Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!"— Esityksen transkriptio:

1

2 Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!
Yhdistyksistä värvätään ja koulutetaan vapaaehtoisia toimimaan jäsenhankkijoina omissa yhdistyksissään sekä osallistumaan jäsenhankinnan kanavien, materiaalien yms kehittämiseen. Jotta yhteinen jäsenhankintamme on järjestäytynyttä, yhtenevää, verkostoitunutta ja  materiaalitukea tarjoavaa. Suomen Ladun Jäsenhankkijoilla on oma, suljettu Facebook ryhmä, jota käytetään viestikanavana. Ryhmässä on yhteensä 60 jäsentä. Jäsenhankkijaryhmä kokoontuu minimissään kerran vuodessa (esim kevät- ja syyspäivien aikana). Muutoin yhteydenpito on sähköistä.

3 Jäsenhankinta on mukana aina! Mitä Sinulta odotetaan:
- Toivomme, että otat kopin aktiivisen jäsenhankinnan liittämiseen oman yhdistyksesi toiminnan yhteyteen. - Tiedät, mitä materiaalia Suomen Latu tarjoaa ja hyödynnät sitä tarpeen tullen. - Olet innostuksesi puitteissa kehittämässä yhteistä jäsenhankintaan liittyvää materiaalia sekä ideoimassa uusien sähköisten kanavien hyödyntämistä. Ole yhteydessä Päivi Purola.

4 Jäsenhankkijaryhmässä
- Jäsenhankkijana kohtaat mielenkiintoisia ihmisiä, saat jakaa ilosanomaa ”osallistu ja löydä latuhenki”, joka on itsellesikin tärkeä. Siksi siitä puhuminen on helppoa, suosittelet hyvää! - "Kun maailma täyttyy kohinasta, vain kohtaaminen jää" a la Lyyti! - Saat onnistumisen hetkiä, kun ihminen lähtee mukaan liikunnalliseen elämääntapaan. - Pääset mukaan mielenkiintoisiin paikkoihin ja tapahtumiin. - Kehität yhdessä jäseneksiliittymistapoja ja –materiaaleja - Tuot osaamisesi ja kokemuksesi jäsenhankinnan kehittämistyöhön.

5


Lataa ppt "Osallistu – Jäsenhankkijaryhmä Mikä on Jäsenhankkijaryhmän idea!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google