prePETS SIHTEERIN TEHTÄVÄT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Klubin johtaminen ja hallinto
Advertisements

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
JHL:n sähköiset palvelut
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Suomen Rotary © 2007 •1•1 Mihin klubin rahat menevät ? D 1390 PETS 2010 Markku Kalliomäki.
Erja Vihervaara Piirikouluttaja
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Suomen Rotary Tulevien governorien tapaaminen Lahti ROTARYN TIETOJÄRJESTELMÄT Rotary International Suomen Rotary Piirit ja rotaryklubit Jaakko.
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! / puh.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
DG Rune Eklund PETS Suomen Rotary © 2011
Roolit, vastuut ja tehtävät
PRESIDENTTI ja SIHTEERI ROTARYKLUBIN JOHTAMINEN PRESIDENTIN JA SIHTEERIN YHTEISTYÖ ONKO ROTARYN KÄSIKIRJA 2007 TUTTU? PDG Juhani Hannila, DT PETS 2009.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
Jaakko Castrén 2007 Copyright © Suomen Rotary ry IT-AJANKOHTAISTA D 1420 – AG-koulutus
Elokuun teemana Rotaryssa on jäsenyys. Klubin jäsenyyskomitean esitelmä Esittäjän nimi Suomen Rotary © 2011 Tätä esitelmärunkoa täydentäen klubin.
Presidentin ja sihteerin tehtävät
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! / puh.
Presidentin tehtävät ja vastuut
Suomen Rotaryn jäsentietojärjestelmä ja koulutusaineisto Rotary.org/My Rotary/Rotary Club Central Piirin koulutusseminaari Hämeenkyrössä Rune.
Suomen Rotary © Pietari Brahen rotaryklubi LEO ILKKO 2009 / MKa Tietotekniikka Klubihallinnon tukena.
Teema Gary C.K. Huang President
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Sihteerikoulutus / KE & ET SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! /
ROTARYTIETOUTTA Esittäjä: Heikki Helevuo, kooste HHe
Klubisihteerin perustehtävät Klubisihteerin perustehtävät Raportoinnit Maksut Jäsenrekisterit Kalenteri Rahastonhoitajan tehtäviä Esittäjä: DGN Leila Risteli.
PrePets 2015 Kauniainen – Mäntsälä - Helsinki. TITLE | 2 Tietojärjestelmät Rotaryn apuna PrePETS – ROTARY NÄKYVÄKSI Gary.C.K.Huang.
PrePets 2015 Kauniainen – Mäntsälä - Helsinki. TITLE | 2 Tietojärjestelmät Rotaryn apuna PrePETS – ROTARY NÄKYVÄKSI Gary.C.K.Huang.
PrePETS Rotarypiiri Koulutuskomitea Sihteerien koulutus
PrePETS Rotarypiiri Koulutuskomitea Presidenttien koulutus
Klubisihteerin perustehtävät Klubisihteerin perustehtävät Raportoinnit Maksut Jäsenrekisterit Kalenteri Rahastonhoitajan tehtäviä Esittäjä: jc Päivämäärä.
President Elect Training Seminar 2008 DISTRICT 1420 ROTARY INTERNATIONAL Kuinka saan veljet ja siskot viihtymään? Jussi Itkonen 1 “Kuinka saan.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
PIIRINEUVOTTELU D1400 Raahe §Suomen Rotary – Finlands Rotary ry:n hoidettavaksi annettavat asiat Suomen Rotarytoimiston hoito Nuorisovaihdon.
Piiriapurahojen tarkoitus
Kuinka hoidan sihteerin tehtävät
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
PrePETS 2015 Kauniainen - Mäntsälä- Helsinki. TITLE | 2 KLUBIPRESIDENTIN AVAINTEHTÄVÄT PrePETS –
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
ILMIÖOPETTAJIEN TYÖAIKA. Toimikas-hanke maksatuskausi Kunkin osallistuneen ilmiöopettajan tuntilistat ajalta tammikuu-huhtikuu (merkitse.
Klubisihteeri ja rahastonhoitaja Perustehtävät Raportoinnit Maksut Jäsenrekisterit Kalenteri Tärkeimmät tietolähteet Esittäjä Aika ja paikka Suomen Rotary.
PrePETS 2016 Rotarypiiri 1430 Presidenttien ja sihteerien koulutus.
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
Suomen Rotary © Tietotekniikka klubi- ja piirihallinnon tukena Markku Kalliomäki.
Suomen Rotary © 2014 Suomen Rotary – Finlands Rotary ry Suomen Rotary – Finlands Rotary ry / Rotarytoimisto Iso Roobertinkatu 9 C 17, Helsinki *
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Suomen Rotary © 2011 Markku Kalliomäki Suomen Rotary – Finlands Rotary ry Suomen Rotary – Finlands Rotary ry / Rotarytoimisto Iso Roobertinkatu 9 C 17,
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! puh Sihteerikoulutus / HS & KE.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
/ Sihteerikoulutus / KE & AR / hr 1 JÄSENREKISTERI MyLCI.
Klubihallinto Corporate Governance – Hyvä hallintotapa.
Esittäjä Aika ja paikka Suomen Rotary © 2014
Järjestötoiminnan ABC
Ajankohtaista B-piirin vuosikokous
Sääntövaltuuskunnanpäätöksiä
Piirin internetsivut Heidi Cavén ja Jari Laakkio
PiHan toiminta Kickoff
Rahastonhoitajan tehtävät
KLUBISIHTEERIN KOULUTUS
Rotaryklubin vuosikello
Tietopaketti jäsenyhdistykselle
Marttayhdistyksen vuosikello
JÄSENREKISTERI.
Esityksen transkriptio:

prePETS 2018 - SIHTEERIN TEHTÄVÄT ROTARYPIIRI 1420 6.2., 13.2. ja 15.2.2018 Draft 5.2.2018

Klubisihteerin tehtäviä prePETS 2018 Klubisihteerin tehtäviä Tuki presidentille Raportit Ajantasainen jäsenrekisteri Maksut; yhteistyössä rahastonhoitajan kanssa Kokoussihteerin tehtävät Arkistointi ja jatkuvuuden turvaaminen

Tuki presidentille prePETS 2018 Sihteerin tehtävänä on auttaa presidenttiä klubin johtamisessa ja käytännön rutiineissa Presidentti ja sihteeri voivat sopia tehtävien jaosta keskenään Tehtäviä voi delegoida myös muille, esimerkiksi klubimestarille, rahastonhoitajalle tai nettivastaavalle Tee itsellesi toimenpidelista - ennakoi

Raportointi Suomen Rotaryn (SR) jäsentietojärjestelmään prePETS 2018 Raportointi Suomen Rotaryn (SR) jäsentietojärjestelmään Läsnäolot (kuukausiraportti) kunkin kuun 15 päivään mennessä Seuraavan kauden presidentin ja sihteerin tiedot (toimihenkilöt) 15.12. Klubi- ja jäsentietojen päivitys (oltava ajan tasalla 1.1. ja 1.7.) Rotary Internationalin edellyttämien raporttien laatiminen ja lähettäminen Puolivuotisraportointi SAR (Semi-Annual Report) ja tähän liittyvät maksut heinäkuussa ja tammikuussa. Raportti tehdään sähköisessä muodossa http://www.rotary.fi=> Suojatut jäsensivut => SR jäsentietojärjestelmä. Päivitykset, kun muutoksia on tapahtunut Klubi- ja jäsentietojen (Matrikkeli) tulee olla päivitettyinä maaliskuun puoliväliin mennessä

Maksut; rahastonhoitaja hoitaa, sihteeri varmistaa prePETS 2018 Maksut; rahastonhoitaja hoitaa, sihteeri varmistaa Suomen Rotarytoimistolle ja Rotary Internationaalille ajallaan Heinäkuu: RI:n SAR-raportointi ja per capita –maksut 1.7.2018 Lokakuu: 1. maksuerä SR:lle ja piirille Tammikuu: 1.1.2019 RI:n ja SAR-raportointi ja per capita –maksut Maaliskuu: 2. maksuerä SR:lle ja piirille Laskujen välittäminen rahastonhoitajalle ja maksujen suorittamisen seuranta Laskutus perustuu 1.1. ja 1.7. tietoihin

Jäsenpäivitykset prePETS 2018 Ilmoita uudet jäsenet, jotka ovat liittyneet klubiin ennen tai viimeistään 1. tammikuuta, sekä ne jäsenet, jotka ovat eronneet klubista viimeistään 1.1. Ajantasaiset yhteystiedot klubin toimihenkilöistä (postiosoite, s-postiosoite, puhelin ja mahdollinen faksi) rotarypiirille. Ilmoita klubin pysyvä s-posti- ja postiosoite (jos sellainen on) Jäsenpäivitykset tehdään juoksevasti SR:n jäsentietojärjestelmään. Varmista aika ajoin MyRotary tilin kautta, että tiedot ovat ajan tasalla

Lehtitilaukset prePETS 2018 Päivitä lehtitilaukset. Tarkista The Rotarian lehden tilaukset ja vahvista tilaustilanne SR:n jäsentietojärjestelmään, jossa oletuksena on ei-tilaaja. Epäselvissä tapauksissa voit ilmoittaa havaintosi osoitteella: Data@rotary.org Huom! Rotary Norden –lehden kohdalla tavoitteena on siirtyä lukemaan verkkolehteä

Kokoussihteerin tehtävät prePETS 2018 Kokoussihteerin tehtävät Kokouksista tiedottaminen; hallitus, komiteat, vuosikokous, vaalikokous ja erityiskokoukset Viikkokokousten valmistelu yhteistyössä muiden toimihenkilöiden kanssa Normaalien yhdistyksen sihteeritehtävien hoitaminen (esityslistat, pöytäkirjat jne.) Netti- ja some-sivujen (Facebook, Twitter jne.) ylläpito ja päivitys sopimuksen mukaan, jos klubilla ei ole erillistä nettivastaavaa.

Arkistointi ja jatkuvuus prePETS 2018 Arkistointi ja jatkuvuus Vuosittaisen tehtäväkierron takia kaikki klubivirkailijat siirtävät olennaisen tiedon ja materiaalin seuraajilleen ja antavat neuvoja tarvittaessa Keskeistä tämä on sihteerin tehtävissä, sillä suurin osa klubin materiaalista ja tiedosta on hänellä Sihteerin pitää myös ylläpitää tai tarvittaessa laatia arkistointijärjestelmä, jossa … … historiikkien ym. tarpeiden kannalta olennainen tieto säilyy tallessa

prePETS 2018 KIITOS www.d1420.rotary.fi/koulutus2/