Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake"— Esityksen transkriptio:

1

2 Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake
Toimitetaan Tytti Salmiselle (Punahilkantie 14 E 39, Helsinki) Tuomaritehtävien seurantalomake Toimitetaan Tytti Salmiselle sähköpostitse kun Tytti pyytää lomaketta. Tuomaripalkkiot löytyvät Etelänpesiksen nettisivuilta

3 Tuomarin nimeäminen peleihin
Periaatteet Tuomaritehtävien täyttäminen aloitetaan vanhemmista junioreista (B-tytöt->B-pojat->C-tytöt->C-pojat..) Peli-ja syöttötuomarien tehtävät B-ja C-juniorit hoitavat pääsääntöisesti peli-ja syöttötuomaritehtävät Aputuomarin tehtävät D-juniorit hoitavat pääsääntöisesti 2-ja 3 pesätuomarin tehtävät E-juniorit hoitavat pääsääntöisesti takarajatuomarin tehtävät Pyritään tuomitsemaan aina nuorempien pelejä Joukkueet on velvoitettu hoitamaan saman määrän tuomarointeja, kuin mitä joukkue itse käyttää tuomareita omissa peleissä.

4 Tuomarin velvollisuudet
Tuomari on velvollinen hankkimaan sijaisen, mikäli itse on estynyt tulemaan tuomarin tehtäviin. Peleihin on tultava ajoissa. Sähköpostia pitää seurata aktiivisesti. Tuomaritehtavää suoritettaessa on noudatettava yleisiä tuomarille määriteltyjä sääntöjä Ei pidetä kuulokkeita päässä pelin aikana! Ei lähetellä tekstiviestejä pelin aikana! Ei istuta kentällä kun peli on käynnissä!

5 Kehittyminen Tuomaroinnissa voi kehittyä vain tekemällä tuomarintehtäviä. Lähdetään takarajalta ja edetään vaativimpiin tehtäviin. Tuomarileireillä saa ammattitaitoista valmennusta tuomaritehtäviin. Tuomarivastaava voi ehdottaa edistyneitä tuomareita ylemmälle tuomaritasolle.

6 Kenttäkoulutus Etelänpesis järjestää kenttäkoulutuksen Meilahden kentällä Aika ilmoitetaan myöhemmin Koulutuksessa käydään läpi mm. tuomareiden sijoittumiset eri tilanteissa.

7 Linkkejä Pesäpallon pelisäännöt, kenttäkuvat ja muita ohjeita
Tuomareiden merkit ja vihellykset


Lataa ppt "Tuomaripalkkio Verokortti Tuomaritehtävien seurantalomake"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google