Olet todella väsynyt ja turhautunut……

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Advertisements

Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Pieniä hetkiä.
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
Kymmenen keinoa pitää parisuhteen liekki palamassa.
HENKISEN KRIISIN SYITÄ *Työn menettäminen *Rakkaan henkilön kuolema *Raiskatuksi tuleminen (usein uhrille ”henkinen kuolema”) *Avioero *Oma vahingoittuminen.
UNIHÄIRIÖT. Yleistä Kun uneen liittyvät vaikeudet kestävät viikkoja tai kuukausia, voidaan puhua unihäiriöistä Syynä voi olla esim. huolet, ahdistus ja.
Syyllisyys ja häpeä. Askel 5 syyllisyys ja häpeä Tavoitteet: Ymmärtää syyllisyys ja häpeä ja niiden välinen ero Tutkia kuinka vastaamme näihin tunteisiin.
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
FIBS Mitä sinä teit viikonloppuna? Mitä sinä teit perjantaina, lauantaina, entä sunnuntaina? Missä sinä olit? Kenen kanssa sinä olit viikonloppuna?
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Laskuja MATEMATIIKKAA 3A, KERTAUSJAKSO LASKUJA © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan.
Duunari-hanke Arkiohjaajan työn arviointi. Hankkeessa mukanaolo hanke alkoi kohdaltani ja loppui täysipainoisemmin arkiohjaajan työ.
Opetusteknologia. Kysymykset Voisitko kertoa työstäsi? Kytöharju työskentelee Tampereen yliopiston tietohallinnossa. Onko työsi mielestäsi mielenkiintoista?
3. ELÄMÄNKULKU JA TERVEYS TERVEYSTIETO 7. IKÄJANA  Asiantuntijaryhmät: Lapsuus 0-11v Nuoruus 12-18v Aikuisuus 19-64v Vanhuus 65  v  Perehtykää apukysymysten.
Keskustele kaverin kanssa:
Kysely sosiaalisen median käytöstä
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Neuvottelu ja asioiden pilkkomisen taito
Miten Aloittaa Valokuvaus Liiketoimintaa
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Venyttelyohjeet ms-tautia sairastavalle
Suomi 1B
Miten ryhmä toimii? Miten osallistun ryhmän toimintaan?
Mikä ihmeen oppisopimus?
17. Löydä oma alasi s. 81‒83.
KAVERIKAHVILA Vertaisoppimisen menetelmiä kouluihin
Traktorin renkaan vaihto
TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ
LUKU 3. Suomen kieli – oma kieli
Harjoituksia II.
Korkeakoulukirjastojen tulokset
KPL 7 TEOLLINEN VALLANKUMOUS
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Tekijät: Topias, Hilja ja Linda
SEPELVALTIMOTAUTI ..
Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
POWERPOINT-DIAESITYS
Tatu Punkari Tatupkuitu.fi
MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖT
Tehneet Helmi, Emmi ja Krista  8M
Pelastussuunnitelman opetusmateriaali oppilaille
Tuki-ja liikuntaelinsairaudet
Lukio.
Henkilöstön koulutus Kirjoita aihe tähän.
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
LuK vianmääritys ja huolto vinkkejä henkilöautojen kytkin
8. SEKSUAALISUUDEN MONET MUODOT
Uskottelemme itsellemme, että onnellinen elämä alkaa sitten kun pääsemme naimisiin, saamme lapsen, toisen lapsen. Sitten turhaannumme, koska lapsemme eivät.
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Vanhusneuvostojen yhteistyöseminaari
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Kouluttajan rooli SPR:n valmiudessa
Taikapuhe Oy Riitta-Liisa Kanniainen
KanDee-hanke-Kansalaisten elvytystaidot ja defibrillaattorit maaseudun kartalle ( )
Ajanhallinta opiskelussa
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että
Minun hyvinvointi Eva Rönkkö
DIDAKTINEN RYTMITYS Mitä-?-Miksi-?-Miten-?-Mittaus-?
Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Ergonomia Seisomatyö.
Kulttuurishokki ja henkilökohtainen hyvinvointi
Suomi.fi-viestien käyttöönotto
Alaotsikko Ryhmäyttäminen.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Esityksen transkriptio:

Olet todella väsynyt ja turhautunut…… Oleta että kello on 17.15 ja olet ajamassa kotiin (luonnollisesti yksin) tavallista työläämmän työpäivän jälkeen. Olet todella väsynyt ja turhautunut……

OLET TODELLA STRESSAANTUNUT JA KIIHTYNYT…. Yhtäkkiä tunnet voimakasta kipua rinnassasi. Kipu alkaa säteillä käsivarteesi ja leukaasi. Olet alle kymmenen kilometrin päässä sairaalasta joka sijaitsee lähimpänä kotiasi. Valitettavasti et tiedä selviätkö sinne asti.

MITÄ TEHDÄ ??? OLET SAANUT ELVYTYSKOULUTUSTA, MUTTA KUKAAN EI OLE OPETTANUT SINULLE KUINKA VOIT ELVYTTÄÄ ITSEÄSI !!!

KUINKA SELVIYTYÄ SYDÄNKOHTAUKSESTA YKSIN? KOSKA MONET OVAT YKSIN JA ILMAN APUA SAADESSAAN SYDÄNKOHTAUKSEN, HENKILÖLLÄ, JONKA SYDÄN LYÖ VIRHEELLISESTI JA JOKA ALKAA TUNTEA HUIMAUSTA, ON VAIN NOIN 10 SEKUNTIA AIKAA ENNEN TAJUNNAN MENETTÄMISTÄ MITÄ TEHDÄ ??

ÄLÄ MENE PANIIKKIIN, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVASTI JA HYVIN VOIMAKKAASTI. VASTAUS: ÄLÄ MENE PANIIKKIIN, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVASTI JA HYVIN VOIMAKKAASTI. ENNEN JOKAISTA YSKÄHDYSTÄ TULEE VETÄÄ SYVÄÄN HENKEÄ. YSKÄHDYKSEN PITÄÄ OLLA SYVÄ JA MAHDOLLISIMMAN PITKÄ, SAMAAN TAPAAN KUIN YRITETTÄESSÄ SAADA LIMAA YLÖS KEUHKOISTA. HENGENVETO JA YSKÄHDYS TÄYTYY TOISTAA NOIN JOKA TOINEN SEKUNTI ILMAN KESKEYTYSTÄ KUNNES APUA SAAPUU TAI SYDÄN TUNTUU JÄLLEEN LYÖVÄN NORMAALISTI.

ARTIKKELI JULKAISTU: N.º 240 JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER SYVÄT HENGENVEDOT SAAVAT HAPPEA KEUHKOIHIN JA YSKINTÄLIIKKEET PURISTAVAT SYDÄNTÄ JA PITÄVÄT VEREN KIERTÄMÄSSÄ. PURISTAVA PAINE SYDÄMESSÄ AUTTAA SYDÄNTÄ PALAUTTAMAAN NORMAALIN RYTMIN. TÄLLÄ TAVALLA SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI VOI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. ARTIKKELI JULKAISTU: N.º 240 JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER

OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI MAHDOLLISIMMAN MONELLE YSTÄVÄLLE KERRO TÄSTÄ MAHDOLLISIMMAN MONELLE IHMISELLE. SE VOI PELASTAA HEIDÄN ELÄMÄNSÄ !!! ÄLÄ IKINÄ AJATTELE ETTÄ SINÄ ET OLE TAIPUVAINEN SAAMAAN SYDÄNKOHTAUSTA, KOSKA IKÄSI ON ALLE 25 TAI 30. NYKYISIN, JOHTUEN ELÄMÄNTAPAMME MUUTOKSESTA, SYDÄNKOHTAUKSIA ESIINTYY KAIKISSA IKÄRYHMISSÄ. OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI MAHDOLLISIMMAN MONELLE YSTÄVÄLLE