Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-"— Esityksen transkriptio:

1 ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa- lainen ? Kyllä Puhutteko samaa kieltä ? Ei Onko kil- pailijoita ? Kyllä Ei Kyllä Juo Hyvää yötä ! Ei Tanssi tiiviimmin Kyllä Riittääkö rohkeus ? Ei Juo Ei Haluaako hän ?? Ei Tarjoa juotavaa Kyllä Yritä suudella Haluaako hän ?? Kyllä Kopeloi alempaa Haluaako hän ?? Vie hänet hyttiisi Kyllä Lähtikö hän ?? Ei Kyllä Haluaako hän ?? Ei KYLLÄ! Soiko musiikki ? Ei Riittääkö kuntosi ? Kyllä Ei Riittääkö kuntosi nyt ? Juo Kyllä Vaihda tyyliä Ei Kyllä Ei Etsi joku toinen Yömyssy Ei Juo Ei Juo Palaa ravintolaan !

2 ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN On suomalaisempikin tapa viettää iltaa…..

3 ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hyvää yötä !

4 ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Ja kerran vielä koko kaava kertauksen vuoksi…..

5 ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN


Lataa ppt "ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google