Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO."— Esityksen transkriptio:

1 URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO

2 TAVOITTEET Opiskelun ja kilpaurheilun yhdistäminen. Oppilaitosten ja urheiluseurojen välinen yhteistyö.

3 HAKEMINEN Hakea voivat sekä yksilö- että joukkuelajien harrastajat. Opiskelijan on suositeltavaa valita jo 7. luokalla 2 h valinnaista liikuntaa. Hakeminen urheiluvalmennukseen tapahtuu ensimmäisen kerran 8.luokalla ja tästä eteenpäin aina lukuvuosi kerrallaan. 9. luokalla valmennusta on 2 tai 4 tuntia, lukiossa 2 kertaa viikossa. Opiskelija on valmennuksessa ja sitoutunut siihen. Harjoittelu tähtää kilpaurheiluun. Opiskelijalla on myös halu menestyä opinnoissa. Opiskelija sitoutuu savuttomuuteen ja päihteettömyyteen.

4 TUKIMUODOT Koulun joustava suhtautuminen valmennusleireistä tai kilpailuista johtuviin poissaoloihin. Valmennettaville yhteisluentoja, vierailuja, testejä, lihashuoltoa, uimahallin maksuton käyttö yms.

5 HARJOITTELU Harjoittelu tapahtuu koulupäivän aikana 1-2 krt/vk ja se luetaan osaksi opintoja. Lajeissa, joissa riittävä määrä opiskelijoita, harjoitukset valmentajien johdolla. Kahden joukkuelajin yhteisryhmä myös mahdollinen. Yksilölajeissa omatoimiset harjoitukset henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaisesti sekä yksilölajiryhmän yhteisiä harjoituksia. Kaikkien lajiryhmien yhteisiä harjoituksia.

6 MITÄ HYÖTYÄ URHEILUVALMENNUKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ ON SUONENJOELLE? Oman paikkakunnan vetovoiman lisääminen nuortenkin keskuudessa. Urheiluseuratoiminnan edistäminen. Uusien harrastusmahdollisuuksien kehittyminen harrastajamäärien lisääntyessä. Liikkuminen on aina hyvä asia!!


Lataa ppt "URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google