lapissa - LÄPSY Toteuttajatahot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä: Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto.
Näin me ajatellaan – Nuorten kuulemisen tuloksia keväältä 2010.
Kuopion toimipaikka Hermanninaukio 3 FIN Kuopio +358-(0)
TRIANGLE Avoin ammattiopisto-teemaryhmä
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
Työpaikkakouluttaja- hanke
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Pilotoinnin tavoite Tavoitteena on testata kriteeri- ja arviointiprosessiehdotusten toimivuutta ja tunnistaa niihin.
KTT Minna Söderqvist: Miten työnantajat näkevät ulkomaiset työnhakijat ja ulkomaisen henkilökunnan? 33 työnantajahaastattelua 2004 Kokemusta ulkomaisista.
INTIA VERKOSTO JA SKILLS Lajipäällikköpäivät Tapio Kattainen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea ammatillisen koulutuksen kansainvälistymisen kehittämiseen klo Hanna.
Laajennettu työssäoppiminen Hannu Haapalainen. Hankkeen koordinoija: Koulutuskeskus Salpaus / Maarit Kuosa Osatoteuttaja: Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.
© KAINUUN AMMATTIOPISTO Laajennetun työssäoppimisen kokeilut Jatkohanke – Kainuun ammattiopisto
Ammatillisen opettajan dynaaminen tulevaisuuden työnkuva Yksintekijästä – työyhteisölliseksi osaajaksi Työssäoppimisen ohjaajasta - koulutuksen ja työelämän.
Ammatillinen koulutus ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
Laatuseminaari Laadulla tulosta Case – opiskelijapalautteen kerääminen ja käsittely.
Taitaja2008-tapahtuman vaikutuksista: Kisojen järjestäjän näkökulma.
OSVIITTA – työelämän palvelupiste  –  Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seutukunnat: Kaakkois- Satakunta, Pohjois-Satakunta, Pori ja.
KOLVI OY – Keuda, Omia, Luksia ja Varia, innovoiva ohjausyhteistyö Kolvi OY Keudan, Omnian, Luksian ja Varian innovoiva ohjausyhteistyö.
CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena Päämääränä varmistaa partnerioppilaitosten asiakastietämyksen kartuttaminen ja tehokas hyödyntäminen kaikissa asiakasrajapinnoissa.
Laatua ammatillisen koulutuksen arkeen LARK 3 -hanke Sari Mikkola
TUOTTAVA-hanke Koulutustuotteista työelämälähtöiseen palvelutarjoomaan.
Keudan oppilaskuntien koulutus Keudan ohjeita oppilaskunnassa toimimisesta Erja Kärnä opiskelija-asioiden päällikkö.
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
Helsinki AKATEEMISTA VENÄJÄ-OSAAMISTA ON  Suomen osuus maailman tieteestä on yleensä 0,5 – 1,5 %; Venäjä-tutkimuksessa se on neljän-viiden.
LARK 3 – hanke Tavoitteet ja tulokset. Hankeverkosto Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Haaga Instituutti-säätiö/Ravintolakoulu Perho Helmi Liiketalousopisto.
Oulun seudun ammattiopisto OSAO. 2015OSAOn esittelydiat2.
Työpaikkakouluttaja- hanke OKM Nuorten oppisopimuskoulutuksen uudistamisen toimenpidekokonaisuus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen Johdanto iltapäivän työskentelyyn Työskentelyn taustamateriaalia Opetusneuvos.
JOOP- projekti joustavat oppimisympäristöt –
Ready Study Go Around Europe! RSGAE Projektin esittely.
Työssäoppimisen laajentaminen Määrällisesti Laadullisesti Testattuja toimintamalleja.
Aikuisohjaus työelämän voimavarana – Maakunnallista verkostoyhteistyötä aikuisten ohjauspalveluiden kehittämiseksi – Suvi Lehto-Lavikainen,
+ Ammatillisella koulutuksella on vientiä Toimintasuunnitelma ammatillisen toisen asteen koulutuksen viennille Mervi Jansson AMMATILLINEN KOULUTUSVIENTI.
Tutkintoja ja tutkinnon osia voi suorittaa myös työtoiminnassa järjestöissä, liikuntaseuroissa, pajoilla ja vankiloissa! Tutkintoja työtoiminnassa opinnollistamisen.
Opiskelijahuollon hyvät käytännöt Koulutuskeskus Sedussa
Opiskelijahuollon hyvät käytännöt Koulutuskeskus Sedussa
Liikuntatutorina toimiminen ammattiin
Joustavat oppimispolut
Lappeenrannan toimipiste Pohjolankatu 12
Cultura Yhdistävä tekijä
Oppisopimuskoulutuksen ennakkojaksoista kohti VALMAa
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
Kokemuksia ammatillisen koulutuksen koulutusreformista
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Globaaliin toimijuuteen valmentaminen -valtionavustushaku
Omnia.fi/yhteishaku.
TIETO- JA TIETOLIIKENNETEKNIIKAN PERUSTUTKINTO, Hyvinvointiteknologian koulutuskokeilun tilannekatsaus.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
YHDESSÄ TULEVAAN –
Iv4j – Innovation in vet for jobs and employment
Jarmo Paloniemi kuntayhtymän johtaja
Taitaja2019-kilpailussa menestyneet koulutuksen järjestäjät
Esityksen transkriptio:

AKKUNA – Ikkuna Venäjälle ja Suomeen AKKUNA -VERKOSTO - jo vuodesta 2013 - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda Verkoston koordinointi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Palvelualojen työryhmän vetäjä   Tampereen seudun ammattiopisto Tredu Teknisten alojen työryhmän vetäjä Turun ammatti-instituutti Suomen Liikemiesten Kauppaopisto Koulutuskeskus Salpaus Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Koulutuskeskus Sedu AKKUNA -verkoston yhteystiedot https://finvet.fi/fi/akkuna #akkunavenäjälle Katriina Lammi, verkoston koordinaattori katriina.lammi@keuda.fi +358 401745533 Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä KEUDA Sibeliuksenväylä 55A 04400 Järvenpää www.keuda.fi

AKKUNA –VERKOSTO AVAA IKKUNOITA VENÄJÄLLE! Kehitämme yhteistyötä Pietarin alueelle PIETARI ON LÄHELLÄ Venäjä on mahdollisuuksien maa. Maantieteellisesti läheinen naapurimme on valtava markkina-alue ja kiehtova matkailumaa KERROMME VENÄJÄSTÄ Verkosto viestii ammatillisen koulutuksen verkostoissa, järjestää opiskelija- ja teemapäiviä, kertoo tarinoita, julkaisee videoita, twiittaa VENÄJÄN KIELEN JA KULTTUURIN OSAAMINEN ON TYÖELÄMÄSSÄ ISO PLUSSA Yhteistyö suomalaisen elinkeino- ja työelämän kannalta tärkeillä alueilla KOKEMUKSIA, JOITA ET KOHTAA KOTIMAASSA Mahdollistamme opettajien työelämäjaksot, osaamisen kehittämisen, ja yhteistyössä saadun tiedon ja kokemuksen jakamisen ja hyödyntämisen VENÄJÄ-POLKU Venäjän kielen ja kulttuurin opinnot ja polkuviikko Pietarissa mahdollistavat yksilöllisen joustavan opintopolun, ja hyvän osaamisen turvalliseen, pitempään työssäoppimisjaksoon! KULTTUURIA JA UUSIA YSTÄVIÄ Edistämme Venäläisen ja Suomalaisen kulttuurin tuntemusta: yhteiset teemaillat, kulttuurikilpailut, vierailut kulttuurikohteisiin AMMATTITAITOKILPAILUT PIETARISSA Saamme arvokkaita kokemuksia kilpailukulttuurista ja osaamisesta!