Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kelan tules-kuntoutuksen toteutuminen kuntoutujan ja kuntoutuksen palveluntuottajan näkökulmista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttaa tutkimuksen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kelan tules-kuntoutuksen toteutuminen kuntoutujan ja kuntoutuksen palveluntuottajan näkökulmista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttaa tutkimuksen."— Esityksen transkriptio:

1 Kelan tules-kuntoutuksen toteutuminen kuntoutujan ja kuntoutuksen palveluntuottajan näkökulmista
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttaa tutkimuksen vuosina 2016 – 2018. Tutkimuksessa tavoitteina on arvioida tuki- ja liikuntaelinsairaus (tules)-kuntoutuskurssien toteutusta ja toimivuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kuntoutujan roolia, vaikutuksia ja siirtymistä arkeen sekä kuntoutuksen avomuotoisuuden mahdollistamaa työn tai opiskelun ja kuntoutuksen yhdistämistä.

2 Tutkimuksen aineisto ja menetelmät
Tutkimus on asetelmaltaan sekä metodeiltaan monimenetelmällinen ja moninäkökulmainen. Kysely Kuntoutujille Marraskuu 2016 – Joulukuu 2017 Kuntoutujien Ryhmä-haastattelu Huhtikuu 2017 – Kesäkuu 2017 Kuntoutujien GAS-tavoitteiden analyysi Elokuu 2017 – Syyskuu 2017 Kysely Palvelun-tuottajille Elokuu 2017 – Syyskuu 2017 Palvelun-tuottajien Ryhmä-haastattelu Huhtikuu 2017 – Kesäkuu 2017 Kelan Kuntoutuksen vaikutusten seuranta (AKVA): kuntoutujan elämänlaatu, mieliala ja työkyky Aineistojen tulosten yhdistäminen teemoittain, tulosten arviointi ja raportointi

3 Tulosten hyödyntäminen
Tutkimus tuottaa tietoa Kelan järjestämien tules-kuntoutuskurssien toimeenpanosta sekä kuntoutukseen osallistuvien asiakkaiden että kuntoutuspalveluiden näkökulmasta. Lisäksi tutkimuksessa kuvataan tules-kuntoutukseen osallistuvien kuntoutujien tavoitteiden kohdentumista ja saavuttamista kuin myös kuntoutujien koettua elämänlaatua, mielialaa ja työkykyä. Tuloksia hyödynnetään niin, että tules-kuntoutus olisi entistä asiakaslähtöisempää ja vaikutuksiltaan kuntoutujan työ-, opiskelu- ja muuta elämää tukevaa. Tulokset ja johtopäätökset raportoidaan Kelan julkaisusarjassa vuonna 2018. Yhteydenotot: vastuututkija Maarit Karhula


Lataa ppt "Kelan tules-kuntoutuksen toteutuminen kuntoutujan ja kuntoutuksen palveluntuottajan näkökulmista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteuttaa tutkimuksen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google