Palveluvalikko 2017.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kasvatuskumppanuus kannattelee lasta suhteena prosessina
Advertisements

Taitojen johdonmukaista, systemaattista, pitkäjänteistä opettelua ja harjoittelua. Fyysiset taidot Psyykkiset taidot Ainakin taitolajeissa psyykkinen.
Selevä Paletti — SUUPOHJAN LAPSIPERHEIDEN PALVELUKOKONAISUUS.
Isi tuli! Vastuullista isyyttä tukeva vertaistukiryhmä
Isättömyys Poikien Talon sukupuolisensitiivisen poikatyön näkökulmasta
Perhevalmennus Lehtikankaan neuvolassa
Palveluntarpeen kartoituskäynnit yli 75-vuotiaille
Yksilöllisiä palveluratkaisuja henkilökohtaisella budjetilla - kokemuksia Eksotessa Merja Heinonen
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....
SUOMALAISEN LAPSIPERHEEN ARKI
Mitä uusi kotoutumislaki voisi tarkoittaa käytännön työssä ?
Vanhemman neuvo - ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä
Kondiittorilajin tiimimäinen toiminta Aktiivinen valmennustoiminta aloitettu v Valmennustoimintaa on järjestetty aktiivisesti 2- vuoden syklein lajipäällikön.
Sukupuolten roolit islamissa
MIELENTERVEYSTYÖ JA OMA JAKSAMINEN Copyright Tero Lappalainen 2011
Haastatteluun valmistautuminen
Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.
Ensiohjaus Päivi Salonen, Endoproteesihoitaja
Väkivalta päihdeongelmaisen naisen elämässä
Miehen kohtaaminen Miehen tapa viestiä Miestyön foorumi III Ounasvaaran pirtit, Rovaniemi Ira Virtanen, FM, nuorempi tutkija.
Sukupuoli ja lastenkulttuuri Modernissa kulttuurissa sukupuoli on polaarinen järjestys, jossa feminiininen ja maskuliininen toisistaan riippuvainen vastakohtapari.
Kuukausi-rock Tammi-, helmi-, maalis-, huhti-, touko-, kesäkuu,
Puhekulttuuri Puhutulla kielellä kiinteä sidos on puhetilanteeseen.
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2014
Naisjohtajuus vahvuutena
TUTKIMUSAVUSTEINEN KEHITTÄMISHANKE LAHDEN KAUPUNGIN IÄKKÄÄT KOTIHOIDON ASIAKKAAT Marjut Komulainen Suuhygienisti (YAMK) / Lahden kaupungin suun terveydenhuolto.
Riskiryhmät sote – palveluissa - paljon palveluita tarvitsevat avainasiakkaat ja kokonaisvaltaisen hoidon malli Projektipäällikkö Elina Peltonen Projektityöntekijä.
Vanhempainilta AKRO Aamu kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Joukkueenjohtajan.
Tervetuloa kurssille Suomi 1B! Sanna Rämö Hyvää naistenpäivää!
Pelastusalan naiset Tilannekatsaus Komission ajankohtaiset asiat  Viimeisin, järjestyksessään 8.kokous Lontoossa lokakuussa 2015  Päätettiin.
Pelastakaa Lapset ry Itä-Suomen aluetoimisto Lastensuojelupalvelut, Kauppakatu 25 C 4krs., Joensuu Joensuun Perheentalo, Rantakatu 15, Joensuu.
Turvallisuusosaaminen, saako sitä koulun penkiltä? Eero Peiponen Kemira Chemicals Oy
Vaihtoehdot session 12 oph 1 Vauvan pitäminen Sijaisvanhemmuus Adoptio Abortti.
FEMINISTINEN FILOSOFIA -MIELENKIINTOINEN MATKA ITSEEN VAI YHTEISKUNTAAN ?
TALENTTIPELAAJAN VUOSIKELLO JÄRVENPÄÄN PALLOSEURASSA Lahjakkaiden pelaajien kehittäminen yksilöllisemmin Vuosikello on valmentajan tukena yksilövalmennuksessa.
Aihe 1. 2 Turku Kähärin koulu & Sirkkala skola Kaarina Hovirinnan koulu & S:t Karins svenska skola Parainen Koivuhaan koulu & Malms skola Kemiönsaari.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
1 Islamista on hyvä tietää perusasiat, se edistää hyvää kohtaamista muslimien kanssa ja rakentaa vankkaa ammatillisuutta.
URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ 1 STM /TPH/paht Sukupuolen merkitys tilastoissa ja tiedonkeruissa Sosiaali- ja terveysministeriö Tiina Palotie-Heino.
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
Nuorisolain uudistaminen
EROAUTTAMINEN JA TAPAAMISPAIKKA
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Hannu Hätinen LAPE-kehittämispäivä
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Salibandy.
Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.
Syövän riskitekijät.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2015
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2016
Tervetuloa kurssille Suomi 1B!
Arvio maan hallituksen 8. 9
E
Keski-Suomen järjestämissuunnitelma
Keski-Suomen järjestämissuunnitelma
TYÖPAJA 5: Erovanhemmuus isyyden näkökulmasta
Psykologi Vilhelmiina Välimäki
Sukupuolivaikutukset vammaispalveluissa
Osallisuuden toimintamalli
Osallisuuden toimintamalli
Tietoa perhehoidosta Ensimmäinen tapaaminen
PSR tilitysrytmi v Huhti Maalis Touko Helmi Kesä Tammi Heinä
Osallisuuden toimintamalli
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Esityksen transkriptio:

Palveluvalikko 2017

PARISUHDE PERHEILLE MIEHILLE PALVELUVALIKKO 2017 ALKUKARTOITUS MIEHILLE JA NAISILLE AVOIMET VALMENNUKSET (TIETOINEN YHDESSÄOLO) MATCHING -PALVELU PARISUHDE POJASTA MIEHEKSI -PALVELU ISÄN KANSSA -PALVELU PERHEILLE AVIOMIESKOULU, ”ABIO JA FLAVIO” PARISUHDEKLINIKKA, SITOUTUMISKLINIKKA VÄLIVUOSIVALMENNUS MIEHILLE

KOLME TIETÄ AVIOMIESKOULUN ASIAKKAAKSI: VARAA AIKA ALKUKARTOITUKSEEN TULE AVOIMIIN VALMENNUKSIIN VARAA AIKA PERHEIDEN PALVELUIHIN PERHEIDEN PALVELUT ALKUKARTOITUS AVOIMET VALMENNUKSET

AVIOMIESKOULUN ENSIMMÄINEN VUOSI KAIKILLE YHTEISET TEEMAT 1. MILLAINEN MIES HALUAN OLLA? 2. OMAN LAPSUUDEN MERKITYS 3. OMA NUORUUSAIKA 4. AIKUISUUS JA TYÖ 5. PARISUHDE 6. VANHEMMUUS 7. ITSESTÄ HUOLEHTIMINEN 8. LUOTTAMUKSEN VAHVISTAMINEN 9. MILLAINEN MIES OLEN? PALAUTEKERTA

ENSIMMÄISEN VUODEN TEEMAT KÄSITELLÄÄN SEKÄ RYHMÄSSÄ ETTÄ YKSILÖLLISESTI RYHMÄTAPAAMISET: 4 KERTAA VUODESSA (PÄIVÄKOULUTUKSIA PE-SU 3 + 1 INTENSIIVIVKL) YKSILÖTAPAAMISET: HELMI-TOUKOKUU 8 TAPAAMISTA; ELO-MARRASKUU 8 TAPAAMISTA

Aviomiesdeitti Aviomiesreitti AVIOMIESKOULUN TOINEN VUOSI: SYVENTÄVÄT TEEMAT JA KÄYTÄNNÖN HARJOITTELU Aviomiesdeitti Aviomiesreitti PARISUHDE- JA VUOROVAIKUTUSTAIDOT AVIOMIESKOULUN JA HYPPYRIN MUUT PALVELUT MIEHILLE JOTKA EIVÄT VIELÄ HALUA SITOUTUA MATCHING (VAPAAEHTOINEN) PARI/YKSILÖKÄYNNIT SOPIMUKSEN MUKAAN PARISUHDE, PERHE JA VANHEMMUUS AVIOMIESKOULUN JA HYPPYRIN MUUT PALVELUT MIEHILLE JOTKA HALUAVAT SITOUTUA TAI OVAT SUHTEESSA MATCHING (VAPAAEHTOINEN)

TAVOITELTU LOPPUTULOS: YHTEISET TEEMAT 1. VUOSI DEITTI TAI REITTI 2. VUOSI MAHTAVA MIES – by Aviomieskoulu

MAHDOLLINEN AVISMATCH! MATCHING-PALVELUSSA OLEVAT NAISET AVIOMIESKOULUN VAPAAT MIEHET MAHDOLLINEN AVISMATCH!

AVIOMIESKOULUN KÄYNEILLE MIEHILLE JA MATCHING –PALVELUSSA OLEVILLE PAREILLE AVIOMIESKOULUN PALVELUT 3 MAKSUTONTA KÄYNTIÄ TARVITTAESSA YHTEINEN HAAVEILU- JA HYVINVOINTIOHJELMA

A HAPPIER END AND ONE BETTER FUTURE BY KIITOS THANK YOU