Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Valmennus AMK-opintoihin -työkori –
Advertisements

Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Vaihto-opiskelu Unkarissa syksyllä 2006 Eija Paronen LT41.
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Elsa Savolainen T Johdatus opiskeluun tietotekniikan tutkinto-ohjelmassa.
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
Oulun aikuislukio 2014.
RIKASTAMO Sinun urasi Klondike? Haluatko jo ulos luokkahuoneesta?
TUTKINNONUUDISTUKSEN KESKEISET LINJAUKSET JA VAATIMUKSET Vaasa Katariina Alha/W5W.
PAKOLLINEN KANSAINVÄLISTYMISJAKSO TUTKINTOVAATIMUKSISSA TAVOITE: Opiskelijalla oltava valmiudet työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä. LÄHTÖKOHTA:
Ammattiosaajan työkykypassi Esimerkki toteuttamisesta Kone- ja metalliala.
TavoiteToteutusesimerkkiMilloin suoritetaanSeuranta ja arviointi Tavoitteena on edistää liikunnan avulla terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Tavoitteena.
Insinööri-AMK, infrarakentaminen Opintojen ja TAMK:n esittely
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Restonomi Opetussuunnitelma 2005
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
FUAS Kielet ja viestintä
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
Opiskelijan ohjaus Prosessi- ja ympäristötekniikan osastolla Saara Luhtaanmäki Suunnittelija.
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
W w w. h a m k. f i / a o k k AMK-opintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajataustaisille Riihimäki Vesa Parkkonen ja Riitta Metsänen.
Opetussuunnitelmaviestinnän kohderyhmät ja viestinnän kohdistaminen (ryhmätehtävä)
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö
Ajatuksia AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen sisällöistä Metropolia / Riitta Metsänen.
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Valtakunnallinen seminaari , Helsinki Insinöörikoulutuksen kehittäminen - Haasteet ja yrityselämä - Insinöörikoulutus ja opettajuus.
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus Leena Hiltunen Yliassistentti (OPE)
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
TELI / Logistiikan koulutusohjelma Työssä oppiminen, nykyinen käytäntö Koostuu kolmesta pääelementistä: - projektiopinnot, - ohjattu harjoittelu ja - opinnäytetyö.
Kajaani Kaikki mitä tarvitset on lähellä sinua! Monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vimpelinlaakso, Kajaanihalli, Kajaanin liikuntapuisto,
YAMK-opinnot bioanalyytikoille TAMKissa Eeva Liikanen Tampereen ammattikorkeakoulu Bioanalyytikkokoulutus.
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
1 Opinto-ohjaus Kurssi 1 Kotkan Aikuislukio. Kotkan aikuislukio Kirkkokatu Kotka.
AVOP-opiskelijapalautejärjestelmä OKM/KTPO Kaisu Piiroinen.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos n. 900 tutkinto-opiskelijaa jatko-opiskelijoita n. 50 henkilökuntaa n. 50.
Kriminaalipolitiikka ja rikollisuuden tutkimus. Monitieteinen pääaine Opinnoissa annetaan syvälliset tiedot sekä rikos- ja prosessioikeudesta että empiirisestä.
Oulun konservatorion musiikkialan perustutkinto Musiikin koulutusohjelma 120 ov.
Oikeustieteet Oikeustieteiden laitos  Sijoittuu yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan  n. 600 tutkinto-opiskelijaa, yli 1000.
OIKEUSTIETEIDEN LAITOS. Oikeustieteiden laitos 2  n. 900 tutkinto-opiskelijaa  jatko-opiskelijoita n. 50  henkilökuntaa n. 50  yli 1000 avoimen yliopiston.
Ohjelmistojen mallintaminen
Paikkakunta päivämäärä Etunimi Sukunimi WinNova
Kaksoistutkinto Mäntsälän lukio.
Kauhavan lukion vanhempainilta Opinto-ohjaaja Henna Teikari
Sosionomi (ylempi AMK)
= YLIOPPILAS-KIRJOITUKSIIN VALMENTAVA KOULUTUS
RAKENNUSMESTARI AMK, 210 OP, Infra-ala
Ammatillisen perustutkinnon rakenne
Agrologi (ylempi AMK) Maaseudun kehittämisen tutkinto-ohjelma, 60 op
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Opettajaopinnot kahdessa aineessa
Opiskelijavalintojen kehittäminen ja avoin korkeakoulu –ideariihi
HOPS-työpaja.
Tietotekniikan aineenopettajankoulutus
Infran elinkaaren mallintamisen koulutus
RAKENTAMISTEKNIIKAN TUTKINTO-OHJELMAT
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Seurakuntaharjoittelut, työelämäyhteistyö ja ops2015
Vuosikurssi-info vaka
RAKENNUSTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMA
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Päättötyöt Opinnäytetyö tehdään pääsääntöisesti viimeisen opiskeluvuoden aikana Ehtona opinnäytetyön käynnistämiselle on, että ainoastaan viimeisen opiskeluvuoden.
Kone- ja tuotantotekniikka
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Ammattikorkeakouluopinnot​
Korvaavuudet syksy 2019 varhaiskasvatuksen koulutus
RAKENNUSTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMA
Esityksen transkriptio:

Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö Kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK) Raahe, 7.1.2019 – (?.12.2022) -> 240 OP(n. 4 vuotta)

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Koulutuksessa keskitytään teollisuuden tuotantomenetelmiin, koneisiin ja prosesseihin. Koulutus luo pohjan suunnittelu-, käyttö-, laatu- ja materiaalihallintotehtäviin. Opiskelua tukevat alalla käytössä olevat suunnitteluohjelmistot tuotteen suunnittelusta tuotannon virtuaalimallinnukseen. Käytännön toteutus- ja harjoitteluympäristöä tullaan soveltamaan Raahessa käytössä oleviin mahdollisuuksiin. .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, kesto 4 vuotta (opinto-ohjelma) Opinnot koostuvat seuraavista opintojaksoista, laajuus opintopisteinä oikealla. Jaksot on lajiteltu osaamisaiheittain, toteutus ajoittuu useimmissa aiheissa eri vuosikursseille. .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, kesto 4 vuotta (opinto-ohjelma) Opinnot koostuvat: .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, kesto 4 vuotta (opinto-ohjelma) Opinnot koostuvat: .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, kesto 4 vuotta (opinto-ohjelma) Opinnot koostuvat: .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Vaihtoehtoiset ammattiopinnot suuntaavat opiskelijaa valitsemaan oman kiinnostuksensa mukaan eri substansseihin oman kiinnostuksen mukaisesti seuraavasti – Koneensuunnittelu ja kunnossapito: .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Vaihtoehtoiset ammattiopinnot suuntaavat opiskelijaa valitsemaan oman kiinnostuksensa mukaan eri substansseihin oman kiinnostuksen mukaisesti seuraavasti – Robotiikka, virtuaalituotanto , johtaminen: .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus * vaihtoehtoisia ammattiopintoja on vähintään 30 opintopistettä ja myös * vapaasti valittaviin opintoihin voi ottaa jonkin em. kokonaisuuksista = 12 - 15 opintopistettä lisää (tosin silloin tulee suorittaneeksi > 240 opintopistettä), mutta ihan mitä tahansa tarjoamaamme opintoja, myös muista korkeakouluista = opiskelija valitsee itse * harjoittelu (30 op), konetekniikan alan yrityksessä, tuotannossa, suunnittelussa, työnjohdossa, mahdollista suorittaa myös kansainvälisessä vaihdossa – keväällä 2022 * opinnäytetyö (15 op), opintojen loppuvaiheeseen sijoittuva insinöörityö, jonka tarkoituksena on osoittaa opiskelijan kyvyt soveltaa tietoja alan asiantuntijatehtävissä. Opinnäytetyö tehdään useimmiten yhteistyössä työelämän kanssa, ja aihe voi löytyä esimerkiksi harjoittelupaikasta.  - syksyllä 2022 .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus https://www.raahenedu.fi/konetekniikka/ Hakuaika: 5.9 – 19.9.2018 Valintakoe (valtakunnallinen) 2.11.2018 Valintakokeeseen valmentava kurssi Raahe-opistolla 16.8.2018 alkaen Taustalla tehty koulutuksen suunnittelu ja jo tässä vaiheessa mm. opintojen aikaisten harjoittelupaikkojen mahdollisuus ja tarjonta ~mukana n. 20 alueen yritystä ja muut toimijat, Raahen kaupunki, Kauppakamari jne… https://opintopolku.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.70009298483

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Käytäntöä: * Tunnit pidetään klo 17.00 – 20.00 välisenä aikana, 4 laskennallista oppituntia kerrallaan, seuraaminen joko paikan päällä tai verkossa tai jälkikäteen verkosta * Osa opinnoista sisältää pakollisia lähiopetukseen kuuluvia tehtäviä, laboratorio, kielet, harjoitukset ~arviolta n. 15 % kokonaisuudesta * Näistä suurin osa perjantaina ja / tai lauantaina , joko Raahessa tai Kajaanissa * Tentit verkossa/Raahessa/ Kajaanissa/omakustanteisesti missä vain (virkavalvonnan perusteella) * Pyrimme saamaan Tutor opettajan Raaheen ja osan ammattiaineiden opettajista ml. yrityksistä

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Käytäntöä:

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Käytäntöä:

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus * Lopuksi: Päivitämme opetussuunnitelmaamme vuosittain ja varaus muutoksiin pidätetään, toki tähtäin on aina siellä insinöörin ammatissa – mikä näkyy esimerkiksi matemaattis-luonnontieteellisten aineiden perinteisenä osuutena. Esimerkiksi robotiikka on osoittautunut suosituksi ja vetovoimaiseksi osaamisen kohdentamiseksi, olemmekin viimeisimmässä ops-työssä laajentaneet alan opintoja edelleen. 4:n opintovuoden aikana saattaa tulla sellainen mahdollisuus, että suunnittelemme Raahen ja lähiseudun alueen tarpeita vastaamaan kokonaan uuden 15 opintopisteen laajuisen moduulin, yhdessä alueen elinkeinoelämän kanssa. .

Kone- ja tuotantotekniikan insinöörikoulutus Kiitos ! Jari Kähkönen jari.kahkonen@kamk.fi 044 7101 303 www.kamk.fi