MUOVIPUTKIEN KÄSITTELY, KULJETUS, PURKAUS JA VARASTOINTI

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
Advertisements

Siiri-Maria Aallos-Ståhl
ADR -AJOLUPAKOULUTUKSET
Muovi Malla & Clarissa.
Tuloilman lämmitys auringolla projektianalyysi
Heijastuminen ja taittuminen
Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla
Työsuojelu Henkilökohtaisen avun miniseminaari
Elintarvikkeiden vastaanottotarkastukset vähittäismyyntipaikoissa
Atte Järvinen Julia Martikainen Jani Grönlund
Viranomaistahon rooli- valvontaa ja neuvontaa
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
Juha Paavola Rakenteiden mekaniikka
Ympärysaine Välittömästi salaojaputken ympärille työn aikana asennettava tai etukäteen asennettu materiaali Ympärysaineen tehtävät (neljä pääryhmää) suodatintehtävä.
RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN KUNNOSSAPITOHITSAUS
Työsuhteen solmiminen ja päättäminen
Läheltä piti -tilanteet
Lasten tapaturmat.
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
Juho Niskanen  Turvallisen ryhmän muodostumiselle on tärkeää, että osataan kommunikoida tunnetasolla ja ylläpitää tätä kommunikaatiota.
1. Usean muuttujan funktiot
Työmaan järjestelyt 1. Aluesuunnitelma - työmaan työnjohto tekee (pääurakoitsija) 2. Osien ja elementtien kuljetus ja varastointi - urakoitsija tekee 3.
Viranomaistahon rooli - valvontaa ja neuvontaa -
Lämpölaajeneminen animaatio Miksi sähköjohdot roikkuvat?
VARASTOJEN JA TERMINAALIEN HYVÄKSYMISMENETTELY Tarja Toivainen Ympäristöterveystarkastaja Kuopion kaupunki Ympäristöterveystoimisto
Asiatekstejä moniin tarkoituksiin
ELÄINSUOJELUASETUS Eläinten pitopaikka P11 § Yleiset vaatimukset Eläimen pitopaikka sekä pitopaikan rakenteet ja laitteet on suunniteltava, rakennettava.
 aihealue on selkeästi rajattu ja rajausta on perusteltu  valittu näkökulma on innovatiivinen ja uutta luova  käsiteltävä aihe on kuvattu tarkoin mutta.
Opettajan arviointi Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Kuorma-auton hytin kippaus ammattilaisittain
Käsihygienia.
Suomen ja Venäjän välinen sopimus suorasta kansainvälisestä rautatieliikenteestä.
Lautanippujen varastointi Kokenut trukinkuljettaja varastoi lautanippuja päällekkäin. 32-vuotias avustaja asetti aluspuita trukin.
Created by BM|DESIGN|ER Rautatukku Perusliiketoiminta Lisäpalvelut Oma kuljetus Henkilökohtainen palvelu.
1 Korjaustyötä tehnyt kuorma-autonkuljettaja jäi kuorma-auton lokasuojan ja pyörän väliin TOT-raportti 28/90.
Putkinippujen purkaminen perävaunusta Niput oli lastattu perävaunun lavalle vinoon. 27-vuotias kokematon varastomies avusti merkinnäyttäjänä.
Elintarvikkeiden hygieeninen käsittely. Säilyvyyden parantaminen Kuivaaminen Suolaaminen Sokeri Pakastaminen Happamuuden säätäminen Pakkaaminen Säilöntäaineet.
KORROOSIONESTO SUUNNITTELULLA MT Korroosionestotekniikka
Puhtaanapito. Puhdistusvaiheet 1. Karkean lian poisto mekaanisesti, kaapimalla, 2. Esihuuhtelu ja liotus viileällä vedellä 2. Peseminen pesuaineen kanssa.
PURISTAMINEN Marko Seppä-Murto Tekijä ja päivämäärä1.
Vesihuoltorakenteet / viemäröinti
Vesihuoltorakenteet / viemäröinti Yleistä viemärijärjestelmistä  Käsitteitä  Piirustusmerkinnät  Materiaalit Jätevesiviemärit  Mitoitus.
Vesihuoltorakenteet / viemäröinti Erikoiskohteet  Tien alitus  Vesistön alitus  Harjoitustyön palatus  Esittely / muovituotteet.
Green care care farm vol.2
II Luonnonuskonnot Pyhä, mana ja tabu
Paperirullien lastaus rekka-autoon
Trukilla työskentely rakennustyömaalla
Prosessi- ja ympäristötekniikan perusta
kysymyksiä Mikä on diabetes?
Lastaus kuorma-autoon
Perävaunun purkaminen
PP -viemäriputket: ominaisuudet, käyttö ja asennus
Kansainväliset suhteet Uutistapahtumien seuraaminen
Pylväsjalustojen siirto
Terveystiedon työ Madagascar.
Kuparin valmistus ja liekkisulatusuuni
vesiohenteisella lakalla
Tiivistelmä 8. Palaminen
Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi.
Porraselementin lastaus
PERISKOOPPI.
VIPU Tehtävänäsi on valmistaa kruunukorkin avaaja seuraavia työkaluja ja –välineitä käyttäen.
Tietoturva.
Opastuskilven vaihto 36-vuotiasta työntekijää kuljetettiin trukin haarukoilla pihan poikki. Tarkoituksena oli vaihtaa opastuskilpi uuteen. Trukinkuljettajan.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Broilerit ja kanat.
Kasvinsuojeluaineiden varastointi ja hävittäminen
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
Esityksen transkriptio:

MUOVIPUTKIEN KÄSITTELY, KULJETUS, PURKAUS JA VARASTOINTI 15.2.2002

KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI 15.2.2002 KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI - putkia on käsiteltävä aina riittävällä varovaisuudella - putkiin ei saa jäädä varastoitaessa tai kuljetettaessa pysyviä taipumia -putken pinta on sileä ja ja liukas  estä kuorman liikkuminen kuljetuksen aikana sitomalla se huolellisesti. Huomioi sitoessa, että putken ja liinalukon välissä on pahvi tms. suoja hankautumien estämiseksi 15.2.2002

KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI - putket kuljetetaan suoralla kuljetusalustalla, jossa ei saa olla teräviä särmiä tai muita putkia vahingoittavia esineitä. Painavimmat putket pinotaan alimmaiseksi. - jos putkia käsitellään mekaanisilla nostolaitteilla, on käytettävä sellaisia nostoliinoja ja muita varusteita, jotka eivät vahingoita putkia -polyeteenikieppejä ei saa purkaa tai lastata ilman trukkipiikin suojia. 15.2.2002

KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI - putkien heitteleminen tai kuorman purkaminen kippaamalla ovat kiellettyjä. Suurten putkien ja putkinippujen nostamiseen käytetään liinoja * putket saattavat vaurioitua pudotettaessa tai heitettäessä -purkukaluston puuttuessa, lastaus/purku sujuu parhaiten liinojen avulla. Näin vältetään putkien piilovauriot 15.2.2002

KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI - myös kuumat olosuhteet tulee huomioida lastauksessa ja purussa. Polyeteeni pehmenee suorassa auringonpaisteessa. - asfaltille purettaessa tulee alusta tarkastaa, alla ei saa olla kiviä tms. teräviä kulmia - polyeteeni on pehmeä materiaali  naarmuuntuu herkästi. Älä vedä pitkin lavaa tai pihaa, pintavauriot heikentävät pe-putken paineenkestoa 15.2.2002

KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI 15.2.2002 KULJETUS, KÄSITTELY JA VARASTOINTI - alle -15 ºC lämpötiloissa muoviputkien iskulujuus alenee, jolloin käsittelyssä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Alle -20 ºC lämpötilassa putken käsittelyä tai asentamista ei suositella. - putkitoimitus tehtaalta varastoon aina tarkistettava. Mikäli putkissa todetaan vaurioita tai toimitus on puutteellinen, rahtikirjaan on tehtävä asiasta merkintä. 15.2.2002