Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

P15 kausisuunnitelma Kausi 2016-2017.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "P15 kausisuunnitelma Kausi 2016-2017."— Esityksen transkriptio:

1 P15 kausisuunnitelma Kausi

2 JPS-Juniorit toimintaohje
JPS-Juniorit Ry:n toimintaohje löytyy seuran verkkosivuilta ja osoitteestahttp://goo.gl/x8fhN2 Toimintaohjeesta löydät mm. yleiset ohjeet seuran toiminnasta sekä ohjeita pelaajana, vanhempana ja valmentajana toimimiseen.

3 Perustiedot Joukkueen nimi/nimet: JPS P15
Joukkueen pelaajien lukumäärä: 15 pelaajaa, 2 epävarmaa

4 Toimihenkilöt ja yhteystiedot
Vastuuvalmentaja: Mika Ässämäki Valmentajat: Tatu Ässämäki Joukkueenjohtaja: Jari Hämäläinen Rahastonhoitaja: Janne Markkanen Huoltajat: Mika teroittaa luistimet, joku vanhempi on matkassa aina jojon apuna. Pelimatkoilla mukana olevat vanhemmat toimivat huoltajina.

5 Toiminta ja harjoittelu 2016 - 2017
Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: Joukkueena pelaaminen ja oman pelipaikan merkityksen ymmärtäminen. Luisteluvoiman ja fyysisyyden lisääminen. Peruskunnon lisääminen ja lihasvoiman kasvattaminen. Urheilijana ja ihmisenä kasvaminen Joukkueen harjoitus- ja pelimäärät: Harjoitukset jäällä 3. krt viikossa, oheiset alkuun tai loppuun. Pelimäärät selviävät, kun otteluohjelma tulee, sarjassa 12 joukkuetta. Yksi kutsuturnaus Lappeenrannassa. Itsenäinen harjoittelu: Pelaajien tulee tehdä harjoitteita myös omatoimisesti. Valmennus antaa tarkempia ohjeita. Tärkeimmät tapahtumat: Väliturnaus ja SM-lopputurnaus Kilpailulliset tavoitteet: SM-lopputurnauksessa sija 1. tai 2.

6 Toimintaperiaatteet Harjoituksissa: Harjoitteet tehdään parhaalla mahdollisella asenteella. Harjoituksissa keskitytään harjoitteluun. Kotiväki huolehtii riittävästä energiamäärästä ja levosta. Aina IN tai OUT ilmoittautuminen harjoituksiin. Harjoituksiin tullaan ajoissa. Pelimatkoilla: Kunnolliset eväät / joukkueen ruokailu. Yhteiset ruokailut eivät kuulu kuukausimaksuun. Ehdoton mässykielto ennen pelejä. Riittävä energiatasapaino ennen ottelua. Pelimatkoilla noudetaan valmentajien ja jojon käskyjä / ohjeita. Joukkue edustaa JPS:ää ja noudattaa hyviä käytöstapoja. Tiedotus: Joukkueen ensisijainen tiedotuskanava on Nimenhuuto. Lisäksi perustetaan What*s up vanhempien käyttöön.

7 Muut tehtävät Bandyliigan ja JPS Junioreiden tapahtumissa: Talkoovuorot jaetaan tasapuolisesti, valmennus on vapautettu talkoovuoroista. Kotiotteluissa ja –turnauksissa: Huoltajat hoitavat talkoovuorot jojon tekemän listan mukaan. Jos talkoovuoro ei käy, niin vanhempi hankkii itselleen sijaisen. Turnaus- ja pelimatkoilla: Jojo mukana pelimatkoilla, tai jojon sijainen. Vanhemmat ovat tervetulleita!

8 Joukkueen pelisäännöt
Sovitaan yhdessä pelaajien kanssa. Asioita voi katsoa pohjaksi esim. toimintakäsikirjan kohdasta ”Minä pelaajana, Minä valmentajana…”)

9 Joukkueen talous

10 Talousarvio Perustuu erikseen laadittuun talousarvioon
Tulot: Arvio euroa Menot: Arvio euroa Varainhankinta (yhteistyökumppanit/kausikorttimyynti/talkoot/jne):

11 Seuramaksu (120 €) Sisältää seuran jäsenmaksun 20 € ja toimintamaksun 100 €. Maksetaan mennessä JPS Junioreiden tilille: FI Käytä maksaessasi pelaajan henkilökohtaista viitenumeroa. Seuramaksulla kustannetaan mm. seuraavia menoeriä: Liittojen jäsenmaksut, yhdistyksen taloushallinto, seuran verkkosivut, seuran yhteiset tapahtumat, varustehankintoja jne.

12 Kausimaksu Kausimaksulla kustannetaan joukkueen toiminnasta syntyvät kulut. Joukkueen tulee suunnitella taloutensa siten, että kerätyillä kausimaksuilla saadaan katettua toiminnasta aiheutuvat kulut. Kausimaksu: 120 euroa / kuukausi Maksuohjeet: Käytetään pelaajakohtaisia viitenumeroja, eräpäivä aina kuukauden 20 päivä alkaen lokakuusta Maksetaan JPS Junioreiden tilille: FI

13 Kausimaksu sisältää seuraavat tapahtumat
Harjoitukset: Kaikki harjoitukset Pelit (kuljetukset/majoitukset): Kaikki sarjapelit, matkoineen. Pelimatkojen yhteiset ruokailut eivät kuulu kausimaksuun. Turnaukset (kuljetukset/majoitukset/ruokailut/jne): Turnaukset (Lappeenranta, väli- ja lopputurnaus) maksetaan erikseen. Maksu jakaantuu niille jotka ovat mukana. Erotuomarikulut: Erotuomarikulut kuuluvat kausimaksuun Sarja- ja turnausmaksut: Sarjamaksu kuuluu kausimaksuun, turnausmaksut kuuluvat turnausten omakustanteisiin maksuihin. Valmentajalle maksetaan matkakorvauksia 0,43 euroa / km todellisten matkakulujen mukaan. Kokonaismäärälle varataan kattosumma joukkueen talousarviossa. Valmentaja saa kausimaksuhyvityksenä yhden lapsen kausimaksun. HUOM! Lähiturnaukset käydään omilla autoilla. Kyytiautot saavat matkakorvaukset 0,20 euroa / kilometri.

14 Tapahtumat, jotka eivät kuulu seura- tai kausimaksuun
Turnaukset (Lappeenranta, väli- ja lopputurnaus) maksetaan erikseen. Maksu jakaantuu niille jotka ovat mukana. Jos kauden aikana tulee muita kutsu- / harjoitusturnauksia tms. ne eivät kuulu kausimaksuun. Pelimatkojen yhteiset ruokailut eivät kuulu kausimaksuun.

15 Kamapörssi Joukkueiden yhteinen kamapörssi

16 Hyvää jääpallokautta kaikille!


Lataa ppt "P15 kausisuunnitelma Kausi 2016-2017."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google