Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

P06-joukkueen vanhempainilta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "P06-joukkueen vanhempainilta"— Esityksen transkriptio:

1 P06-joukkueen vanhempainilta 12.2.2014

2 Agenda: Kokouksen avaus ja käsiteltävät asia – Sami Vanhala
NJS:n puheenjohtajan terveiset – Markku Siivonen Pelisuunnitelma, kevät-kesä 2014 – Sami Vanhala Vastuuvalmentajan ”tilannekatsaus” – Matti Kaijomaa Joukkueen ”pelisäännöt” – Jouni Ruuth Avoin keskustelu joukkueen toimintaan liittyen - Kaikki

3 Pelisuunnitelma, kevät-kesä 2014
FC ja City osallistuvat kolmella joukkueella Opel-liigaan (yksi joukkue 1.tasolle, kaksi joukkuetta 2.tasolle), seura maksaa yhden joukkueen osallistumisen. Piirisarjaan ilmoitettu kolme joukkuetta, seura maksaa näiden osallistumisen. Toukokuussa (2.5) osallistumme 7 joukkueella KäPa:n kevätturnaukseen. 10.5 järjestetään piirin Karuselliturnaus, NJS:n joukkuemäärä tarkentuu myöhemmin. Värisilmäturnaus , osallistuvien joukkueiden määrä tarkentuu toukokuussa. Hesa-cup 16.8. Pingviini-cup ja ”Back to school”-turnaus. Osallistuvat joukkueet tarkentuvat, NJS:stä edustus molempiin tapahtumiin. Miniturnauksiin osallistuminen tapauskohtaisesti.

4 Valmennuksen tilannekatsaus
Vastuuvalmentajan rekrytointi on edelleen käynnissä. Aktiivisia apuvalmentajia tarvitaan lisää 2 – 3 kpl, varsinkin peluuttamisten kanssa haasteita. Kesän joukkueiden määrä riippuu apuvalmentajien määrästä. Poikia riittää 7 joukkueeseen, mutta valmentajia/pelien peluuttajia on tällä hetkellä vain viiteen joukkueeseen. 2005 ja 2006 luokkien tutorina ainakin syksyyn asti toimii Pauliina Miettinen. Tehtävän kuva on lähinnä olla valmentajien valmentaja.

5 Valmennuksen tilannekatsaus
Pelaajien kehittymisen kannalta on ensiarvoisen tärkeä juttu, että pojat treenaisivat/leikkisivät pallon kanssa myös omalla ajalla. Vanhempien tehtävänä on toimia innostajana. Myös muuta liikuntaa on harrastettava, jotta viikoittainen suositus liikuntamääristä täyttyy. Suositus on 2 h/päivä ja huippu-urheilijaksi tähtäävällä 3 h/päivä. Tällä hetkellä futiksesta kertyy viikossa n. 8 – 9 h/viikko riippuen peleistä. Pelitapamme (pallonhallintapeli) tähtää pitkälle tulevaan 7v7/9v9/11v11, tulosta tärkeämpää peleissä on tässä vaiheessa vielä oman sovitun pelitavan noudattaminen ja sen omaksuminen. Muut seurat noudattavat tasojaottelua ja sen vuoksi myös meidän on pakko toimia samalla tavalla, jotta pelit pysyvät tasaisina. Tasojen määrittely haasteellista ja aiheuttaa kovasti keskustelua. United joukkue on avoin kaikille, kriteerinä on sitoutuminen treenaamaan keskimäärin neljä kertaa viikossa. Kesäkautena tullaan toinen Unitedin treeni pitämään Rajamäellä tai Kirkonkylällä. .

6 Joukkueen ”pelisäännöt”
. Joukkueen ”pelisäännöt” Pelaajien pelisäännöt: Iloitsen jalkapallosta ja innostun treenaamaan myös omalla ajallani Keskityn peleissä ja harjoituksissa ja yritän aina parhaani Kuuntelen ja noudatan ohjeita, sekä huolehdin tavaroistani Luotan itseeni ja uskallan yrittää Olen hyvä ja kannustava pelikaveri Suoritan koulutehtävät huolellisesti PPT (Puolen Pelin Takuu) Vanhempien pelisäännöt: Olen omalla käytökselläni esimerkkinä pelaajille sekä kentällä että sen ulkopuolella. Tapahtumiin ei tulla alkoholin vaikutuksen alaisena eikä joukkueen läheisyydessä tupakoida. Huolehdin pelaajan ajoissa harjoituksiin ja peleihin sekä ilmoitan poissaoloista ajoissa. Ymmärrän, että harjoituksia ja pelejä ohjaavat valmentajat. Annan lapseni harjoitella ja pelata rauhassa valmentajien ohjeiden mukaisesti. Peleissä kannustan koko joukkuetta. En anna ohjeita kentän laidalta. En arvostele tuomareita, pelaajia enkä valmentajia. Kentän laidalla pelaajien negatiivinen arvostelu kielletty Varmistan, että lapsellani on asianmukainen varustus harjoituksissa ja peleissä. Kannustan poikaani myös omatoimiseen harjoitteluun ja leikkiin pallon kanssa. Valvon, että lapseni koulunkäynti ei häiriinny urheiluharrastuksen vuoksi .


Lataa ppt "P06-joukkueen vanhempainilta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google