OPI-kuntoutuskurssien tutkimus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
CP-vammaisten aikuisten hyvinvointi ja kuntoutus elämänkaarella -projekti vuosina CP- ikä/kunto -projekti (CPIK) Invalidiliitto ry hallinnoi.
Advertisements

Kaija Miettinen Läpäisyseminaari Opetushallitus
KUVE 2. kokous Kuntoutussäätiö Asialista Kokouksen avaus ja lähetekeskustelu KUVEn verkostotyölle Kuntoutus keskiöön –ja heti! professori Erkki.
TYÖPAJOJEN STARTTIVALMENNUS VALTAKUNNALLISESSA JA AJANKOHTAISESSA VALOSSA Starttivalmennuksen Kumppanuusfoorumi Mea Hannila-Niemelä Projektipäälikkö Startti.
Palvelutoiminta haastaa vapaaehtoistoiminnan vai toisin päin? Järjestöt - kansalaistoiminnan koordinoijia vai palveluntuottajia Puheenjohtaja / STKL Raimo.
Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys- hankkeen vastuuopettajien sekä tutkimus ja opetusklinikoiden vastuuhenkilöiden tapaaminen Helsingissä.
Lapin sosiaalityön ja sosiaalialan opetus- ja tutkimuskeskus Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys –hankkeen vastuuopettajien sekä tutkimus- ja opetuskeskuksien.
ICF-luokitus Kelan vaikeavammaisen lääkinnällisen kuntoutuksen standardeissa Riikka Peltonen Pääsuunnittelija.
N I I L O M Ä K I I N S T I T U U T T I Niilo Mäki Instituutti Oppimisvaikeuksien neurokognitiiviseen tutkimukseen ja kuntoutukseen keskittynyt.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Nuorisotakuu nuorisotoimen näkökulmasta Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, Opetus- ja kulttuuritoimi.
MIPA Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma – mistä oikein on kyse? Järjestötyöpaja I DIAK Jouni Tourunen 2015Jouni Tourunen1.
Kuntoutusta uudistamaan kuntoutujan etu edellä
Ammatillisen kuntoutuksen lain ja kuntoutusselvityksen uudistus- ja toimeenpanotutkimus AMKU Tavoitteena Kelan ammatillisessa kuntoutuksessa toteutettujen.
Kelan AVH-kuntoutus kuntoutujan arjen selviytymisessä ja
MUUTOS-hanke Kelan kuntoutuksen muutosten vaikutukset asiakkaan saamaan kuntoutuspalveluun Ajankohtaista info Riitta Seppänen-Järvelä Johtava.
Opiskelu eLukiossa
Eurooppalaisuus ja Euroopan unioni
Kaikki Käy Koulua -toimintamallin arviointitutkimus
Kelan tules-kuntoutuksen toteutuminen kuntoutujan ja kuntoutuksen palveluntuottajan näkökulmista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttaa tutkimuksen.
Tutkittu IKKU (T-IKKU) Ikääntyneiden monisairaiden kuntoutuskursseja koskeva tutkimus Tavoite: Tutkittu IKKU (T-IKKU) -tutkimus on Kelan Muutos-hankkeen.
Perehdy, Opi ja Kehitä - Arvioi! (POKA)
TE1 Terveyden perusteet
Tervetuloa Innokylään
Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen
Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa
1. Millä tavoin tämä osa-alue parantaa hyötyä asiakkaalle?
Oppilaitoksen nimi Päivämäärä
Kelan AVH-kuntoutus kuntoutujan arjen selviytymisessä ja
Työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen toimeenpanotutkimus (TEAK) Kelan työkokeilu, työhönvalmennus ja mielenterveyskuntoutujien työhönvalmennus.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Huoltajakysely lukuvuoden opiskelijoille
Opettajan nimi | kurssin numero
Kuntoutuspäivät 2018 KUVE:n suunnittelukokous 6. 2
Kuntoutuksen kuumat perunat
Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallinen kehittämishanke SOSKU
”Kelan TYP- toiminta eilen, tänään ja huomenna”
Yhteistyössä mukana TYP ja työkykypalvelu – vastavuoroinen toiminta
Kotiväki Sompion koulu Keuda Salme Larvala Veli Perkkiö
Kysely opintojen ohjauksesta
Iäkkäiden yhteen sovitettujen palvelujen kokonaisuus Päijät-Hämeessä Tiedotustilaisuus Anu Olkkonen-Nikula, I&O kärkihankkeen muutosagentti.
Hankeen tavoitteet ja toimenpiteet
Osallisuus maakunnissa ja niiden valmistelussa
Opinnollistamisen pähkinät
Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
YTY AKATEMIA: MIHIN SUUNTAAN KUNTOUTUS? YTY & STM
KUNTOUTUKSEN PALVELUJÄRJESTELMÄ
Aivojen hyvä työpäivä - Miten muuttuva työelämä sopii aivoillemme?
Kuntoutusverkoston kokous
Osatyökykyisille tie työelämään
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Kuntoutuksesta tukea omaishoitajien arkeen – Implementaatiotutkimus omaishoitajien uudistuvien kuntoutuskurssien toteutuksesta, hyödyistä ja vaikutuksista.
Tervetuloa Kuntoutussäätiöön
Tervetuloa sosiaalisen kuntoutuksen kehittäjäverkoston ensimmäiseen tapaamiseen!
Kehittämisjohtaja Jussi Salminen ja
Ikääntyneiden kuntoutus
Asiakas- ja palveluohjaustyöryhmä helmikuu 2018
Start Up Activities Chisato Anttilainen.
Metallurgian seminaari
POTKA-verkoston arviointi - kyselyn tulokset
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Arvokas-aloitusseminaarin pienryhmät Jaana Joutsiluoma
Arviointi, vaikutukset ja vaikuttavuus HYTE -työssä
Viestintäsuunnitelma
Kuntoutusuudistus - miten tästä eteenpäin
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Research Data Management Agents
Osaamisen ennakointifoorumi
Katri Turunen, TtT, ft (amk) Jyväskylän yliopisto
Esityksen transkriptio:

OPI-kuntoutuskurssien tutkimus Kelan järjestämä OPI-kuntoutus tarjoaa vuoden 2016 alusta lähtien uudenlaista tukea opintoihin, masennusoireisiin ja elämänhallintaan ammatillista perustutkintoa opiskeleville nuorille aikuisille. Kuntoutussäätiö toteuttaa implementaatiotutkimuksen OPI-kuntoutuskursseista vuosina 2016–2018 osana Kelan Muutos-hanketta.  Tutkimuksen tavoitteena on arvioida kuntoutusmallin toteutumista, toimivuutta, vaikutuksia ja hyötyjä. Arvio toteutetaan moninäkökulmaisesti kuntoutujan, oppilaitoksen, terveydenhuollon ja kuntoutuksen palvelutuottajan näkökulmista.  Tutkimus tuottaa tietoa kuntoutujan kuntoutus- ja kuntoutumisprosessista, sen sisällöstä ja etenemisestä sekä kuntoutumista edistävistä ja haittaavista mekanismeista.  Tavoite on tuottaa soveltamiskelpoista tietoa OPI-kuntoutusta koskevaan kehittämistyöhön

Tutkimuksen aineisto ja aikataulu

Yhteystiedot Kuntoutussäätiön tutkijaryhmä Erja Poutiainen, FT, johtava tutkija, puhelin 044 781 3156  Jaakko Harkko, YTM, tutkija, puhelin 044 781 3121  Johanna Korkeamäki, VTM, tutkija Sähköposti: etunimi.sukunimi@kuntoutussaatio.fi  Kuntoutussäätiö http://www.kuntoutussaatio.fi/ OPI-kurssit http://www.kela.fi/opi-kurssi  Kelan Muutos-hanke http://www.kela.fi/muutos-hanke1