Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vanhempainilta Aake Andersson

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vanhempainilta Aake Andersson"— Esityksen transkriptio:

1 Vanhempainilta 7.11.2017 Aake Andersson
TiPS P05 Vihreä Vanhempainilta Aake Andersson Vanhempainillassa tulleet kommentit kirjoitettu punaiseen tekstiruutuun

2 TiPS P05 Vihreä / Agenda Yleistä
Ramin puheenvuoro (peliryhmät, kauden harjoitusmäärät, turnaukset) Talousarvio Jalmari –jäsenrekisteri/laskutusjärjestelmä (kuukausilaskutus muuttuu) Toimijat

3 TiPS P05 Vihreä Yleistä Joukkue jaettu kahteen joukkueeseen TiPS Akatemia ja TiPS Vihreä  Omat pankkitilit ja yhteinen Nimenhuuto Vihreissä 33 pelaajaa jaettuna 3 peliryhmään (Vihreä 1,2,3) Muuten toiminta jatkuu kuten päättyneellä kaudella ja Vihreiden vastuuvalmentajana jatkaa Rami Muutoksia tullut lähinnä joukkueiden hallintoon liittyen: yhteisiä työvälineitä ja ohjeistusta. Pyritään saamaan kaikki ikäluokat toimimaan saman mallin mukaisesti. Väinö Lehto on päättänyt lopettaa futiksen ainekin talven ajaksi. Vihreillä on akuutti pula maalivahdeista, joten pojilta ja vanhemmilta pitää kysyä onko halukkuutta maalivahdin hommiin.

4 TiPS P05 Mikko Outila Akatemia vastuuvalmentaja
Rami Vihreä vastuuvalmentaja Sara Purhonen P05 Varusteet Vihreä / apuvalmentajat Akatemia / apuvalmentajat Jari Paski Akatemia jojo Heidi Kokko P05 Jäsenkirjuri Aake Andersson Vihreä jojo Timo Vilen? Akatemia Talous Julia Salminen Vihreä Talous Teija Eeva Vihreä apujojo

5 P05 Vihreä / Rami Kolme peliryhmää (Vihreä 1,2 ja 3).
Liikkuminen ryhmien välillä useamman kerran vuodessa Talvisarjat: KäPa (Vihreä 1: haaste ja Vihreä 2: harraste), PPJ Pejantailiiga (Vihreä 3: harraste) Harkkamatseja Harjoitukset talvella 3 pallollista viikossa Alkuvuodesta mahdollisesti lisäksi salivuoro fysiikka, juoksukoulu, potkukoulu, maalivahtivalmennus Kausisuunnitelma valmistuu marraskuun aikana. Ryhmien kokoonpanoa muutetaan kolme kertaa vuodessa. Harjoittelu tukee Akatemia harjoittelua. Painopiste niissä osa-alueissa, joissa oli ongelmia päättyneellä kaudella. Ongelmana valmentajien vähyys. Seuraavalle jaksolle toive, että kenttävuorot olisi Akatemian kanssa samaan aikaan, niin valmentajia olisi enemmän paikalla. Kysytään myös saadaanko vanhemmista apuja kentän laidalle. Myös seuran junnuja voisi kysyä.

6 P05 Vihreä / Rami Talven jälkeen
Keväällä ja syksyllä piirisarjoissa Vihreät 1 (2. div) ja Vihreä 2 (3. div). Vihreä 3? Turnaukset: jokaisella peliryhmällä keväällä 1 ja syksyllä 1 Hesa Cup ja muut peliryhmäkohtaiset turnaukset ovat lisämaksullisia. Eerikkilän leiri (lisämaksullinen) Harkkapelejä Tavoitellaanko Vihreät 1:lle ulkomaan matkaa tai viikonloppureissua kotimaassa? Jos piisisarjaan perustetaan 3. divariin alemman tason lohkoja, niin Vihreä 3:n voisi ilmoittaa niihin. Oikean tasoista ulkomaan turnausta voi olla vaikea löytää, joten tavoitellaan viikonlopputurnausta kotimaassa kahdelle joukkueelle.

7 Vihreät / Budjetti – Budjetti alustava ja tarkentuu marraskuun aikana Joukkuemaksu pysyy ennallaan Kuukausimaksu kattaa taulukossa mainitut menot muut turnaukset lisämaksullisia voidaanko tämän perusteella edetä? Alustava budjetti hyväksyttiin

8 Aake esitteli Jalmari –jäsenrekisteri & laskutusjärjestelmää.
Jatkossa kuukausilaskutus hoituu tämän järjestelmän kautta Seuran jäsenrekisterin tiedot ovat myös joukkueen käytössä ja päällekkäistä omaa rekisteriä ei enää tarvita. Järjestelmästä saa monipuolisia listauksia ja mm. Pallo-id sekä lisenssitiedot löytyvät järjestelmästä, kuten myös ajantasaiset laskujen maksutiedot.

9

10

11 Marraskuun joukkueen kuukausimaksu pyritään lähettämään tällä viikolla
Maksun viite muuttuu joka kerta, joten vanhalla pojan viitteellä ei enää saa maksaa. Lasku tulee sähköpostiin samanlaisena kuin seuran vuosimaksu viime viikolla.

12 P05 Vihreä / Toimihenkilöt
Hyväksytetään toimihenkilöt Jojo: Aake Apujojo: Teija Rahastonhoitaja: Julia Jäsenkirjuri: Heidi Onko halukkaita mukaan toimintaan: Apuja harkkoihin!! Toivotaan vanhemmista aktiivisia, jotka vuorollaan voivat tulla harkkoihin Ramin avuksi silloin, kun muita valmentajia ei ole paikalla – kuka ilmoittautuu heti avuksi? mielenkiintoa huoltajatoimintaan? organisoimaan varainhankintaa yms.? Hyväksyttiin toimihenkilöt Aake laittaa vanhemmille kyselyä harkka-avusta. Paikallaolijoista Mirko, Ville ja Aake ilmoittautuivat mukaan. Janne Koistinen mainitsi, että heidän firmallaan olisi mielenkiintoa sponsoroida joukkuetta – asiaa edistetään.

13 P05 Vihreä / Muuta Pelisäännöt: – läpikäynti ja hyväksyntämenettely
Lisenssi ja vakuutus (Pelipaikka), hankitaan vanhaan tapaan keskitetysti Jos oma vakuutus, niin pitää tarkistaa vakuutusehdoista kattaako myös kilpatoiminnan Uusi pelaaja: Aina Vihreisiin. Ei koskaan suoraan Akatemiaan Ei aiempaa taustaa >> voi kokeilla ja ohjataan tarvittaessa TiPS harrasteryhmään Aiempi pelikokemus >> 2 vko kokeilu ja jatko katsotaan yhdessä uusi pelaaja, ei välttämättä peliaikaa talvisarjoissa (harkkapeleissä kyllä) Ravinto-opas Nimenhuudossa / Kuvat ja materiaalit Lisenssi maksaa 40 € ja vakuutus 40 €. Jos pelaajan oma vakuutus kattaa myös kilpatoiminnan ja vakuutusta ei oteta Palloliiton kautta, niin vanhempien pitää toimittaa vakuutuskirjasta kopio. Vanhempien kannattaa kerrata Nimenhuudosta löytyvät ravinto-opas ja käydä keskeisiä asioita läpi poikien kanssa: oikean ravinto ja nesteytys ennen harjoituksia ja pelejä.

14 P05 Vihreä / Muuta Teemme tätä poikien vuoksi – kyselkää ja jutelkaa poikien kanssa. Jos harkoissa tai peleissä joku hiertää, niin ottakaa Aake tai Ramia hihasta kiinne! Kysyttävää?


Lataa ppt "Vanhempainilta Aake Andersson"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google