Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu 830 000 asukasta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu 830 000 asukasta."— Esityksen transkriptio:

1 Työharjoittelussa Teneriffalla

2 Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu 830 000 asukasta. Teneriffa kuuluu Espanjaan, vaikka sillä on poliittinen itsehallinto. Teneriffan pääkaupunki on Santa Cruz, jonka asukasluku on 220 000. Teneriffan tärkein elinkeino on luonnollisesti turismi. Suomalaisia siellä vierailee vuosittain n. 100 000.

3 Pico del Teide Teide on Kanariansaarten Teneriffalla sijaitseva tulivuori. Se on Espanjan korkein huippu joka nousee 3 717 metriä merenpinnasta ja noin 7000 metriä ympäröivän meren pohjasta. Se on maailman kolmanneksi suurin tulivuori ja korkein Atlantin saarten vuorista.

4 Teidelle järjestetään bussikuljetuksia päivittäin suoraan Los Cristianosista. Bussikuljetus on todella edullinen. Ilman lämpötila vaihtelee Teidellä suuresti, joten matkaan on hyvä varata myös lämmintä vaatetta. Teidellä on mahdollista patikoida eri pituisia merkattuja reittejä oman maun mukaan. Mikäli nälkä yllättää, voi Teidellä aterioida ravintolassa. Myös hotelliyöpyminen Teide-vuoren juurella on mahdollista! Korkeimmalle huipulle pääsee ainoastaan etukäteen anotulla viranomaisten luvalla.

5 Kotikaupunkimme Los Cristianos Los Cristianos oli aikoinaan pieni kalastajakylä. Turismin lisääntyessä se on kasvanut yhteen Playa de las Americasin kanssa. Kaupunkien välistä rajaa on mahdotonta havaita. Vakituisia asukkaita Los Cristianosissa on n. 30 000.

6 …jatkuu Los Cristianosin ja Playa de las Americasin uimarannat yhdistyvät yhdeksi suureksi rannaksi, jonka nimi on Playa de las Vistas. Uimaranta on kokonaan varpaita hellivää hiekkaa. Los Cristianosista lähtee 12km pitkä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita, hotelleja, erilaisia putiikkeja ja yökerhoja. Tätä katua pitkin pääsee kätevästi Playa de las Americasiin, jonne tulee hotelliltamme matkaa n. 3km.

7 Mar y Sol Tukikohtamme Teneriffan harjoittelun aikana on hotelli Mar Y Sol, jossa sijaitsee myös kuntoutuskeskus ja työpaikkamme Tera Lava.

8 Kuvia hotellialueelta

9 TeraLava TeraLava on hotellin yhteydessä toimiva kuntoutuskeskus. TeraLavan johtaja on Elli Baum- Fischer. TeraLavassa tarjotaan fysioterapiapalveluja joihin kuuluu mm. allasterapia, hieronta, laavahoidot ja kerran päivässä vesijumppaa kaikille hotellin asukkaille.

10 …lisää kuvia TeraLavasta

11 TeraLavan henkilökunta

12 Vapaa-ajan viettoa Töiden jälkeen on aikaa loikoilla vaikkapa hotellin altaalla…

13 …vapaa-ajan viettoa.. … tai nautiskella virvoittavista terassilla…

14 …vapaa-ajan viettoa… Playa de las Americasin rannalla voi harrastaa myös surffausta. Opetustakin saa tarvittaessa. Kuntosalejakin alueelta löytyy muutamia.

15 …vapaa-ajan viettoa… Pitkällä rantakadulla voi suorittaa useammankin tunnin hikilenkin tai sitten mennä vain shoppaileen…välillä voi pysähtyä virkistäytymään kirkkaassa merivedessä…

16 Yöelämää… Los Cristianosissa ja Las Americasissa on suuri valikoima yökerhoja. Paras baaripäivä on lauantai, jolloin baarit ovat usein täynnä. Suosittelemme käyntiä oman kylän Casablanca-discossa, joka on melko pieni paikka, mutta aina täysi ja tunnelmaa löytyy. Täällä voit tutustua paikallisten asukkaiden biletysmeininkiin. Las Americasin puolelta rantakadun varrelta löytyy Metropolis- yökerho, joka on melko suuri. Metropolisissa on kaksi eri osastoa: Latino- ja technopuoli. Täällä yhdistyvät sekä paikalliset että turistit... Tai sitten vain paikalliset ja turistit keskenään… Las Americasin puolella on pitkä baarikatu, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tämä alue on pääosin brittien valtaama, eli vauhtia löytyy! jatkuu…

17 ...jatkuu Las Americasin puolelta löytyy myös suomalaisten oma baari, KIPPIS! Tänne voi suunnata kun koti-ikävä yllättää. Paikalta löytyy aina muutama suomalainen ja henkilökuntakin on supi- suomalaista. Kippiksestä saa myös suomalaisia juomia, kuten salmiakkikossua ja minttukaakaota sekä siideriä. Karaokea pääsee laulamaan aina kun haluaa. Joskus järjestetään kilpailujakin.

18 Onnea matkaan!!


Lataa ppt "Työharjoittelussa Teneriffalla. Teneriffan saari on suurin Kanarian saarista. Sen pinta- ala on 2034 neliökilometriä ja siellä asuu 830 000 asukasta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google