Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten."— Esityksen transkriptio:

1 Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten mies kuvittelee asian menevän ja toinen kuvaa todellisuutta. Päättele kumpi on kuvitelmaa ja kumpi on todellisuutta…

2 Kaavio A Mies ja nainen sopivat aamulla harrastavansa seksiä illalla.
Illalla harrastetaan seksiä sovitun mukaisesti.

3 Kaavio B Mies suuttuu Ei seksiä Mies tekee uuden yrityksen
Mies ja nainen sopivat harrastavansa seksiä illalla Illalla mies olettaa, että sopimuksen mukaisesti seksiin voidaan ryhtyä välittömästi Nainen menee lukkoon Mies tivaa syytä siihen, että nainen ei halua seksiä Ei seksiä pitkään aikaan Mies teeskentelee unohtaneensa koko sopimuksen Naisen suorituspaine helpottuu Mies arvelee tilanteen olevan kypsä ja lähestyy naista seksuaalisesti Mies kompastuu tahallaan mattoon ja loukkaa polvensa, jotta nainen näkee hänen vaarattomuutensa Naista alkaa nukuttaa Mies nukahtaa Nainen ehdottaa iltapalan laittamista yhdessä Mies lähestyy naista seksuaalisesti mies teeskentelee nälkäistä Ruokaa valmistellaan tuntikausia, sitten syödään Nainen heltyy Mies muka havaitsee äkkiä, miten hauskaa heillä on yhdessä ilman seksiäkin Nainen jakaa ilahtuneena ajatuksen Kylvyn jälkeen avataan miehen ehdotuksesta viinipullo Mies juo melkein koko pullon itse Mies ehdottaa yhteistä kylpyä Juotuaan lasillisen viiniä mies muka vihdoin saa sanottua sen, mitä on ajatellut koko illan, ja tekee rakkauden tunnustuksen Miehen polvi paranee äkkiä ja mies ehdottaa piristyneenä seksiä Mies ehdottaa yhteistä matkaa Venetsiaan Mies ehdottaa reipasta kävelyä arvellen liikunnan vapauttavan naisen fyysisesti Mies yrittää ohjata kävelyretken oikoreiteille, muttei onnistu SEKSIÄ Nainen innostuu ja alkaa tutkia matkaoppaita


Lataa ppt "Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google