Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla"— Esityksen transkriptio:

1 Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla

2 Liköörikonvehti matkalla pakkauksiin
Pakattava tuote on hauras ja sitä on käsiteltävä varoen. Tuotteen suklaapinta muuttuu sameaksi, jos sen lämpötila vaihtelee pakkauksen ja varastoinnin aikana.

3 Pakkausmateriaalit Lähinnä tuotetta on kääre, joka on valmistettu muovista. Metallointi estää lämmönvaihteluja. Makeiskääreet ovat rullissa, joita varastoidaan lämpötilaltaan ja kosteudeltaan säädellyissä olosuhteissa, etteivät ne sähköisty.

4 Käärittyjä konvehteja
Eri lajeja sekoitetaan sopivissa suhteissa monipäävaa’an avulla. Painavien konvehtilaatikoiden siirtelyssä käytetään apuna nostolaitetta.

5 Konvehdit annostellaan pakkauksiin
Monipäävaaka annostelee liköörikonvehteja pakkauksiin Seokset pussitetaan tai pakataan irtomyyntiä varten muovirasioihin

6 Konvehdit kuormataan lavoiksi
Makeiset pakataan pusseihin tai kartonkikoteloihin ja edelleen pahvilaatikoihin. Irtomyyntiä varten ne voidaan myös pakata polyeteenirasioihin, jotka lavataan. Kuvassa lavakuorma tuetaan kiristekalvolla.

7 Kartonkikoteloita pakataan
Tässä kuvassa tehdään kuljetuspakkausta, jossa on useita konvehtikoteloita aaltopahvin suojaamana. Varastoa varten pakkaukset lavataan ja lavat merkitään.

8 Varasto Tuotteet kuljetetaan varastoon trukilla ja siirretään sieltä
eteenpäin tilausten mukaan. Jokainen tuote on omalla paikallaan. Lavojen merkinnöistä näkee, mitä tuotetta lavalla on, samoin myös tuotteen määrän.

9 Suklaakonvehdit ovat mielihyvätuote
Suklaakonvehtirasioita ostetaan lahjaksi ja erilaisia juhlia varten. Myymälässä konvehtirasia joutuu kilpailemaan monien muiden tuotteiden kanssa. Pakkauksen täytyy olla houkutteleva. Monesti kuluttaja haluaa ostaa vain muutaman konvehdin; irtomyyntipiste on tällöin hyvä vaihtoehto.


Lataa ppt "Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google