GPS-paikannusranneke

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Yliopistoyhteistyö palvelujen kehittämisen tukena Erikoistutkija Lea Hennala Lappeenrannan teknillinen yliopisto Lahti School of Innovation Peikko mummolassa.
Advertisements

Mielenterveys- ja päihdeasiakas terveyskeskuksessa - Palvelumuotoilulla parempia palveluita riskiryhmille päätösseminaari Salon avoterveydenhuollon.
Tervetuloa Tekesin asiointipalveluun! Palvelussa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa.
Vanhus- ja vammaispalvelut HYVINVOINTIA EDISTÄVÄT PALVELUT palvelupäällikkö Kirsi Oksanen PALVELUOHJAUS RUORI Ateriapalvelu Turvapalvelut Vanhusten.
Virtuaaliopas Tiina Tomera Innovaatiopaketti MINNO® Innovaatioprojekti 2015 Esitys työelämän yhteistyökumppaneille Virtuaaliopas Tiina.
Hippiäiset Varhaiskasvatussuunnitelma vuotiaiden sisarusryhmä Pieni, kodikas päiväkoti Päiväkotihistoriaa 40 vuotta, Hippiäiset 2004 alkaen.
Hoitosuunnitelma. Tavoitteet Laatuverkosto 2007 – Potilaan parempi, yksilöllinen hoito – Voimavarojen (henkilöstön) tehokas käyttö STM 2011 – potilaskeskeisyys,
Peikko Mummolassa- toimintamallin jalkauttaminen Lahden kaupungin kotihoidossa Lahden kaupunki Kotihoito Palveluesimies Kati Liikonen.
Peikko Mummolassa - toimintamallin edellyttämät uudistukset Lahden kaupungin kotihoidon palvelu- kokonaisuudessa Lahden kaupunki Kotihoito Kotihoitopäällikkö.
Epäily herää – miten toimia? K-Sshp, Läheisväkivallan ehkäisyn kansallinen osaamiskeskus-hanke: koulutuspäivät Noora-Maria Ahl psykologi Marja.
1 Työtapaturmista ilmoittaminen 2010 Riikka-Liisa Haapanen
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Kyläkoulusta palvelukeskukseksi
MITÄ UUTTA? Tekstiviestihälytysjärjestelmä Toimikunta- ja maakuntarajat pois Hälytysryhmän jokaisen jäsenen tiedot päähälyttäjien lisäksi (väh. nimi,
Yrittäjä, sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkein voimavara!
Digitaalisen yo-kokeen ohjeistus
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Kotihoidon asiakkaiden tyytyväisyys LLKY:n kotihoitoon
VIRTUAALIPALVELU.
LSSAVI Valvontaprosessin vaiheet varhaiskasvatuksessa
Yhteiskunnan tuki odottaville äideille
Kaikille avoimet tilauskoulutukset 2014
Luovuusstrategian avulla päivätoiminnan toimintatavat innovatiivisemmaksi Projektiosaamisen opintokokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun.
FIRMANI PAHIMMAT KILPAILIJAT
Luovuusstrategian avulla päivätoiminnan toimintatavat innovatiivisemmaksi Projektiosaamisen opintokokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun.
Turvapuhelinpalvelu (kuva).
Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa
Opetustoimi osana Jyväskylää
Kuntouttavan päivätoiminnan malli
TYÖKYKYKOORDINAATTORITOIMINTA TYÖTERVEYS WELLAMO OY:SSÄ
TK- johdon ja PPSHP:n yhteistyöseminaari
Elisa Oyj – Elisa Partinen / VI12DI
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
Sosiaalialan tehtävärakenne
Työhönopastus ja perehdyttäminen
Päivystykselliset tilanteet -kyselyn tulokset Helena Soini, erityissuunnittelija Marja Sippola-Soininen, ylilääkäri
Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle
<Hankkeen nimi>
PEIKKO SEMINAARI HAMMASHOITAJA JA SUUHYGIENISTI KOTIKÄYNNILLÄ
Asva- hoitajan työ Martinlaakson terveysasemalla
Hallintokunnat ja esteettömyyden tarve -hanke
Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri Markus Halttunen
Risto Kuronen Vastuuvalmistelija
KIRJAAMISEN KÄYTÄNNÖT EFFICASSA
Kuntakokeilu Hyvinvoinnin integroitu toimintamalli
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
Virtuaalipalvelu.
IKINÄ – kaatumisten ehkäisyn implementointi Vanhusten palveluiden ja kuntoutuksen vastuualueella Iiris Salomaa
Asiointipalveluiden laatu - Asiakasarvioinnit
Kehittämismatriisi Resurssit (miten resursoidaan?)
Tervetuloa Innokylään!
Kirjoita omia muistiinpanoja tähän
Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Nelli Lindroos, Rovaniemen kaupunki
Verkko-oppiminen ja kehitystrendit meillä ja muualla – Moodlen mahdollisuudet henkilöstön osaamisen varmistajna Mediamaisteri Group PL 82 (Pyynikintie.
Asumisneuvonnan chat palvelu
Asiakasraatitoiminta Etevassa
Monikulttuurisuustyön avainhenkilöverkoston
Asiakasprosessi hankkeissa
Osallisuuden toimintamalli
RAPIAT-työryhmä. Asiakasprosessin kuvaus (rajapinta-asiakkaat)
Alueellinen apuvälinekeskus
Hallintokunnat ja esteettömyyden tarve -hanke
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
Pasi Patrikainen Johtaja, Pohjois-Savon TE-toimisto
RAI Espoossa
Haastavimpien asiakkaiden asumisen tukeminen
Palveluasuminen Suomen Kuurosokeat ry:n kuntoutumis- ja asumispalvelut tuottavat kuurosokeille ja kuuroille suunnattua asiakaslähtöistä palveluasumista.
Koulutuskiertue Suomen Sotaveteraaniliitto, Leena Seppälä.
Kotipolku Kotipolku tarjoaa viittomakielistä kotipalvelua pirkanmaalaisille kuulo- ja kuulonäkövammaisille asiakkaille heidän asuin- ja toimintaympäristöissään.
Esityksen transkriptio:

GPS-paikannusranneke

GPS-seuranta arjessa asiakkaan turvana GPS-paikannusrannekkeella seurataan tarvittaessa asiakkaan sijaintia ja varmistetaan tämän turvallisuus. Palvelu on aina asiakkaan tarpeista lähtevää ja hoitosuunnitelman mukaista tavoitteellista hoitoa. GPS-paikannusranneke lähettää hälytyksen asiakkaan poistuessa määritetyltä turva- alueelta. Asiakas voi myös itse hälyttää apua rannekkeen avulla. Rannekkeen avulla asiakas löydetään nopeasti. Ranneke antaa hälytyksen Palvelukeskus Helsingin turvapalveluihin, jossa siihen reagoivat työntekijät ovat Valviraan rekisteröityjä terveydenhoitoalan ammattilaisia.

GPS-paikantimen turva-alue Turva-alueella tarkoitetaan aluetta, jonka sisällä asiakas voi liikkua ilman että laite lähettää hälytyksen turvapalveluihin. Turva-alueita voivat olla esimerkiksi lähikauppa, oma koti ja pihapiiri. Turva- alue määritellään yhdessä sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon ja asiakkaan omaisten kanssa. Lisäksi voidaan määrittää kellonaika, jonka sisällä turva-alueelta poistuminen ei laukaise hälytystä.

Laitteisto Roiskesuojattu GPS-paikannusranneke on varustettu digitaalisella kellolla ja dementialukolla. Rannekkeen mukana asiakas saa lataustelakan jolla laitetta ladataan. Kotikäyntien yhteydessä kotihoidon henkilökunta lataa rannekkeen sekä huolehtii dementialukon avaimien säilytyksestä.

Avun hälyttäminen Asiakas voi tarvittaessa hälyttää apua painamalla kellossa olevaa punaista painiketta. Hälytys ohjautuu Palvelukeskuksen turvapalveluihin, ja asiakas saa puheyhteyden terveydenhuoltoalan ammattilaiseen. Turvapalvelu on avoinna 24/7 vuoden ympäri.

Hälytyksen paikantaminen ja etsintäkäynnit GPS-paikannin hälyttää, jos asiakas on poistunut määrätyltä turva-alueelta. Henkilökuntamme avaa puheyhteyden ja ohjaa asiakkaan kotiin tai lähtee tarvittaessa etsintäkäynnille. Ranneke kertoo asiakkaan tarkan sijainnin. Jos etsintäkäynnille on tarvetta, asiakas saatetaan turvallisesti kotiin sisälle tai tarvittaessa paikalle hälytetään ambulanssi.

Lisätietoja Tuotamme palvelua yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kotihoidon kanssa. Kysy lisää tai tilaa palvelu soittamalla neuvontanumeroomme 09 310 70200.