Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A. Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
Realismi Syntynyt 1800 luvulla Rami, Anniina ja Tomi.
Kirja •Kirjan nimi:Loppan och Ceasar •paino: 266g •sivumäärä:123 •kirjailija:Kerstin Gavander •julkaisuvuosi:
Modernismi ja 1800-luvun vaihteessa ensimmäisestä maailmansodasta jääneen epävarmuuden vuoksi alettiin etsiä uusia sanoja, muotoja ja kuvia maailmasta.
TYÖSSÄOPPIMISEN JAKSOTTUMINEN
Utaimesta tulee Intro  Osastot:  Uutiset  Agenda  Ideat (mediakriittisiä juttuja)‏  Ikkuna (kuvareportaaseja yms)‏  Ilot (kulttuuri ja vapaa-aika)‏
HelMet pilotoi uusia e-aineistoja
Kanda.
RUOTSISTA PERUSTIETOA
7/1/2014 E-aineistot: kartoitus ja käytönseuranta.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
SUUNNITTELU 1. vaihe: Synopsis 2. vaihe: Treatment
Harjoitus 4, s. 62 MALLI: Kello Tiina nukkuu ja minä nukun myös.
1 Valtakunnallinen laajennetun työssäoppimisen kokeilu painoviestinnän alalla – Kokeilun, projektin sisältö ja tavoitteet - Kokeiluissa.
Sijoittumisseuranta 2013 Vuonna 2012 maisteriksi valmistuneiden tilanne ja mielipiteet vuoden 2013 lopulla Jyväskylän yliopisto - koko aineisto Jari Penttilä.
Samba Tervetuloa tutustumaan samban maailmaan.
Tove Jansson Elämänvaiheet.
Kirjan toimittaminen Kuvien hankinta Painattaminen Markkinointi
Avoin julkaiseminen hiukkasfysiikassa ja kosmologiassa Syksy Räsänen Helsingin yliopisto, fysiikan laitos ja Fysiikan tutkimuslaitos.
Työssäoppimisjakson seuranta ja ohjeistus sosiaalisen median avulla Tampere Toni Vesterinen WinNova.
Päähenkilö Köpi huomaa yliopiston käytävällä ilmoituksen opiskelijabileistä. Köpi näyttää hullaantuneelta..
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Euroopasta tuli Eurooppa noin 370 – 1500 jKr.
Modernismin tulo Suomeen
Avoin julkaiseminen hiukkasfysiikassa ja kosmologiassa Syksy Räsänen Helsingin yliopisto, fysiikan laitos ja Fysiikan tutkimuslaitos.
Yleistietoja Suomesta Soome keele õppematerjal Ebe Talpsepp Loo Keskkool Harjumaa Juhendaja: Külli Kaasik.
Suomi 2B Sanna Rämö. Hei! Kuka sinä olet? Kuka? Mikä? Mitä? Missä? Mistä? Mihin? Millainen? Minkänäköinen? Minkävärinen? Kuinka? Milloin? Miksi?
Tieteellinen julkaiseminen hiukkasfysiikassa Syksy Räsänen Helsingin yliopisto, fysiikan laitos ja Fysiikan tutkimuslaitos Avoin.
EMILIA KARVONEN MYHIPK14A. OUTOLINTU DIVERGENT PERUSTIEDOT Trilogian ensimmäinen osa Kirjoittanut Veronica Roth Alkuperäinen julkaisuvuosi 2011 Suomenkielinen.
Suomi 2B Sanna Rämö. Hei! Kuka sinä olet? Kuka? Mikä? Mitä? Missä? Mistä? Mihin? Millainen? Minkänäköinen? Minkävärinen? Kuinka? Milloin? Miksi?
LUKEMISTA S2-KIELEN OPPIJOILLE Juli-Anna Aerila KT, FM Äidinkielen ja kirjallisuuden yliopistonlehtori Turun opettajankoulutuslaitos, Rauman yksikkö Turun.
Kirjastosuunnistus tabletilla lukuvuosi Tehtävien ratkaisut
Mikä ViNO? -tietovisa
Proosatekstin analyysi
Oppimisen, opiskelun ja opetuksen mallintaminen
Äidinkielen 5. kurssilaisten kirjavinkkejä
Kirjallisuuden käsitteitä
OUTOLINTU Englanninkielinen alkuteos; Divergent |Veronica Roth | 2011 |Trilogian 1. osa.
Kuvittajat.
Työssäoppimisjakson seuranta ja ohjeistus sosiaalisen median avulla
Luen, kirjoitan ja kerron
KERTOJA Kirjailijan tekstiä varten luoma puhuva tai kirjoittava ääni, joka vastaa tekstin kerronnasta.
Tehtävänanto yleensä jokin seuraavista:
Askel askeleelta ohjeita tulla ammattivalokuvaaja
Tänään tutkimme mediakriittisyyttä
Prinsessapäiväkirja Amu, Josu, Pete ja Savolainen nainen.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Taidemusiikki ennen Sibeliusta
GEEK GIRL – matalalentoa mallitaivaalla
Ohjeita kirjaesitykseen
Oma kuva päänpäällä Piirretään oma kuva päänpäällä paperia pitäen.
YLEISTÄ Juontaa juurensa alkuperäisväestön, aboriginaalien, kertomista tarinoista. Saanut paljon vaikutteita maahan muuttaneiden monien eri kansallisuuksien.
Nuortenlehdet.
Kertausta tärkeimmistä asioista
Kulkuripoika ja tuulen tyttö
Sikhiläisyys ja jainalaisuus
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Kauko röyhkä Jenni, Milla ja Satu .
Maan veli Tehnyt Martti, Juho ja Joonas
Uusien opiskelijoiden info Liikkuvuuspalvelut Juhani Moisio
Kirjallisuusessee Essee: lyhyt, tav. yleistajuinen esitys jostakin tieteen tai varsinkin taiteen, kirjallisuuden alalta. (Nykysuomen sanakirja)
Pertti Jarla Fingerpori.
Luku 12 – Raamattu kulttuurin kirjana
Omaopettajatoiminta Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa
Vinkkejä tiedonhakuun
Esityksen transkriptio:

Kaikkea kaunista Tekijä:Elisa Rautio Mykapt14A

Perustietoa Kirjoittanut: Sari Luhtanen Ensimmäinen kovakantinen painos ilmestyi vuonna 2012 Kustantaja: Tammi Saanut hyvät arvostelut esim. Me naiset lehdeltä

Kirjailijan perustiedot Kirjan kirjoittanut Sari Luhtanen on syntynyt 25. heinäkuuta vuonna 1961 ja asuu Fiskarsissa. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa teatteritiedettä, yleistä kirjallisuustiedettä ja englantilaista filologiaa. Luhtanen on suomentanut esimerkiksi Simpsonit-televisiosarjan jaksoja sekä hän ja kuvittaja Tiina Paju ovat tehneet yhdessä sarjakuvia eri lehtiin, julkaisseet sarjakuvakirjoja ja kalentereita. Hänen esikoisromaani Tuulin viemää ilmestyi vuonna 2011 Tammen kustantamana.

Sari Luhtasen teoksia: Tuulin viemää Kaikkea kaunista 2012 Murusia 2013 Nymfit: Montpellierin legenda 2013 Linssit huurussa 2014 Nymfit: Astarten solmu 2014 Totuus Tarusta: Täydellisen mokaamisen taito 2014 Tähtirooli 2016

Kirjan tyyli Tärkeimmät hahmot kirjassa olivat päähenkilö Anna sekä hänen työntekijänsä, Annan ystävät ja hänen poikaystävänsä Aki. Annan isä ja Annan isän uusi naapuri olivat myös aika paljon esillä kirjassa. Tapahtumat sattuivat enimmäkseen Annan kauneushoitolassa ja satunnaisissa paikoissa. Kirjassa oli paljon tapahtumakuvausta ja hahmojen välistä vuoropuhelua Kirja oli mielestäni kevyt hömppä kirja, jossa oli mukana romantiikkaa.

Mitä pidin kirjasta Mielestäni kirja oli hyvä ja tykkäsin erityisesti siitä, että se oli kevyttä luettavaa ja vähän semmoista hömppää. Kirja liittyi omaan alaan eli kauneudenhoitoalaan, kun päähenkilöllä oli kauneushoitola. Luin kirjan loppuun asti ja sitä oli helppo lukea vaikka aika meinasi loppua, kun olin laajennetussa työssäoppimisessa sekä tein yrittäjyyden kirjallista näyttöä samaan aikaan.

Lähteet: