Niko Saarinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TAITOTASO 1 = ALKEISTAIDOT
Advertisements

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Oletko 40-, 50-, 60- tai 70-luvun lapsi......???
Huvitamme itsemme hengiltä Otavan Opisto Jari Sarja "Ja he olivat molemmat alasti, mies ja hänen vaimonsa, eivätkä he tunteneet häpeää. [...]
Playadel Bergs Sluga Slösaren Sulo
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Yrittäjän hyvinvoinnin tekijät
Tikkurila 10 The City of dreams
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
Photoshop Cs5 tuttorial. HDR  HDR (tulee englanninkielistä sanoista High Dynamic Range) tarkoittaa kuvantamista, missä kuvaa käsitellään muodossa, jossa.
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Kuvakäsikirjoitus.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
WE LOVE HELSINKI.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Lasten suusta.
Via Vis – väkivaltatyöhankkeen vaikuttavuus asiakkaiden näkökulmasta "Mun stressihormonit on ainaki 90 pinnaa tullu alaspäin" Helena Parkkila, KM, tohtoriopiskelija.
Lapsen KYMMENEN KÄSKYÄ vanhemmille
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
OLEMISEN TEOLOGIA JA PEDAGOGIIKKA
Riippuvuus tupakoinnista
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
PILKKU.
Miguel de Cervantes Tekijät Taha ja Ada. Miguelin elämän vaiheet: Miguel on syntynyt 29. syyskuuta Alcalá de Henares, astilia, Espanja. Miguel on.
Kiitos sulle Jumalani.
Neoliittinen vallankumous ja korkeakulttuurien synty
Jesuksen lapsuus.
Yhteysopettajakoulutus
Pikkupoika kysyi isältään...
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Tapahtukoon sinun tahtosi
JEESUKSEN LAPSUUS.
Miksi lasten suojelu hämmentää? mirja satka helsingin yliopisto
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
KRISTUS 9lk/UO2.
Hyvää elämää maaseudulla
MÄ SANOIN HILJAA! MITÄOSAA SÄ ET TAJUNNU??
Viestintä Veljeä ei jätetä -kampanja Sotainvalidi-lehti
Esityksen transkriptio:

Niko Saarinen

FAKTOJA Niko Juhani Saarinen (s. Uusikaupunki) on suomalainen televisiopersoona, joka tuli tunnetuksi osallistuessaan Suomen Big Brotheriin vuonna 2008. Saarinen vietti talossa 47 päivää, mutta poistettiin väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Big Brotherin jälkeen Saarinen on juontanut chat-ohjelmia. Vuonna 2009 hänen kodissaan oli kolmen viikon ajan kamerat, jotka kuvasivat häntä ympäri vuorokauden, ja hänen elämäänsä pystyi seuraamaan Hymy-lehden verkkosivuiltA. Saarinen on avoimesti homoseksuaali. Hän oli mukana Mr. Gay Finland -finaalissa vuonna 2012.

NAKUKUVAKOHU Viime viikolla Hymy-lehden sivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä otettiin alastonkuvia reality-sarjan isännästä itsestään, BB-Nikosta. Kuvat on otettu Nikon olohuoneen sohvalla, sillä samaisella, josta 24/7 -lähetyskin joka päivä lähetetään. Niitä ei myöskään ole käsitelty tai photoshopattu mitenkään, sillä kyse oli lähinnä ”hupijutusta”, ei mistään täysiverisestä Alastonkuvauksesta.Näitä kuvia ei myöskään julkaista lehden sivuilla.

SALATTU POIKAYSTÄVÄ Vuonna 2009 Nikolla oli poikaystävä, jonka henkilöllisyyttä hän ei tuonut koskaan julkisuuteen, vaan aina puhuttiin herra x:stä. Ero tuli kumminkin baari illan päätteeksi samana vuonna. sanoimme x:n kanssa EI baareille, mutta yhteinen saunatuokio oli mieleinen.

NIKON SUUSTA Mä oon ihan landepaukku, mut mun suurin haave oli aina päästä Helsinkiin. Silloin kun Salatut elämät alkoi, niin mä katoin sitä aina itkien, et tonne mäkin tahon. Mä olin ihan varma, et mä olin syntynyt väärään kaupunkiin. - Mä oon ainoa lapsi, mutta oon aina tahtonut sisaruksia. Tai itseasiassa mä oisin aina halunnut isoveljen. Se ois ollu kyl vähän vaikea toteuttaa myöhemmin, mut sit mä ehdotin mun vanhemmille, et adoptoidaan joku hyvännäköinen poika. Näin mä sanoin. Mä halusin komean isoveljen. ”En mä siis sillee niinku veteraanei kunnioita muttei niit ookkaan enää hengis montaa.” Kyseinen kommentti on jo nyt saanut osakseen runsaasti vihaista huomiota niin Twitterissä kuin Facebookissakin