Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista."— Esityksen transkriptio:

1 Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa

2

3 Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista tutkia kaupunkia ja löytää uusia kiinnostavia kohteita. Fousquarissa voit tsekata itsesi sisään (Check-in) älypuhelimella tai tekstiviestillä ollessasi kiinnostavassa paikassa ja näin voit kertoa ystävillesi, missä olet ja suositella paikkaa. Voit tsekata itsesi sisään mm. puistoissa, ravintoloissa, kuntosaleilla, museoissa ja kirjastoissa.

4 Foursquare Tsekkauksista keräät samalla merkkejä ja pisteitä ja se tekee palvelusta myös pelin. Paikkoihin ei siis kannata tsekata itseään sisään vain kerran vaan niin monesti kuin käyt siellä saadaksesi pisteitä ja merkkejä. Jos vierailet enemmän kuin kerran jossain paikassa saat Mayorin statuksen. Joka kerta kuin merkkaat paikan Foursquareen sen voi myös lähettää samalla Twitteriin ja Facebookiin. Palvelussa voi tehdä itselleen myös tehtävälistoja ja antaa vinkkejä muille hyvistä mestoista.

5 Mitä kirjastot voivat tehdä Fousquarella? Jos kirjastoasi ei löydy Foursquaresta voit lisätä sen sinne tai editoida paikkatietoja, jos joku on sen sinne jo lisännyt. Lisää Foursquare-sivulla tageja kirjastollesi esim. books, music, wifi. Lisää vinkkejä (tips) ja tehtävälistoja (To-Do-List) Fousquare-sivulla. Tekemällä tehtävälistan asioita saat lisää pisteitä ja merkkejä. Myös asiakkaat voivat jätää vinkkejä ja palautetta.

6 Esimerkkejä: Pollak Library http://foursquare.com/venue/436381http://foursquare.com/venue/436381 Enoch Pratt Free Library http://foursquare.com/venue/204024 http://foursquare.com/venue/204024 Darien Library http://www.darienlibrary.org/2010/03/1/foursquare http://www.darienlibrary.org/2010/03/1/foursquare

7 Mitä hyötyä? Asiakkaat tai potentiaaliset asiakkaat saavat tietoa siitä, mitä tehdä lähiseudulla ja missä käyttää internettia. Ilmaista kirjaston ja kirjastopalveluiden markkinointia Voidaan havainnoida asiakkaiden käyttäytymistä ja saada palautetta. Yhteys asiakkaisiin, jotka digitaalisessa maailmassa Asiakkaat kilpailevat kuka käy eniten kirjastossa saadakseen Mayorin tittelin ja etuja – asiakaslojaalisuuden nostattaminen. Hyvät arviot voi tuoda lisää asiakkaita


Lataa ppt "Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google