Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi."— Esityksen transkriptio:

1 Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi on ilmiö, jossa esine värähtelee toisen aineen ominaistaajuudella saaden sen värähtelemään.

2 Melu on häiritsevää tai haitallista ääntä.
Melu voi aiheuttaa pysyvän kuulovaurion. 0 Hz 20 Hz 20000 Hz Videot: ultraääniaallot, Tacoma Narrows –sillan romahdus, lasin rikkominen äänellä 1 ja 2. Artikkelit: Maailman merien syvin kohta mitattiin tarkasti. infraäänet (erittäin matalat) ihmisen kuuloalue ultraäänet (erittäin korkeat)


Lataa ppt "Äänen ominaisuuksia Kaiku syntyy, kun ääni heijastuu kovasta ja tasaisesta pinnasta. Ominaistaajuus on taajuus, jolla esine värähtelee parhaiten. Resonanssi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google