Sydney Tekijät Arttu & Jaakko. Sydney Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jatkokurssi III 1. Ke Ke Ke 4.4 (Ma 9.4 EI) 4. Ke 11.4
Advertisements

The Tall Ships’ Races Hki 2013 Turistikyselyt paikan päällä Suodatuksena: muut kuin Suomen kansalaiset tai Pk-seudulla asuvat.
Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca.
Made by Johan, Jonna, Mira and Tarja
Ylöjärven kierros Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle Ylöjärvelle! Valitse kartasta haluamasi kohde tai käy nähtävyydet läpi yksi kerrallaan. Ylöjärven.
Turku Millainen paikka asua? Mitä mahdollisuuksia tarjoaa?
KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa,
FACC´n historia •New York 1948, Helsinki 1959 •Nyt 8 jaostoa USAssa: Florida, Midwest, Minnesota, New York, Northwest, Pacific Coast, Southeast & Washington,
Linnunrata ja muut galaksit
Iso-Britannia Markus,Tuomas, Tapani.
License To Kill Yleistietoa  Kirjailija Ian Flemingin vuonna 1952 kehittämä fiktiivinen brittiläinen agentti.  Useita romaaneja ja elokuvia. Eri Bond.
Memo 7 & 8 Historia sähköinen opettajan aineisto
 Kaupunki Kaupunki  Varikko Varikko  Iso palatsi Iso palatsi.
SATUN HARJOITTELU Malang, Itä-Jaava, INDONESIA Aiesec 3 kk Kesä 2010.
Romantiikan aikakausi
Arjen seudullisuus Arjen seudullisuus Aija Staffans.
Each idea needs a place that turns it into an experience - TAIDETEHDAS Luova Länsiranta Porvoo Susanne Dahlqvist Posintra Oy.
Laajalahti aka laajuskin ghetto
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy/ Vetovoimaa matkailuun Etelä-Suomessa Imatra Events Imatran seudun tapahtumien yhteinen brändi.
Social Media Consultant Meltwater Buzz Laura Tuutti Sosiaalisen median seurannasta lähtökohta tuottavaan markkinointiin.
maantieteelliset nimet
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Monikon vartalo Vastaa kysymyksiin
Berliini taidekaupunkina
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
MAHDOLLISUUKSIA KULTTUURILLE. Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen Tavoite on edistää taide- ja kulttuurisisältöisten matkailupalveluiden kehittämistä.
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
Kysely OSAKOn Going Abroad -päivien yhteydessä Bastian Fähnrich, : N = 35 opiskelijaa (Oulainen 2007: N = 66 opiskelijaa (Oulainen) + 29 (Oulu)
Turkki – Aasian läntisin maa
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
Alankomaat Tommi, Joona ja Niko.
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
Turun linna.
Kielivalinnat 2. luokalla
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
Havaiji.
Yellowstonen kansallispuisto Wyoming, Yhdysvallat
Australialainen kulttuuripiiri
ATEENA.
”Kaikki tiet johtavat Roomaan”
Dubai.
INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL Etelä- Korea. HAKEMINEN  Haku tapahtui asiossa olevan hakemuslomakkeen avulla.  Hakuaika on keväällä.  Tärkein kohta hakemisessa.
Melu =ääni, joka koetaan epämiellyttäväksi tai häiritseväksi, tai joka on muulla tavalla terveydelle haitallista Sini, Aino, Andre, Henri.
Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu asukasta.
Kairo. Maantiede ja ilmasto Egyptin pääkaupunki Sijaitsee pohjois-Egyptissä Niilin rannalla 30°3’N, 31°14’E Aikavyöhyke UTC+2 Kuudenneksitoista suurin.
Helsinki on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Siellä on noin asukasta! Helsinki on merellinen nähtävyys itsessään. Helsingin hienoja nähtävyyksiä.
” Helsingin tapahtumia yhdessä applikaatiossa”
Matkailu Matkasanoja.
maantieteelliset nimet
II Luonnonuskonnot Suomalainen muinaisusko.
Tampere Tämä on Tampereen vaakuna.
Iso-Britannia.
II Luonnonuskonnot Muistiinpanot.
KERROSTALOTONTTEJA, LAHTI
Ryhmän ohjaamisen perusteet
Roosa Nauha Roosa, Eetu, Henri.
TOP 5 takaa-ajo kohtaukset
Pietarsaari ( Jeppis ).
Sinisorsa.
Uruguay - rauhallinen hyvinvointivaltio
Paanajärven kansallispuisto
Luoteis-Karjalan ensimmäinen maisema rauhoitusalue Vuonninen ja Vaassilan kivi Gleb Lettiev, 6V luokka (5.opiskeluvuosi) Petroskoi, 2017.
Lääkehoidon päivä 2018 Teemana järkevä lääkehoito Vuonna 2018 Lääkehoidon päivä toteutetaan osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman laajaa.
Etsi Suomen kartta.
Peter Lehmann Portrait Barossa Cabernet
Peter Lehmann Portrait Shiraz
Peter Lehmann The Barossan Shiraz
Peter Lehmann Portrait Barossa Cabernet
Esityksen transkriptio:

Sydney Tekijät Arttu & Jaakko

Sydney

Sydneyn nähtävyydet Sydney tunnetaan sen kymmenistä rannoista(yli 70) ja niistä tunnetuin on Bondi Beach Sydney rantakahvilat ja puistot ovat suosittuja ajan vietto paikkoja niin paikallisille, kuin turisteille. Myös Australian rauhallinen elämänmeno on puoleensavetävää. Ja se vaikuttaa ja näkyy myös Sydneyssä Suosituimpia nähtävyyksiä mm. Sidneyn oopperatalo, Harbour Bridge, The Rocks ja Darling Harbour. Sydneyssä on runsaasti hyvä arvosteluja saaneita ravintoloita, sekä runsaasti eri putiikeja ja liikkeitä, museoita, sekä Sydneyssä järjestetään useita suuria eri aiheisia festivaaleja ja tapahtumia vuodessa Sydney on perusturvallinen kaupunki

Kestävä matkailu

lähteet Australia_location_map.svg.png Australia_location_map.svg.png Australia_location_map.svg.png Australia_location_map.svg.png