Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Kick off

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Yleiset kompetenssit (Generic competences) Osaamisen kuvaus (description of the competence) Oppimisen taidot (Learning competence) Tradenomi  osaa arvioida.
Advertisements

LTOL-JAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Vuosikokous
Change Day on työkalu kohti parempia palveluita Change Day tuo asiakkaan äänen kuuluville henkilöstön kautta. Change Day on työkalu henkilöstölle oman.
ITÄSUOMALAINEN YRITYSRAHOITUSSTRATEGIA Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pohjois-Savon.
KANSALLISKIRJASTO Finnan viestintä- ja markkinointisuunnitelma tiedottaja Heidi Mustajoki Finnan konsortioryhmän kokous
Projekteista pysyviksi käytänteiksi Sakari Kainulainen Sokran hanketyöpaja , Kuopio.
Y RITYSESITTELYT JA SUHDETOIMINTA Pertti Strandman ja Samuli Viitala.
Mekatroniikan tutkimusverkoston kehittäminen Raumalla, METURA TTY Rauman yksiköt Esa Mäkinen 1.
ALOITUSINFO PROJEKTIKOORDINAATTORI SARI ÅGREN Toimintakulttuurin kehittäminen.
Hurtig TE1 Tartuntataudit. Infektio/tartuntataudit Yleisimmät tartuntataudit: hengitystietulehdukset, suolistoinfektiot, sukupuolitaudit Taudinaiheuttajia:
Kodin ja koulun välinen yhteistyö
TYÖVOIMAKOULUTUS JA REFORMI
Finnan käyttäjät, keitä he ovat?
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Kunnat työssä ilmaston puolesta
Yrittäjä, sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkein voimavara!
MUUTOS-hanke Kelan kuntoutuksen muutosten vaikutukset asiakkaan saamaan kuntoutuspalveluun Ajankohtaista info Riitta Seppänen-Järvelä Johtava.
Liikenteen näkymiä Pohjois-Karjalassa vuoteen 2040
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Tutkimustietovaranto – Virran tuomaa Työpaja
Aloita täältä, täydennä säännöllisesti!
Vaativan erityisopetuksen ja koulunkäynnin ohjaajien täydennyskoulutuskokonaisuus
Mikä Change Day? Change Day on työkalu kohti parempia palveluita
Tervetuloa Innopajaan
Yksi yhteinen Positia Hejkit.
Osallisuus Yhteisissä keittiöissä
Esityksen nimi / Tekijä
MISSION POSSIBLE |
Tervetuloa tiedolla johtamisen seminaariin
Hanke-esittely Sanna Lento
Maakuntahallituksen puheenjohtaja
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
AJANKOHTAISTA ELY-KESKUKSESTA
Etelä-Savon maakuntaliitto
Hankeen tavoitteet ja toimenpiteet
Osallisuus maakunnissa ja niiden valmistelussa
Ajankohtaista maaseuturahoituksesta
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
Kestävää kasvua ja työtä Mitä ohjelmasta rahoitetaan?
Liikenneinfrastruktuurin puurakentamisohjelma
TULOKSET OPINNOISTA-TÖIHIN WEBROPOL-KYSELY SYKSY 2017
TäsmäKoulutus ja muut osaamisen kehittämisen palvelut
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Palveleva ILO
Erityisasiantuntija Nella Savolainen, THL
Vähähiilisyyden edistäminen Etelä-Savossa
KEIJO KEIJO
Henkilökohtainen budjetointi
Kohti oppivia marjatilaverkostoja –hankkeen esittely
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Vinkit hyvänolon ruokaan mm. lihan korvaaminen sekä lisäarvoa lounaspöytään
MINÄ JA VASTUULLISET RUOKAVALINNAT
Osallisuus Yhteisissä keittiöissä
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
POTKA-verkoston arviointi - kyselyn tulokset
Mitä uutta töissä.fi-palveluun?
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Pelastustoimen ajankohtaispäivät
Tutkimme, mitä ilmastonmuutoksen estämiseksi voitaisiin tehdä.
Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto
Yritys- ja kehittämisrahoituksen vuosikatsaus 2014 Itä-Suomessa
HYVINVOINTITIEDON KLINIKKA
Oulun kaupungin vuorovaikutussuunnitelma
Pasi Patrikainen Johtaja, Pohjois-Savon TE-toimisto
Markkinointi - tuote/tuotevalikoima
Ajankohtaiskatsaus kasvupalveluihin
Vuosikello – yritys (xx.xx.20xx)
Pienin askelin kohti parempaa työhyvinvointia – yrittäjien näkemyksiä keinoista edistää hyvinvointiaan Y-Foorumi Salla Ahola & Kirsi Heikkilä-Tammi.
Strategiset painopisteet Strategiset tavoitteet
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Kumppanuus-/yrityspolkumalli
Esityksen transkriptio:

Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke 2018-2019 Kick off www.xamk.fi/vegetjahiilet Merja Ylönen 4.12.2018 Rahoitus: Etelä-Savon maakuntaliitto EAKR-Euroopan aluekehitysrahasto ja XAMK Toiminta-alue: Mikkelin, Savonlinnan sekä Pieksämäen seutukuntiin

Hankkeen tavoitteena hiilijalanjäljen pienentäminen, kohderyhmänä pk-ruokapalveluyritykset Kuva:EkoCentria/Tero Takalo-Eskola Edistää vähähiilistä toimintaa pk-ruokapalveluyrityksissä Vaikuttaa osallistuvien yritysten kykyyn vastata muuttuviin asiakastarpeisiin ja ajankohtaisiin ruokatrendeihin. Vaikuttaa ruokahävikin määrään Kehittää uusia tuotteita kasvis- ja vegaaniruokavaliot (proteiinin lähteet, lähiruoka) Lisätä tietoutta edellä mainittuihin asioihin sekä markkinoinnin hyödyntämiseen liittyen Merja Ylönen 4.12.2018

Merja Ylönen 4.12.2018

Info/koulutuspäivät alustava ohjelma 4.9.18 Savonlinna ja 5.9.18 Mikkeli > Syke messut Kannattava ruokatuotanto Sesonkituotteiden hyödyntäminen, Lähi- ja luomuruoka 9.10.18 Savonlinna ja 10.10.18 Mikkeli Vinkit hyvänolon ruokaan mm. lihan korvaaminen sekä lisäarvoa lounaspöytään, yhteistyökumppani Valio, Tuomas Hämäläinen, leipomokonsultti, Jaana Rantanen, myyntiedustaja 6.11.18 Savonlinna ja 7.11.18 Mikkeli Vegaaniruokailijan täysipainoinen ateria, niiden valmistaminen, uudet kasviproteiinituotteet (villiyrtit?) Helmikuu 2019 Savonlinna ja Mikkeli Millä keinoin markkinointi onnistuu, mitä mahdollisuuksia on olemassa, mitä vaatii yrittäjältä, toiminnan tuoma lisäarvo > mitä se voi olla ja miten sitä voisi hyödyntää Opintomatka Eurooppaan (omakustanteinen 500 €) Grüne Woche ruokamessut Berliini. Messut ajalla 18.-27.1.2019? Innopaja maalis-/huhtikuu 2019 Merja Ylönen 4.12.2018