FlexCrème ™. Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ihmiskehon rakenne Soluista muodostuu kudoksia:
Advertisements

Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia
perennial™ INTENSE BODY MOISTURISER terveen ihon salaisuus. lopeta
Method Putkisto Lajiesittely
Virtuaaliympäristöt Virtuaalitodellisuuden hyödyt
OHJAAMINEN.
Energia- ja nestetasapaino liikunnassa
KÄSITYÖ KIELEN OPPIMISEN APUVÄLINEENÄ
DEBUSSY UUSI KEKSINTÖ THERMODERMIE
Keuhkot ja hengitys Mankkaan koulu Helena Rimali -
Ryhmä A: Anna, Hanna, Henna, Mirja ja Tapani AIDS-rokotteen kehittäminen •rokotteella pyritään ennaltaehkäisevään suojaan -> valtaisat markkinat •mikropartikkelien.
Kappale 16.
RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN KUNNOSSAPITOHITSAUS
Elimistön puolustusjärjestelmä
IHMISEN BIOLOGIA: SOLU
Kappale 19 Iho on suurin elin. Ihon tehtävät:
Kappale 19 Iho on suurin elin. Ihon tehtävät:
Luxe Couture Creme -huulipuna
SÄDEHOITO.
Allergiat.
Proteiinien tehtävät elimistössä
KARVAT, KYNNET ja HAMPAAT
LUUSTO.
Vauvan erityiset kyvyt ja taidot
Diabetes.
Miksi lääkäriin? Oireesta diagnoosiin
MAMMOGRAFIA Mammography, mammografi, rinnan röntgenkuvaus
IHO Iho on ihmiskehon suurin elin, jolla on painoa nelisen kiloa. Iholla on monia tehtäviä ja se myös peittää koko kehon.
KEMIKAALEIHIN LIITTYVÄ TYÖTURVALLISUUS
Palovammakoulutus Iho ja palovamma Noora Rantala, fysioterapeutti Liisa Malinen, toimintaterapeutti.
D IABETES JA MBO T EKIJÄT : M ATIAS, M IKKO JA H ENRIK.
IMMUNITEETTI puolustuskeinomme. Syöpäsolut ja mikrobit ovat uhkana elimistölle.
Eija Mämmelä, OAMKHeli Karjalainen & Juha Peteri Jyväskylän yliopisto 1 FYSIKAALISET HOIDOT Lämmön paikalliset vaikutukset A. verenkierron lisääntyminen.
Lämmönsiirtyminen Lämpö siirtyy aina korkeammasta lämpötilasta matalampaan.
Tarja Rauste  Jokainen yksilö kehittyy omaan tahtiinsa  Yksilön kehityksessä voidaan erottaa seuraavat osa-alueet o Fyysinen kehitys (painon.
Kantasolutyypit ja niiden hyödyntäminen lääketieteessä
TE3 TEKNOLOGIA LÄÄKETIETEEN TUTKIMUKSISSA Hurtig
Ravinto. Proteiinit Proteiinin lähteet : Kananmuna, Liha, Kala, ja monista palkokasveista. Suomalainen proteiinisuositus on 10%-20% ravinnosta Proteiini.
1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi.
Mitä turvataidot ovat? Taitoa pitää huolta itsestä ja omasta turvallisuudesta. Taitoa toimia itseä suojelevalla tavalla uhkaavissa tilanteissa. TURVATAIDOT,
SYÖPÄ. SYÖVÄN SYNTY Ihmisen elimistö rakentuu lukemattomista soluista. Normaalisti elimistön solujen jakautuminen on säädeltyä. Hallitsemattomasti jakaantuvista.
ALKIONKEHITYS Ravinnonsaanti: Kudosten ja elinten synty:
Pisara 6 Fysiikka ja kemia
Jupiter on saanut nimensä Jupiter-jumalan mukaan.
Kehon energiantuotto.
Puun ”muisti” luonnon ja ilmaston historiankirjana
KPL 6 Solun energian vapauttaminen
Nestetasapaino.
Salli SwingFit T y ö h v i n o t a s A j e l
Eliöt rakentuvat soluista
Pharmanex® Bone Formula
LIIKUNTA JA TERVEYS.
kysymyksiä Mikä on diabetes?
Liikutaan.
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
B2 Solu ja perinnöllisyys
Syöpä – solujen kapina Syöpäkasvaimen erityispiirteet:
LÄMPÖ Miksi tiskivesi tuntuu kädessä lämpöiseltä?
11. Perinnöllisyys ja ympäristö
Elimistön puolustautumisjärjestelmät
Elävän luonnon kemialliset reaktiot tapahtuvat
Luusto Ihmisessä n. 200 luuta Luukudos on sidekudosta
on elämän perusominaisuus
Erikoissairaanhoitaja Pirjo Murto, HUS
BodyTite-rasvaimu Cityklinikka-BodyTite
II Elimistön rakenne ja toiminta
Lapsen ihon suojaaminen auringolta
Luonnonkosmetiikan valmistuksen perusteet
2-02 Lääkehoidon merkitys.
Esityksen transkriptio:

FlexCrème ™

Setyyliesteriyhdistelmää sisältävä ihovoide FlexCrème ™

 Nopea ja helppo tapa tehdä elämästä entistä aktiivisempi, joustavampi ja liikkuvampi  Tärkeimmät ainesosat toimivat emulgointiaineina ja kosteuttajina  Nopeavaikutteinen, kohdistuu välittömästi ongelma-alueisiin  Auttaa myös lisäämään ihon kollageenitasoa parantaen joustavuutta ja ihonväriä Tuotteen edut

 Sisältää ainoana maailmassa setyyliesteriyhdistelmää  Aktiivisena ainesosana paikallisesti iholla käytettävä mentoli, pitoisuus 1,25 %  Helppo levittää iholle  Imeytyy ihoon nopeasti  Koostumus ei tunnu rasvaiselta FlexCrème ™ Tuotteen ominaisuudet

 Setyylimyristaatti-oleaatti (Cetyl Myristoleate, CMO)  Täysin luonnollinen rasvahappoyhdistelmä  Esiintyy luonnostaan tietyissä eläimissä, pähkinöissä ja vihanneksissa  Ainutlaatuinen ja vain tässä tuotteessa  Suun kautta annettuna todettu pinta-aktiiviseksi ja kosteuttavaksi Setyyliesteri- yhdistelmä Ainutlaatuinen ainesosa

Tieteellisesti todistettu  Kaksinkertainen sokkotesti plasebovertailulla*  Suoritettu Connecticutin yliopistossa  Esiteltiin toukokuussa 2003 San Franciscossa Kaliforniassa pidetyssä kokouksessa, jonka järjesti American College of Sports Medicine  Tutkijat havaitsivat, että 100 prosenttia tätä voidetta käyttäneistä potilaista saavutti tilastollisesti merkittävää hyötyä  Julkaistaan Journal of Rheumatology -lehdessä *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 supplement): 1358, 1998.

 Käytetään ongelma-alueelle enintään 3-4 kertaa päivässä  Käyttäjiksi soveltuvat 2-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt  Käyttö turvallista myös niille, joilla on lääkitys nivel- tai selkäsärkyyn, jännityspäänsärkyyn tai lihaskipuihin  Ainoastaan ulkoiseen käyttöön  Vältä kosketusta silmien tai muiden herkkien alueiden kanssa Käyttöohjeet

Ihon merkitys  Iho on kehomme suurin elin (sen paino on jopa 16 % ruumiinpainostamme), ja se muodostaa eristekerroksen elimistön sisäosien ja ympäristön välillä.  Tämä eristekerros on kuitenkin jatkuvasti alttiina ympäristölle, koska sen kautta siirtyy lämpöä, ilmaa ja nesteitä.

Ihon perusrakenne  Iho muodostuu kolmesta kerroksesta, joilla kaikilla on oma tehtävänsä ja tarkoituksensa.  Nämä kerrokset ovat  orvaskesi eli ihon ylin kerros,  verinahka ja  ihonalaiskudos.

 Ihonalaiskudos  Ihonalaiskudos huolehtii ravitsemisesta, erityksestä ja lämmönvaihdosta.  Hikirauhaset sijaitsevat tässä kudoksessa, eivätkä ne ainoastaan poista kuona-aineita hikoilun myötä, vaan myös säätelevät lämpötilaa ihon pinnalta tapahtuvan haihtumisen avulla.  “Kananlihalla” olo johtuu tämän kudoksen ohuiden lihaskerrosten supistumisesta. Ihon perusrakenne

 Verinahka  Verinahka muodostuu sidekudoksesta, joka sisältää lukemattomia pieniä verisuonia. Niiden avulla iho hengittää ja ravitsee ihon päällimmäisiä kerroksia.  Verinahka on kerros, joka imee iholle levitetyt aineet. Talirauhaset sijaitsevat tässä kerroksessa kunkin hiustupen juuressa. Talirauhasten öljyinen erite, tali, kosteuttaa ihoa.

Ihon perusrakenne  Verinahka jatkoa  Hiki- ja talirauhasten normaali toiminta on oleellista ihon tasapainon kannalta.  Yhdessä nämä rauhaset muodostavat “happoviitan”, luonnollisen kalvon, joka suojaa ihoa ulkoisen ympäristön hyökkäyksiltä.  Talirauhasten liikatoiminta esimerkiksi nuoruusiässä voi johtaa mustapäiden ja finnien syntyyn.

Ihon perusrakenne  Orvaskesi  Orvaskesi on ihon läpinäkyvä päällimmäinen kerros, joka peittää koko ulkoisen kehomme.  Orvaskeden lukuisat hermopäätteet tekevät ihosta yhden suuren tuntoelimen, joka aistii lämmön, kylmyyden, valon, maut ja kosketuksen.

Ihon perusrakenne  Orvaskesi jatkoa  Kipua ja mielihyvää tunnetaan näiden hermopäätteiden avulla, ja voimme havaita ihon kalpenemisesta tai punastumisesta tunnetilojen vaihtelun.  Orvaskeden ulkoinen kerros muodostuu kuolleista soluista, ja sitä kuoriutuu jatkuvasti ihon pinnalta, kun alta kasvavat uudet kerrokset korvaavat vanhoja soluja.

Mitä kollageeni on?  Kollageeni on eräs proteiinityyppi.  Kollageenia esiintyy useissa kudoksissa ja useina alalajeina, mutta erityisen paljon sitä on nivelissä ja niiden ympärillä.  Jänteiden ja rustojen useat tärkeät ominaisuudet ovat kollageenin ansiota.  Rakenteita sisältävää kollageenia on ravittava, jotta se ei kuluisi kehossa.

FlexCrème ™ © ™ 2003