Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TOP 5 takaa-ajo kohtaukset

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TOP 5 takaa-ajo kohtaukset"— Esityksen transkriptio:

1 TOP 5 takaa-ajo kohtaukset
Emilia, Fanni & Janika c

2 TOP5 Vacation Vuonna 2015 julkaistun elokuvan on ohjannut John Francis Daley ja Jonathan M. Goldstein. Sen takaa-ajo kohtauksessa pääosa perhe, Russell Griswold (Ed Helms), Debbie Griswold (Christina Applegate), isoveli/hahmon nimeä ei löytynyt (Skyler Gisondo) ja Kevin Griswold (Steele Stebbins) pakenevat suuttunutta rekan kuljettajaa. Laimean takaa-ajo kohtauksen vuoksi se pääsi listan viimeiseksi.

3 TOP4 The Dark Knight Vuonna 2008 julkaistu Yön ritari on Christopher Nolanin ohjaama elokuva. Takaa-ajossa Batmania esittävä Christian Bale pakenee Jokeria, eli Heath Ledgeriä. Ruudulla näkyy niin Batmobile, kuin muitakin isoja autoja jotka tekevät kohtauksesta näyttävän.

4 TOP3 Ronin Vuonna 1998 julkaistun elokuvan on ohjannut John Frankenheimer. Roninin autenttinen takaa-ajokohtaus on monien mielestä parhain. Kohtauksessa Robert De Niro ja Jean Reno ajavat toisiaan takaa keskellä vilkasta Pariisia.

5 TOP2 The Blues Brothers The Blues Brothers julkaistiin vuonna 1980.
Sen ohjasi John Landis, ja pääosissa näyttelevät John Belushi ja Dan Aykroyd. Kohtauksessa päätähdet Jake ja Elwood ovat saaneet peräänsä monia kymmeniä poliisiautoja. Kohtauksesta ei puutu kolarointia ja lennähteleviä autoja joten se pääsi listallemme.

6 TOP1 The Man With The Golden Gun
Guy Hamiltonin vuonna 1974 ohjaama Bond elokuva sisältää takaa-ajokohtauksen jonka autostuntti raivasi tien listallemme. Kohtauksessa James Bond eli Roger Moore ja Seriff J.W.Pepper eli Clifton James jahtaavat pahis Scaramangaa eli Christopher Leetä.

7 Ja niin… Nämä ovat vain meidän mielipiteemme  Kiitos


Lataa ppt "TOP 5 takaa-ajo kohtaukset"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google