Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20"— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta 11.4.2017 Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20
T09 Yötähdet Vanhempainilta Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20

2 Läsnä Eve Sivlen (Ella S) Teija Laitinen (Peppi) Liisa Rajala (Martta)
Annika Kapanen (Matilda) Mikko Susiviita (Jasmin) Santtu Laukkanen (Meira) Milla Nuppu (Ella N.ja Nelli) Marianne Lilja ( Frida V) Riikka Kinnunen (Saara) Jenni Huhtala (Saana) Marina Nordström (Ebba)

3 Esityslista Avaus, Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
Joukkueen toimihenkilöt - vastuut Kesäkausi Treenit Pelit – Espoon Liiga ja pelitällit Turnaukset Joukkuejako tulossa – ennakkotietoa Budjetti lyhyesti Kk-maksut Varainhankinta – ei tarvetta nyt? Muuta Nimenhuudon pelisäännöt Umbro-CUP – työnjako Kesäleirit Varustehankinnat Muut esille tulevat asiat Kokouksen päättäminen

4 Joukkueen toimihenkilöt
Joukkueenjohtaja eli jojo: Annika Kapanen Pelijojo: Eveliina Sivlén Varajojo: Liisa Rajala Joukkueenjohtaja elokuusta Rahastonhoitaja: Teija Laitinen Varuste- ja nettivastaava: Liisa Rajala, syksyllä: Riikka Kinnunen Umbro 2017 vastuut: Tiina Saksman –arvat Milla Nappa – turnausvastaava Yötähdet Jenni Huhtala –turnausvaravastaava Huoltaja: Jenni Huhtala Päävalmentaja: Martti Länsman (Eve: varalla ja ”hallinnolliset” tehtävät) EPS valmentaja: Aleksi Kangasniemi Valmentajat: Tiia (varalla Petri) Jussi (varalla Mikko) Jani? Muut: EPS B-tytöt Oona Aalto Muita apuja?

5 Treenit, pelit, turnaukset
Kevät kauden ulkotreenit alkavat pääsiäisen jälkeen, Ratiopharmin su-treenit jatkuu huhtikuun Espoon Liigan lisäksi tulossa pelitällejä Turnaukset pelataan 3 joukkueella Espoon Liiga ja Prinsessa Cup pelataan taso-joukkueilla (1 kilparyhmä ja 2 haasteryhmää – jako tulossa pian)

6 Joukkuemaksut Joukkuemaksut:
Siirrytään kuukausittaiseen laskutukseen seuran linjauksen mukaisesti. Laskun lähetys alkukuusta, eräpäivä puolessa välissä kuuta Huomioittehan maksuajat/sovittehan tarvittaessa poikkeavasta maksuaikataulusta rahiksen kanssa, jottei ikäviä joukkueesta sulkemisia tarvitse tehdä. Joukkuemaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoitus lopettamisesta.

7 Taloustilanne & budjetti kesäkaudelle
Taloustilanne hyvä Joukkueen ensimmäinen talvikausi toteutui budjetoitua pienemmin kuluin tammikuussa perittiin ylimääräinen joukkuemaksu kattamaan Stadicup-ilmoittautuminen T109-yhdistelmäjoukkueelta siirtyvät tulot selvityksen alla edelleen Ehdotus: Tähdätään 09/2017 loppuun 500 – 1000 euron ylijäämään Joukkueen johto tekee päätökset toteumaa seuraten toimenpiteistä ylijäämän optimoimiseksi

8 Nimenhuuto Joukkueen ”hallinnointi” tapahtuu Nimenhuudossa (Pro-versio) Nimenhuutoon tulee kaikki joukkueen tapahtumat Harjoitukset Pelit & turnaukset Muut tapahtumat (vanhempainillat jne.) Merkitse IN / OUT kaikkiin tapahtumiin heti kun mahdollista – valmennuksen osalta tämä erityisen tärkeää ”?/Ehkä” ei kerro mitään osallistumisesta

9

10 Tue seuraasi – bonus kaikille
Kaikista seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan seuralle. Ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa. Bonusta kaikille, samasta ostoksesta. Ostajan on oltava kanta-asiakas, Stadium Member Lue lisää:

11 Joukkueen säännöt

12 T09 Yötähdet pelaajien säännöt
 1) Ollaan yhdessä Ketään ei jätetä ulkopuolelle ja kaikkien kanssa ollaan kavereita. Pelaan ja treenaan kenen parina tahansa. Nimittely, ilkeily, lällättely sekä muiden pelaajien varusteiden arvostelu on ehdottomasti kielletty.   2) Kannustan Annan hyvää palautetta, kannustan ja kehun hyvistä suorituksista. Toisen epäonnistuessa kannustan yrittämään uudestaan.  3) Kuuntelen Kuuntelen valmentajia ja heidän ohjeitaan sekä noudatan niitä parhaan taitoni mukaan. En väitä vastaan.  4) Odotan Odotan vuoroani jonossa, en etuile enkä hoputa toista. Jokainen saa tehdä oman suorituksensa rauhassa.

13 T09 Yötähdet pelaajien säännöt
5) Huolehdin tavaroista Huolehdin itse pallosta ja juomapullostani sekä muista varusteista. Autan pyydettäessä siivoamaan kentältä treenitarvikkeita. 6) En herkuttele treeneissä Juomana pullossa on aina vettä ja en kanna herkkuja kentälle. 7) Pidän hauskaa Osallistun harjoituksiin ja peleihin aina kun se on mahdollista, mutta en kuitenkaan sairaana tai toipilaana. Iloitsen jalkapallosta ja joukkueen jäsenenä olosta. Tulen iloisella mielellä treeneihin enkä suotta kiukuttele kentällä.

14 T09 Yötähdet säännöt vanhemmille
1. Tytöt osallistuvat harjoituksiin aina kuin vaan on suinkaan mahdollista. Poissaolosta ilmoitetaan aina erikseen päävalmentajalle. 2. Joukkueen tapahtumiin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin. Viime hetken sairastumisista tms. ilmoitetaan erikseen valmentajalle/jojolle. 3. Harjoituksiin ja peleihin tullaan ajallaan. Harjoituksien ja pelien aikana vanhemmat eivät saa oleilla vaihtopenkin / joukkueen välittömässä läheisyydessä ja maalin takana oleskelu on myös kielletty. Päihteettömyys ja savuttomuus ovat itsestäänselvyyksiä kentän äärellä. Emme myöskään kiroile tai käyttäydy muuten sopimattomasti jalkapallon parissa. 4. Kannustetaan tyttöjä huolehtimaan omista pelivarusteista. Vanhemmat huolehtivat kuitenkin viime kädessä siitä, että pelaajilla on asianmukainen varustus harjoituksissa ja peleissä. 5. Vanhempien tehtävä on kuljettaa, kustantaa ja kannustaa. Treeneissä ja peleissä huolehditaan pelaajan huoltamisesta. Jos lapsi joudutaan jättämään treeneihin ilman omaa huoltajaa, tulee varmistua että joku paikalla olevista vanhemmista ottaa pelaajasta vastuun. Huolehdimme tarvittaessa myös toistemme lapsista, jos lapsen oma vanhempi on kiinni esimerkiksi valmennustöissä. 6. Harjoituksissa ja otteluissa annetaan valmentajille työrauha. Valmentaja valmentaa, pelaajat pelaavat, tuomari tuomitsee ja vanhemmat kannustavat. Vanhemmat eivät anna neuvoja ja ohjeita pelikentän laidalta. Joukkueenjohdolla on velvollisuus puuttua vanhempien kommentteihin peleissä ja harjoituksissa.

15 T09 Yötähdet säännöt vanhemmille
7.  Jalkapallo on joukkuelaji, myös vanhempien osalta. Kaikkien pelaajien vanhemmat ovat velvollisia osallistumaan joukkueen toimintaan mahdollisuuksiensa mukaan, joko valmennusapuna, taustajoukoissa tai turnausjärjestelijöinä. Muistamme toimihenkilöiden tekevän vapaaehtoistyötä harrastuksen mahdollistamiseksi, joten pyrimme kukin auttamaan kykyjemme ja mahdollisuuksiemme mukaan. Yhteistyöllä ja talkoohengellä takaamme lapsille jatkossakin mukavia ja antoisia kokemuksia, muistoja, elämyksiä ja kaikkea sitä mitä jalkapallo voi tarjota. 8. Valmentajien, joukkueenjohtajan ja koko joukkueen tekemistä saa ja kuuluukin antaa palautetta, rakentavaa ja positiivista. Keskustellaan asiat suoraan asianomaisen henkilön kanssa, puhelimitse tai sähköpostin kautta, ei kentän laidalla tyttöjen kuullen. 9. Tärkein motivaatio lapsen pelaamiselle ja kehittymiselle, on lapsen halu harrastaa jalkapalloa – ei aikuisten tavoitteet. 10. Kaikkia pyritään kannustamaan tasapuolisesti ja rehdisti. Joukkueessamme kaikki ovat samanarvoisia, ketään ei suosita tai syrjitä. Kukin on velvollinen puuttumaan kiusaamiseen viipymättä. 11. Joukkueessa tuetaan terveellisiä elämäntapoja ja rehtiä käytöstä, niin pelaajien kuin vanhempien keskuudessa. Toisia kohtaan käyttäydytään kunnioittavasti ja reilusti. Urheilujuomana on vesi. Herkut eivät kuulu kentän laidalle. 12. Kaikki liikunta on hyvästä. Autamme liikunnallisen elämäntavan muodostamisessa ja kannustamme kaikkeen liikuntaan ja omatoimiseen harjoitteluun.

16 Muuta?


Lataa ppt "Vanhempainilta Red Room, Cafe Tekis klo 18:30-20"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google