Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NuPS T03 Vanhempainilta 9.4.2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NuPS T03 Vanhempainilta 9.4.2014."— Esityksen transkriptio:

1 NuPS T03 Vanhempainilta

2 Joukkueen NuPS T03 pelaajat 9.4.2014
Alander Noora Leskinen Iida Happonen Viivi Mäkelä Laura Helander Hiljamari Oberwahrenbrock Lilja Himilä Ida Oksavirta Veera Juhala Jenni Ovaska Hilda Kari Kaisa Poikola Sanni Killström Maija Rahko Erika Kiuru Mea Pyrhönen Miisa Kivi Aada Salo Viivi Kontturi Peppi Seeyak Phakchira Lindholm Erika Toivonen Nora Lehtinen Laura

3 Joukkueen peliryhmät kaudella 2014
NuPS T03 Joukkueen peliryhmät kaudella 2014 T03 Valkoiset T03 Mustat

4 T03 Valkoiset Ilmoitettu piirin II-tasolle 7v7
Harrastehenkisempi peliryhmä Pelaajille jotka ovat vähemmän aikaa pelanneet tai haluavat pelata jalkapalloa harrastushenkisemmin. Pelaajat peleihin valitaan ”kaikki pelaa”-hengessä. Harjoittelumäärällä ja innolla on kuitenkin oma painoarvonsa valintoja tehdessä.

5 T03 Mustat Ilmoitettu piirin I – tasolle, 7v7
Kilpahenkisempi peliryhmä jossa yksilön kehityksellä on suuri painoarvo. Pelaajat valitaan peleihin taitojen mutta ennen kaikkea asenteen perusteella. Omatoiminen harjoittelu yksi valintaperusteista Peleissä vaihtopelaajia vähemmän kuin valkoisten peleissä. Mustien ryhmässä vaaditaan siis roimasti peli-intoa ja voimakasta halua oppia uutta.

6 Pelaajien liikkuvuus peliryhmissä
Pyrkimys on peluuttaa pelaajia eri peliryhmissä siitä lähtökohdasta että jokainen pelaaja saisi enimmäkseen omalle tasolleen sopivia pelejä mutta välillä myös oman taitotason ylittäviä pelejä. Suuri osa pelaajista tulee pelaamaan molemmissa peliryhmissä Edistyneimmät tulevat pelaamaan myös 02-ikäryhmän pelejä 04 syntyneillä mahdollisuus osallistua T04-joukkueen peleihin

7 Omatoiminen harjoittelu tärkeää !
Ponnauttelu ja muu pallolla leikittely, ei vaadi paljon tilaa eikä välttämättä vaadi nurmialustaa Pihapelit Lenkkeily, luistelu, uinti ja muu liikkuminen Mustien peliryhmään pääsy ja niissä peleissä pärjääminen vaatii siis kaikilta myös omatoimista harjoittelua ! Joukkueen yhteiset harjoitukset eivät riitä jos haluaa kehittyä jalkapalloilijana.

8 Nimenhuuto Harjoituksiin jokainen laittaa itsensä joko IN tai OUT
Peleihin ja turnauksiin valmennus valitsee pelaajat. Pelaajat kommentoivat OK jos pääsevät peliin, OUT jos ei pääse. Tarkkailkaa nimenhuutoa vähintään 3-4 kertaa viikossa.

9 T03 Turnaukset 2014 18.-19. 4. VJS – Pääsiäisturnaus M/V
26. – Leppävaara Cup M Karuselliturnaus M/V Espoonlahti Cup M Alandia Cup M/V Helsinki Cup M/V Masto Cup M

10 NuPS T03 Vanhempien pelisäännöt 2014
Emme esiinny alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisina harjoitus- tai ottelupaikoilla tai muissa joukkueen tapahtumissa. Emme kiroile tai tupakoi harjoitus- tai ottelupaikoilla tai muissa joukkueen tapahtumissa. Emme arvostele omia emmekä vastustajien pelaajia, toimihenkilöitä tai tuomaria.

11 4. Annamme valmentajille työrauhan. Pelissä. vanhemmat
4. Annamme valmentajille työrauhan.  Pelissä vanhemmat kannustavat ja valmentajat johtavat peliä. Peleissä ja turnauksissa pukukoppeihin ja vaihtopenkin läheisyyteen tulevat vain joukkueen taustat. Vanhempien paikka on katsomossa. 5. Valmentajien, joukkueenjohtajan ja koko joukkueen tekemisistä saa ja kuuluukin antaa palautetta, rakentavaa ja positiivista. Keskustelemme asiat suoraan asianomaisten henkilöiden kanssa, puhelimitse, sähköpostin kautta tai vanhempainpalaverissa, mutta emme kentän laidalla pelien yhteydessä.

12 Ilmoitamme lapsen osallistumisesta tai
Ilmoitamme lapsen osallistumisesta tai poissaolosta hyvissä ajoin nimenhuudon kautta.Viime hetken muutokset, etenkin pelien osalta, ilmoitetaan aina tekstiviestillä valmentajalle tai joukkueenjohtajalle. Tai huolehdimme, että lapsi osaa hoitaa nämä asiat itsenäisesti. Huolehdimme lapsen ajoissa paikalle tapahtumiin, infoamme myöhästymisestä. Huolehdimme ja tuemme urheilevaa lastamme myös terveellisen ruokavalion omaksumisessa. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan tasapuolisesti yhteisiin talkoisiin ja muuhun varainkeräystoimintaan.

13 T02/03 harjoitusajat kevät/kesä 2014
Ma 19:30-21:00 Kuoppanummen tekonurmi Ke 19:00-20:30 Ratapuisto To 16:30-18:00 Ratapuisto Kesä Ma 17:30-19:00 Kuoppanummen tekonurmi Ti 16: Uimahallin nurmi Ke 16:30-18:00 Uimahallin nurmi To 18: Kirkonkylän nurmi

14 Peluuttajia/valmentajia kaivataan !
02/03 tytöissä on neljä peliryhmää. Valmentajia on myös neljä mutta koska aina jollain saattaa olla menoa ja yhdellä on vuorotyö, saattaa peluuttajan löytyminen joskus olla hankalaa, siksi lisäresursseja tälle osastolle kaivattaisiin. Kokoonpanot ja muut ”nuotit” voidaan laatia ennakkoon valmiiksi tarvittaessa.

15 E – kurssi koulutus Valmentajakoulutus: E-kurssi klo 17:00 – 21:30 NuPS:n toimistolla klo Kuoppanummen tekonurmella käytännön harjoitus klo Tervetuloa!

16 T03 kausi 2014 Sangen tapahtumarikas kausi siis tulossa, turnauksia ja pelejä kesän täydeltä, saattaa vaatia jaksamista ja venymistä sekä pelaajilta että taustoilta.

17 Hyvää juhlavuoden kesää, nähdään kentän laidalla !


Lataa ppt "NuPS T03 Vanhempainilta 9.4.2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google