Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä."— Esityksen transkriptio:

1 RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle

2 Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä.

3 Suomessa kristinuskoa on saarnattu tuhat vuotta. Mekin olemme lähetystyön tulosta.

4 Toteutamme Jumalan rakkautta sanoin ja teoin.

5 Tuemme seurakuntia lähetystyöhön, monikulttuuri- suuteen ja uskontojen kohtaamiseen liittyvässä toiminnassa. Lisäämme työntekijävaihtoa keskinäisen osaamisen jakamiseksi ja yhteyden vahvistamiseksi. Yhteistyö seurakuntien kanssa Suomessa

6 Työ ulkomailla: julistus- ja seurakuntatyö Toimintamme tähtää evankeliumin leviämiseen ja uusien seurakuntien syntymiseen. Vahvistamme vähemmistöasemassa olevien yhteistyökirkkojen julistus- ja seurakuntatyötä.

7 Työ ulkomailla: yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus ja diakonia Työmme pyrkii poistamaan köyhyyden perussyitä. Puolustamme ihmisoikeuksia. Työn suunnittelussa otamme huomioon naiset ja vammaiset sekä ekologian.

8 Työ ulkomailla: hiv ja aids Pyrimme ehkäisemään hivin ja aidsin leviämistä. Autamme tartunnan saaneita ja sairastuneita hoitoon. Tuemme hiv- positiivisten ja aidsiin sairastuneiden lähiomaisia.

9 Työ ulkomailla: kumppaneiden omaehtoisuuden kehittäminen Kehitämme yhteistyökumppaneidemme taloutta niin, että omaehtoisuus kasvaa. Tavoitteenamme on myös hyvän hallinnon ja paikallisen johtajuuden kehittäminen sekä molemminpuolinen oppiminen.

10 Työ ulkomailla: rauha ja sovinto Työmme tähtää konfliktien ehkäisemiseen ja vahvistaa yhteistyökirkkojen valmiuksia rauhantyöhön. Tuemme eri uskontojen edustajien kohtaamista ja sovintoprosesseja.

11 Lähetysseuran toiminta 2010

12 Lähetysseuran kannatustuotot 2009

13 Lähetysseuran kulut 2009

14 Hongkongissa syntynyt Kegan Chan muutti kuusivuotiaana Australiaan. Yläasteella hän kokeili kavereiden kanssa huumeita ja jäi koukkuun. Hongkongiin palattua vanhemmat veivät Keganin vieroitushoitoon Suomen Lähetysseuran ylläpitämään Tan Ka Waniin. Siellä hän pääsi lopullisesti irti huumeista. Keganilla on nykyään vakituinen työ kirjanpitofirmassa. Hän on kiitollinen saamastaan avusta. Yhdessä voimme auttaa: Kegan Chan pääsi irti huumeista

15 Sinä voit vaikuttaa


Lataa ppt "RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google