EPS T11 Vanhempainkokous

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanh.ilta P03. Varusteet Peli, harjasu • Yhtenäinen harjoitusasu yhdistää joukkuetta/luo ryhmähenkeä • Harjoitusasu koostuu verkkareista ja collegepaidasta.
Advertisements

TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
Tikkurilan Palloseura
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Loiskeen junioritoiminta
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
P06-joukkueen vanhempainilta
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
NuPS T03 Vanhempainilta
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
LKP/2006 ja nuoremmat Kausi BUDJETTI
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
Vanhempainilta Muury 05- salibandy Joukkue Pelaajia 26 Päävalmentaja Jarno – Muita valmentajia Jarkko, Marko Antti, Markus, Anssi, Ilkka.
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Vanhempien palaveri  Viimekauden tilinpäätös  Harjoittelu / Pelit  Lohkojaot  Toimihenkilöt  Toimitsija ryhmät  Kevennys  Budjetti
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
D1-00 White. TIETO – TAITO – TUNNE KAUDEN ALOITUSKOKOUKSEN ASIAT 4. JOUKKUEEN TOIMINTASUUNNITELMA –Joukkueen harjoittelu –Ottelut –Turnaukset –Valmennukselliset.
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
P09 Vanhempainilta Toimihenkilöt Joukkueenjohtaja : Ari Piiparinen Rahastonhoitaja: Kati Keränen Vastuuvalmentaja: Enni Leppälä Valmentaja:
EPS P05 Musta B Vanhempainkokous
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
Vanhempainilta Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
E2-pojat kaudella
Vanhempainkokous.
Tips P05 haaste 2017 Uusi kausi käynnistyi Marraskuun alussa ja niin peli kuin harjoitusryhmät hakivat muotoaan jonkin aikaa ennen kuin saavuttivat nykyisen.
TI-TU Tilastointi ja tulospalvelukoulutus Syyskuu 2017
PELIN IDEA.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
Valmennuksen pelisäännöt
Jää-Ahmat E Vanhempain palaveri
VANHEMPAINKOKOUS , Gatorade Center – Hockey Ala Carte
P15 kausisuunnitelma Kausi
Vanhempainilta AKRO Ansa kello
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Terveitä Elämäntapoja
Suomen Jääkiekkoliitto / Teemu Vanhala
Loiske 02 vanhempaintapaaminen
ASIALISTA/MUISTIO Kesäharjoittelu
Vanhempainilta AKRO Aamu kello
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake
Iloa – Innostumista – Intohimoa
Kunnioita Peliä -teksti
Vanhempainilta Aake Andersson
Joukkueen päivitetyt pelisäännöt
GrIFK P
SPPL Arvotyöpaja Kuopio
TFT Toimintalinja
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
Yksilöllinen kehityksenseuranta
Ti-Tu koulutus - KERTAUS
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
HPK-Juniorijääkiekko ry
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

EPS T11 Vanhempainkokous 28.4.2017

Esityslista Toimihenkilöt Pelaajat Valmennus Harjoitukset Pelit + Turnaukset Budjetti Varusteet Viestintä Kuvauslupa Pelaajien Pelisäännöt Vanhempien pelisäännöt Muut Asiat

Toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Niina Uusinarkaus 0407650464 uusinarkaus.niina@gmail.com Rahastonhoitaja: Heidi Talasjoki, 040 7060008 heidi.talasjoki@hotmail.com Netti ja varustevastaava: Mia Vehkaoja, 050 5578403 mia.vehkaoja@helsinki.fi

Toimihenkilöt Valmennus: Tom Jolkkonen, Kristiina Mitjonen, Kari Rajala, Rasmus Östman, Heidi Talasjoki

EPS T11 Pelaajat Joukkueessa tällä hetkellä 11 pelaajaa Yksi harjoitus- ja peliryhmä EPS T11

Harjoitukset Kaksi harjoituskertaa viikossa Tiistai klo 18-19 Espoonlahden TN2 Torstai klo 19-20 Espoonlahden TN2 Harjoituksiin ilmoittaudutaan ainoastaan OUT Nimenhuudossa, jos ollaan estyneitä tulemasta harjoituksiin.

Pelit Espoon Liigaa kevään osalta viikoilla 18. - 25. Syksyllä viikoilla 33-38 Otteluohjelma: https://espoonliiga.torneopal.fi/ 2 peliä per pelipäivä, 2 x 12min - 4v4 peli Otteluohjelmaan kotijoukkueeksi merkitty joukkue huolehtii siitä, että otteluissa on paikalla pelinohjaaja. Kaikki paikalla 30 min ennen ensimmäisen pelin alkua (15 minuutin yhteinen alkurutiinilämmittely) Vastustajilta saadut viirit jaetaan pelaajille siten, että jokainen saa vuorollaan (valmennustiimi pitää kirjaa oman peliryhmänsä osalta) Nimenhuudossa ilmoitettaan poikkeuksellisesti IN/OUT. Espoon Liigan lopputurnaus 23 – 24.9 Kaikki Pelaa säännöt: https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/liitteet/kaikki_pelaa_saannot_2017_web.pdf

Budjetti

Joukkuemaksu Kokouksessa sovittiin, että EPS P11 ryhmän joukkuemaksu on 40€/kk Maksu peritään joka toinen kuukausi niin että ensimmäinen maksu tule perittäväksi toukokuun alussa. Viitenumero vaihtuu joka laskulla, eli valitettavasti verkkopankkiin ei ole mahdollista luoda toistuvaa maksua.

Varusteet Mustat shortsit (kylmällä alle mustat pitkät alushousut) Punainen t-paita (kylmällä alle punainen aluspaita) Jalkapallokengät Säärisuojat Punaiset sukat – Café Tekis Omaa palloa ei tarvitse harjoituksissa Pallo – koko 3 (peliin)

Viestintä Nimenhuuto, https://epst11.nimenhuuto.com ilmoittautuminen tapahtumiin ja poissaoloilmoitukset WhatsApp ryhmät nopeaan tiedottamiseen

Kuvauslupa Erillinen allekirjoitettu kuvauslupa vaaditaan vanhemmilta.

Pelaajien ja vanhempien pelisäännöt Vaaditaan vahvistus sääntöjen lukemisesta ja hyväksymisestä, joko ilmottautumalla ”pelisäännöt” tapahtumaan IN tai allekirjoittamalla tuloste ja palauttamalla se jojolle. Säännöt löytyy myös joukkueen nimenhuuto sivustolta.

Pelaajien Pelisäännöt Harjoituksiin ja peleihin tullaan ajoissa varusteet päällä, juomapullot täytettyinä ja pallot (pumpattuina) mukana. Keskitytään harjoituksiin ja peleihin. Tehdään mitä valmentaja sanoo. Annetaan kavereille harjoittelu- ja pelirauha. Yritetään aina parhaamme. Jatkuva tsemppi päällä! Ollaan kavereita ja moikataan kun tavataan. Ollaan joukkue myös kentän ulkopuolella. Kohdellaan kaikkia pelikavereita reilusti ja tasavertaisesti. Pelataan reilusti sekä kannustetaan ja kehutaan joukkuekavereita, pidetään huolta joukkuehengestä. Erimielisyydet ja törmäykset sovitaan kättelemällä ja anteeksi pyytämällä. Ei haukuta omia pelaajia, vastustajia eikä tuomareita. Kinastelu, toisen satuttaminen, syljeskely ja kiroileminen on kielletty. Jos pelaaja käyttäytyy huonosti harjoituksissa tai peleissä, on valmentajalla oikeus ja velvollisuus puuttua asiaan. Pelaajilla voi olla muitakin harrastuksia. Kaikenlainen liikkuminen jalkapallon lisäksi on hyväksi.

Vanhempien Pelisäännöt Nimenhuudossa ilmoitetaan OUT jos on estynyt pääsemästä harjoituksiin/peliin. Tytöt tuodaan harjoituksiin ja peleihin Nimenhuudossa ilmoitetun aloitusajan mukaan. Suunnitellaan yhteiskyytejä, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä pois tapahtumista. Sairasta lasta ei tuoda harjoituksiin eikä peleihin. Kannustetaan ja kehutaan tyttöjä tasapuolisesti menestyksestä riippumatta. Valmentajien tehtävä on tukea, opettaa ja auttaa pelaajia kehittymään ja luoda siihen soveltuva tilaisuus ja työrauha. Ei haukuta eikä kommentoida omia pelaajia, vastustajia eikä tuomareita. Ei syljeskellä, kiroilla, polteta tupakkaa eikä käytetä nuuskaa tai muita päihteitä kentän laidalla. Pelaajien muut harrastukset ovat ehdottomasti sallittuja, aikataulutukset ym. harrastusten välillä ovat perheiden päätettävissä, tyttöjen jaksaminen huomioon ottaen. Jalkapallo on joukkuelaji, myös vanhempien osalta. Kaikkien pelaajien vanhemmat ovat velvollisia osallistumaan joukkueen toimintaan, joko valmennusapuna, taustajoukoissa tai turnausjärjestelijöinä. Harjoitusten aikana vanhemmat voivat käydä kahvilla taikka ottaa hieman omaa aikaa vaikkapa lenkille lähtien Vanhempien tehtävä on kuljettaa, kustantaa ja kannustaa. Ottelun aikana vanhempien rooli on toimia katsojana, eikä pelissä olevaa pelaajaa saa ohjeistaa millään tavalla. Katsomo on vaihtopelaajien vastakkaisella kentän puolella Jalkapallon harrastamisen tulee olla hauskaa!

Seuraava Vanhempainkokous Joukkueenjohtaja ilmoittaa ajankohdan myöhemmin sähköpostitse.