Urheilulähetystyö on tuonut iloa Mongoliaan vuodesta 2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kokemuksia ja kommentteja arvioinnista Rehtori Maija Vehviläinen Lahden Diakoniasäätiö Lahden diakonian instituutti.
Advertisements

TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
TYÖPAJOJEN STARTTIVALMENNUS VALTAKUNNALLISESSA JA AJANKOHTAISESSA VALOSSA Starttivalmennuksen Kumppanuusfoorumi Mea Hannila-Niemelä Projektipäälikkö Startti.
LTOL-JAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 Vuosikokous
VLK-toiminta Panssariprikaati VMTK:n varapuheenjohtaja korpraali Lassi Sippola.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Tutkinto alkaa ja päättyy Alkaa ensimmäisestä osallistumiskerrasta ◦Jos aloittaa syksyllä 2016 jollain aineella,… …pitää pakolliset kirjoittaa viimeistään.
Kunta ja yhdistykset kumppaneina Pohjois-Karjalan järjestöpäivät Sivistysjohtaja Marjut Ahokas.
Käyttösuunnitelma 2016 Karvinen Kuntastrategian painopistealueiden mukaiset toiminnalliset tavoitteet / Sivistystoimi.
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Palkitaan seuroja ja tekijöitä 2016 Palkintojen nimetPalkittavat summathaeMissä jaetaanKriteeriytk Vuoden Sinettiseura5000 € + 14 x 1000 €/alue18.9.Sinettiseminaari.
Joensuun Mahdollisuuksien tori Taitokorttelissa.
Monipuolista tietoa nuoren elämään liittyvistä asioista yhdestä paikasta asuminen, opiskelu, työ, terveys, miten maailmalle, vapaa-aika ja niin edelleen.
Kaikki yhden puolesta ja yksi kaikkien puolesta!
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
E2-pojat kaudella
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
Nuorten työpaja Tyttösalibandyseminaari
YHDESSÄ KOHTI ELÄMÄÄ: Lähetys ja evankeliointi muuttuvassa maailmassa
PALAUTEKYSELY Tämä palautekysely on suunniteltu pohjaksi jatkuvalle kehittymisellemme valmennusten tarjoajana. Sen tarkoitus on 1) auttaa meitä kehittämään.
Fyysisen aktiivisuuden lisääminen oppilaitosten arjessa
Kansanlähetyksen työ Virossa

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Kampanjajärjestöjen tapaaminen
Tervetuloa Innokylään
Ohjelma Kahvit, avaus Lisenssin tuotteistaminen, Chess Events, muut liiton ajankohtaiset (Juha Sundelin) Palvelut seuroille (Aleksi.
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Mikä päivätyökeräys? Päivätyökeräyksessä autat nepalilaisia lapsia kouluun ja nepalilaisia perheitä pysymään yhdessä. Voit olla mukana keräyksessä tekemällä.
Plan ~Perustettu v (suomessa 1998)
Mikä Change Day? Change Day on työkalu kohti parempia palveluita
KRISTINUSKO LEVIÄÄ ROOMASSA
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
LAPE kutsuu ja haastaa ”En usko, että milloinkaan aiemmin seurakuntien tekemä pitkän linjan työ lasten, nuorten ja perheiden parissa on nostettu näin.
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Sosiaalinen kehitys Tarja Rauste
Kuntoutusverkosto KUVE:n 12.kokous Säätytalo
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Valtakunnallisen ELO-ryhmän puheenjohtajat ja sihteerit kokous Verkko-Ohjaus Marko Kilpeläinen.
KUOPION KAUPUNGIN KESÄTYÖSETELI 2018
Kuntoutuksen kuumat perunat
KEIMOLA GOLF RY Jäseniä Seniorinaisia 439, seniorimiehiä 595 eli 1034 senioria joulukuussa Marketta Haapiainen-Junnila, Keimola Golf.
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Vanhusneuvostojen yhteistyöseminaari
Verkoston toiminta kehittyy – missä mennään?
TFT Toimintalinja
YHTEISÖLLISYYS.
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toiminnan suunta vuoteen 2020
Tule mukaan muuttamaan Suomea!
Asukkaat paikalliskehittäjinä Kouvolassa –hanke Pohjois-Kymen Kasvu ry
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!
Oulujoella on perhekeskus
POTKA-verkoston arviointi - kyselyn tulokset
Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-haku
NV:n STRATEGIAKARTTA TOIMINTA-AJATUS: Ylläpitää ja edistää NV-järjestöjen yhteistyötä neurologisesti sairaiden ja vammaisten hyväksi.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Miten tavoitamme vähävaraiset perheet?
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
Inarin nuorisovaltuuston kärkihankelista
Suomi.fi-viestien käyttöönotto
Poissa – vaan ei sittenkään
Celian Vera-palvelun lanseeraus Turun kaupunginkirjastossa
Esityksen transkriptio:

Urheilulähetystyö on tuonut iloa Mongoliaan vuodesta 2014

FLOM Sports Clubin tavoitteet 1.Järjestää urheilutapahtumia, joissa noin puolet osallistujista on seurakuntalaisia ja puolet seurakunnan ulkopuolelta. 2.Pitää evankeliumia esillä hartauksien ja oman esimerkin kautta. 3.Antaa arvokasvatusta ja tuoda urheilemalla hyvää elämään. 4.Antaa urheilun harrastusmahdollisuus erityisesti niille, joilla ei muuten siihen olisi mahdollisuutta.

Toiminta Viikoittaisia harjoituksia sekä turnauksia Neljällä eri paikkakunnalla Lajeina jalkapallo, lentopallo, koripallo sekä uusimpana kansallislaji jousiammunta Valmentajien ja johtajien kouluttaminen Pelikenttien rakentaminen Avustukset pelivälineiden hankinnassa

Urheilutyön arvoja ja hyötyjä

Tuomme iloa ja toivoa usein haastavan arjen keskelle

Pidämme esillä terveellisiä elämäntapoja

Opetamme yhteistyön merkitystä

Kannustaminen on yksi tärkeistä arvoistamme

Korostamme peräänantamattomuutta

Työn tuloksia Vuodessa tavoitamme evankeliumilla satoja ihmisiä, lapsista aikuisiin. Olemme päässeet vaikuttamaan lasten ja nuorten elämään antamalla heille jokapäiväiselle elämälle tärkeää arvokasvatusta. Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa urheilua. Tämä edistää yhteisöllisyyttä ja auttaa elämään terveellisesti. Olemme onnistuneet rakentamaan siltaa urheilutapahtumistamme paikallisiin seurakuntiin. Uusia ihmisiä on tullut seurakunnan yhteyteen.

Tulevaisuus Mongoliassa: Yhä enemmän vastuuta paikallisille Suunnitteilla laajentuminen vammaisurheiluun Suomessa: Usko ja urheilu -linja Tapahtumia seurakuntien kanssa Kasvava verkosto Muualla maailmassa: Työn aloittaminen uusilla alueilla

Kylväjä on pitkään tehnyt työtä Mongoliassa vammaisten aseman parantamiseksi. Nyt olemme saaneet kutsun laajentaa urheilutyötä myös vammaisten pariin. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vastaamaan tähän kutsuun. Vammaisurheilu kutsuu

Järjestetäänkö yhteinen urheilutapahtuma? FLOM Sports Clubin perustajan, urheilulähettimme Niko Ijäksen työkausi Mongoliassa päättyy ja hän on käytettävissä urheilutapahtumien järjestämiseen seurakuntien kanssa täällä kotimaassa. Käytä tilaisuus hyväksi! Ota yhteyttä,

Urheilulinja 2017 Syksyllä 2017 starttaa urheilulinja Suomen Raamattuopistossa. Vuoden mittainen kansanopistokurssi on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja antaa monipuolisia valmiuksia kristilliseen urheilutyöhön. Kysy lisää,

Tule mukaan! Näky urheilulähetystyöstä leviää. Tule mukaan verkostoon liittymällä sähköpostilistalle! Saat uutiskirjeen, jossa kerrotaan urheilutyön ajankohtaisista asioista ja mahdollisuuksista osallistua. Ota yhteyttä,

Lisätietoa Kylvaja.fi > työmme > urheilulähetystyö Facebook: FLOM Sports Club

FLOM Sports Clubin toiminta Mongoliassa paikkakunnittain vuonna 2016

Ulaanbaatar Sain Medee (Ilouutinen) -seurakunnalla on oma urheilukerho, jossa pelataan lentopalloa, salibandya ja koripalloa. Välillä järjestetään omia turnauksia tai osallistutaan seurakuntien välisiin turnauksiin. Seurakunnan tiloista löytyy myös pingispöytä.

Zuunmod (50 km Ulaanbaatarista) Sain Medee (Ilosanoma) -seurakunnalla on oma urheilukerho, jossa pelataan jalkapalloa. Seurakunnan pihalle rakennettiin koripallokenttä, joka on kovassa käytössä. Seurakunnan tiloista löytyy myös pingispöytä.

Arhangai (n. 450 km Ulaanbaatarista) Hairiin Medee (Rakkauden sanoma) -seurakunnalla on oma jousiammuntakerho. 1-2 kertaa vuodessa seurakunta osallistuu lentopallo- ja pingisturnauksiin. Seurakunnan pihalle on rakennettu koripallokenttä, joka on hyvässä käytössä. Seurakunnan tiloista löytyy myös pingispöytä.

Mandalgobi (n. 300 km Ulaanbaatarista) Goviin Gerel (Gobin valo) -seurakunnalla on oma urheilukerho, jossa pelataan koripalloa ja lentopalloa. 1-2 kertaa vuodessa seurakunta osallistuu seurakuntien välisiin koripallo- ja lentopalloturnauksiin. Seurakunnan tiloista löytyy myös pingis- ja biljardipöytä. Kesällä 2016 rakennettiin seurakunnan pihalle koripallokenttä.