JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä.
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
SEURATOIMITSIJAKOULUTUS
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
TOIMITSIJAT Ajanottaja Pöytäkirjanpitäjä
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Otteluvastaava Kaukalopalloliiga Yleistä työkentästä Olet toimitsijoiden esimies Olet vastuussa toimitsijoiden ammattitaidosta Olet tuomariston.
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
Jopox Viestintäkanavien roolit & Aloitusopas Tom Hedman.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
P07 WARASTO-Turnaus Hippo-areena KHT, Halikko Lauantaina
JOUKKUETOIMITSIJAT JÄÄKIEKKO-OTTELUSSA 1. OTTELUTOIMITSIJAT 2.
D1-00 White. TIETO – TAITO – TUNNE KAUDEN ALOITUSKOKOUKSEN ASIAT 4. JOUKKUEEN TOIMINTASUUNNITELMA –Joukkueen harjoittelu –Ottelut –Turnaukset –Valmennukselliset.
SEURATOIMITSIJA Suomen Jääkiekkoliitto1.
GrIFK P
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
Kuuluttaja jääkiekko-ottelussa
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
WebOodin version 4.6 yhteenveto
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU
HPK-Juniorijääkiekko ry
Esityksen transkriptio:

Ti-Tu koulutus Koulutuksen kulku Toimitsijatehtävät ottelussa Syykoodit Ti-Tun valmistelut Ti-Tun käyttö Rangaistusten merkitseminen

Toimitsijatehtävät ottelussa Toimitsijat ovat ottelussa samaa joukkuetta tuomareiden kanssa Jokaisessa ottelussa tehdään sääntöjen mukaan vähintään seuraavat toimitsijatehtävät Pöytäkirjan täyttö Ajanotto Kuulutus Rangaistusajanotto Kirjuri on toimitsija-aition pomo ja vastaa toiminnasta Jäähyboxi Jäähyt Torjunnat varakello Kello - Ottelun virallinen kello Kirjuri Esimies Ti-Tu Kuuluttaja torjunnat

Toimitsijatehtävät ottelussa Kirjuri Tuntia ennen ottelua hallille Pelaajakokoonpanot joukkueilta Ti-Tu valmistelut (internet-yhteys, tulosteet) Kirjaa ottelutapahtuma AINA ENSIN APUPAPERILLE! Ajanotto Pelikello + varakello Pelitapahtumien syöttö taululle Ilmoita kuuluttajalle erän viimeiset minuutit Kuuluttaja Ottelutapahtumat ohjeiden mukaan (löytyy seuran materiaalisalkusta) Erien viimeiset minuutit Tuomarin määräämät kuulutukset Jäähyboxi Maalivahtien torjunnat Pelaajien oikeaan aikaan ja oikeassa järjestyksessä jäälle varakello

Syykoodit Syykoodit muuttuneet kirjainlyhenteiksi

Tilastointiohjelma Ti-Tu Tutustu oman sarjan pelitapaan Peliaika, lämmittelyaika, erätauon pituus, jatkoerä, VLK Tutustu liiton ohjeisiin ”Ottelutapahtuman ABC” http://www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/ottelutapahtuman-abc ASENNA JA TESTAA FIREFOX –SELAIN!! Java asennettava että Ti-Tu toimii Tutustu tulospalvelun ohjeisiin – löytyy liiton sivuilta ”Ottelutapahtuman ABC” (katso linkki kohdasta 2) Pyydä palvelusivuston tunnukset joukkueenjohtajalta

Ennen ottelua Tarkista palvelusivustolta mahdolliset uudet ominaisuudet / muutokset ohjelmaan jo edellisenä iltana Saavu hallille ajoissa – tuntia ennen ottelun alkua Pyydä Jojoilta ottelun ALLEKIRJOITETUT kokoonpanot Käytetään ainoastaan Ti-Tusta tulostettuja kokoonpanopohjia Pelata voi vain pelaaja joka löytyy Ti-Tusta – ei saa lisätä käsin!! Jos ei pysty lisäämään Ti-Tun kautta => ei pelaa! Pelaajilla ja toimihenkilöllä oltava voimassaoleva pelipassi Joukkueenjohtaja vastaa allekirjoituksellaan Joukkueenjohtajat tekevät joka peliin – myös vierasotteluihin Kokoonpanopohjat säilytettävä (kotijoukkue) Avaa Ti-Tu ohjelma tietokoneeseen hyvissä ajoin => Älä kuitenkaan aloita ottelua vielä

Ti-Tu koulutus Ottelun avaaminen Ti-Tussa Kirjaudu liiton palvelusivustolle http://www.palvelusivusto.fi/ Tunnukset saat omalta joukkueenjohtajaltasi

Ti-Tu koulutus Valitse ”Päivän ottelun kokoonpano ja tilastointi” Valitse sarja

Ti-Tu koulutus Klikkaa ”Kokoonpano”

Ti-Tu koulutus Klikkaa ”Tilastointi”

Ti-Tu koulutus Ti-Tu avautuu

Ti-Tu koulutus Aloita ottelu Aloita erä Tarkista maalivahdit HUOM! Pelin alkaessa – ei aikaisemmin Aloita erä Tarkista maalivahdit

Ti-Tu koulutus Ti-Tun kello

Ti-Tu koulutus Tilastomerkinnät TARKISTA oikea kellonaika

Ti-Tu koulutus

Ti-Tu koulutus Maalivahtien torjunnat erien lopussa Päätä erät ja aloita seuraava erätauon jälkeen

Ti-Tu koulutus Ottelun jälkeen Vahvista tulos Tarkista Maalivahtien torjunnat Tilastomerkinnät (erikoistilanteet/mv poissaolot/aikalisä/raportti jne) Yleisömäärä Tulosta pöytäkirja Tuomareiden allekirjoitukset Mahdolliset korjaukset / muutokset Viimeistele (Tilastoi) Sulje ohjelma

Ottelun jälkeen 1. Tarkista ensin tilastomerkinnät 2. Vahvista tulos Torjunnat Erikoistilanteet Mv poissaolot Yleisömäärä Aikalisät Raportti 2. Vahvista tulos

Ottelun jälkeen 3. Tulosta pöytäkirja 4. Tuomareiden allekirjoitukset Mahdolliset korjaukset / muutokset