Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tupakoinnin aloittaminen
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Ammattiosaamista ja arvopohjaa
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Kyselyyn vastasi:Espoo 23/25 Kirkkonummi3/4 Kauniainen0/1 Ilman jatko-opiskelupaikkaa jääneet nuoret Kesäkuu Espoo146 Kirkkonummi20 3 koulua, joissa kaikki.
Hannu Virtanen Selkokielen tarvearvio 2014
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
ComPa- projektin aloitusseminaari Muurmansk TOIMINTATUTKIMUS KEHITTÄMISEN VÄLINEENÄ KYÖSTI KURTAKKO PROFESSORI LAPIN YLIOPISTO.
NALLE PUH.
ARJEN TALOUSKATSAUS Telebus helmikuu/2008/viikko 9.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Hyvää asiakaspalvelua!
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
JOHDANTO Seksuaali- ja lisääntymisterveyteen sekä oikeuksiin (SRHR*) liittyvät kysymykset ovat tärkeä osa kehitysyhteistyötä. SRHR tarkoittaa jokaisen.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
Lasten suusta.
Kaikille kaveri -vanhempainilta
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
 Ryhmä Länsi ◦ Pelejä pelataan paljon, ongelmaksi asti, mt-ongelmia, poissaolo-ongelmia, ongelmat vanhempien kanssa yhteisymmärryksen löytymisessä ◦
Anna tutki: Naisen asema työelämässä.
Riippuvuus tupakoinnista
OECD:n Pisa 2006-tutkimuksen ensituloksia
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
T U T K I M U K S E N V A L O S S A Tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppiminen ja käyttäminen Tapaustutkimus Lions Quest –kouluttajien ja opettajien kokemuksista.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
Kuntouttava työtoiminta 2010 – Kuntakyselyn osaraportti Esa Arajärvi.
Moraalinen relativismi Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tupakointi ja seksi.
Tyttöjen ja poikien väliset erot TIMSS 1999 ja PISA 2003 tutkimuksissa
Lukioikäisten nuorten alkoholin- käyttötottumukset
Ultraäänitutkimus/ Ultrasound
Vanhempainyhdistysten verkosto1 Info- ja keskustelutilaisuus NUORTEN PÄIHTEIDEN KÄYTÖSTÄ Järvenpään lukion Areena Illan alustuksena.
Ensimmäinen KAIKKI IHAN KAIKKI vanhempainilta. Kaikki ihan kaikki toiminta.
17. MIELIHYVÄ JA RIIPPUVUUS TERVEYSTIETO 7. Pohdi  Kirjoita lapulle TÄRKEIN sinulle mielihyvää tuottava asia  Onko mielihyvän lähde hyväksi terveydelle.
Sosiaalisen median hyödyntäminen ja kehittäminen nuorille suunnatuissa sosiaalipalveluissa Case: nuorten Facebook-palveluohjaus Oulussa Saila Lähteenmäki,
Turvallisuus ja ensiapu ihmiset, omaisuus, tieto, toiminta, ympäristö, työ Fyysinen, psyykkinen ja yhteisöjen turvallisuus Perustus-, tasa-arvo-, lukio-
TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA TERVEYDEN HYVÄKSI. TERVEYSTUTKIMUS ▪ MONITIETEISTÄ.
Committed to Being More Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. KAALIMATO TUTKII KAALIMATO TUTKII TOUKOKUU 2016.
Etiikka Hyvän ja oikean jäljillä.  S. 42  Onko olemassa jotain,mitä ei saa tehdä koskaan?  Älä tapa, vai saako tappaa? Jos henkeäsi uhataan tai rakkaasi.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
Terveyden määritelmät
Nuorisotyön ja koulun yhteistyötä Iisalmessa
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Julkisuuskuvatutkimus
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Seurustelu ja parisuhde
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Opetusvinkki 1: Ryhmätyö – uskontotieteilijät
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Hyvä vanhemmuus (/Pia Salo 2014)
Lähetysopetus rippikoulussa
Matskua seurakuntiin Digikorvat.
Skeema 1 Ohjeet tutkimuksen tekemiseen
1. Ilman lukevia aikuisia ei kasva lukevia lapsia
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 1
Hyvinvointikyselyn 2018 tulokset
Nuoret ja trendit -tutkimus
Esityksen transkriptio:

Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen. Nuorten rakkauselämä Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.

Tutkimuksen toteuttaminen Tutkimus toteutettiin kyselylomakkeella, jossa oli 19 kysymystä Kysymyksiin vastattiin oppitunnilla Kyselyyn osallistui yhteensä 37 nuorta, joista 19 oli poikia ja 18 tyttöjä Iältään vastanneet olivat 17-18-vuotiaita Parolan lukion kolmannen vuoden opiskelijoita Kysymyksiin vastaaminen vei muutaman minuutin, pisimmillään kymmenen minuuttia

Tutkimuksen tavoitteet Tutkia miten vanhempien ero vaikuttaa nuoren ihmissuhteisiin ja erityisesti seurusteluun. Tutkia kuinka yleistä seurustelu on. Tutkia rakkauden merkitystä nuorelle.

Tulokset Nuoret joiden vanhemmat olivat eronneet, eivät kokeneet olevansa yksinäisiä Ne joiden vanhemmat ovat eronneet eivät koe sen enempää läheisyyden kaipuuta kuin nuoret joiden vanhemmat eivät ole eronneet Ystävien määrään ei vaikuta vanhempien yhdessä tai erikseen olo Vastanneista noin 38% seurustelee Vain 18% nuorista seurustelivat joiden vanhemmat olivat eronneet Nuorten joiden vanhemmat eivät ole eronneet, noin 46% seurusteli Nuorten sinkkujen, joiden vanhemmat ovat eronneet, noin 44% haluaisi parisuhteen Nuorten sinkkujen, joiden vanhemmat ovat yhdessä, noin 79% haluaisi parisuhteen

Lainauksia nuorten vastauksista, millaista läheisyyttä he kaipaavat: ”Halaus, jutustelu synkistäkin asioista.” ”Puhumista, välittämistä ja halauksia.” ”Jonkun ihmisen kanssa olemista.”

”Se on sellainen asia, jota ilman ei voi elää ”Se on sellainen asia, jota ilman ei voi elää. On oltava joku henkilö joka rakastaa ja jota rakastaa!” ”Rakkaus on fyysiseltä tasolta siirtyminen henkiseen riippuvuuteen.” ”Voi olla varsin ihanaa, mutta voi myös tuhota ihmisen.” ”Ihana, vaikea asia, tärkeä osa arkea.” ”Se on ihanaa, mutta rasittavaa.” ”Maailman paras tunne.” ”Rakkaus perustuu yhteisymmärrykseen ja harmoniaan kahden ihmisen välillä. Romantiikka kuuluu parisuhteeseen mutta itse rakkautta on monenlaista.” ”Rakkaus tekee onnelliseksi ja saa olon turvalliseksi. Rakkaus on sitä, että on onnellinen kun toinen on.”

Virhe lähteet Väärin ymmärretyt kysymykset Vastaamatta jättämiset Kiinnostuksen puute Tutkittavien määrä oli vähäinen Eronneiden lapsia oli huomattavasti vähemmän Vaihtoehtoja kysymyksissä oli rajattu määrä