HUOLTO.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Filosofian Praktikum 2008 Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin neljäs praktikum-kokoontuminen.
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Osta koira!!.
Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Juniori-SaPKon ohjeistus Pohjola- leirille. LEIJONA TIEN ALKUA 1996 ikäluokassa pelaajia n ikäluokka kulkee saman matkan, mutta POHJOLALEIRI.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Hoitosuunnitel-masta sopiminen Omahoito kotona, omahoidon tuki
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Wanhanajan maatalous näyttely Vuolijoella  Paikka Vuolijoen Riihipihan museoalue  Kaiken kansan juhla teemana ympäristö.  Rompe myyjiä.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Uudet ELY-keskukset ja tiedonvälityksen haaste työhallinnossa Ideapäivä-seminaari Jaana Suokonautio Jaana Suokonautio.
Monikäyttöinen paperi
PIILOVAIKUTTAMISEN ELI MANIPULOINNIN KEINOT
Uusi JoJo - kurssi Kouluttajakoulutus Nosto ”Talous” Suomen Palloliitto Helsinki Veijo Vainikka.
VAIHTOKOKOUS Esittäjä Harri Holm Suomen Rotary © 2008.
KÄSITYÖN VIRTUAALILUOKAT TOIMINTAMALLIN ESITTELY - VERKKO-OPETUS - - OPETTAJAVERKOSTO - - VERKKOMATERIAALIT - Pirjo Sinervo 2004.
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Tunne lääkkeesi Itsehoitolääkkeiden järkevä ja turvallinen käyttö
Seuratoiminnan kehittäminen
Onko huono päivä??.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Filosofian Praktikum Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin toinen praktikum-kokoontuminen.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
OPISKELIJANA MAAILMALLA
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
Työssäoppiminen eli TOP
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelut Katja Savolainen
Kysy parilta. Muista päiväys. Mikä päivä eilen oli
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
Tarinaa työn mielekkyydestä
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
Tunne lääkkeesi Lääkityslista kuntoon  Kuvata mikä on lääkityslista  Kertoa mistä sen saa  Kertoa miksi ajantasainen lääkityslista on tärkeä.
Mieli voi sairastua, niin kuin kehokin Erilaisia mielenterveysongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä Tilapäinen oire saattaa olla terveen mielen reaktio.
Yhteydenotto omahoitajaan: Hoitosuunnitel- masta sopiminen Yhteydenotto omahoitajaan: Hoitosuunnitel- masta sopiminen Valmistautuminen vastaanotolle Valmistautuminen.
Kenttäkartta Jalkaranta – E10, E11 Lahti Soccer2015 PARKKI – tilaa rajoitetusti Osoite – Kuhilaankatu 4 Ruoka- teltta - ruokailu, arpajaiset, kioski Info.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
KAKKOSET RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät. Kukin ryhmä lähettää Pertille.
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
Uudelle opiskelijalle
7 Itsehoito ja hätäensiapu
Urheilijan syöminen ja energiatankkaus
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
JOUKKUE-INFO
OP1.3 Jussi Lounassalo.
Edistetään yhdessä järkevää lääkehoitoa

Minileiripäivä Nuorten leiripäivä Lastenleiri Fifteenleiri Varkkileiri
Laatu on parasta mainosta
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Leirilippukunnan infomateriaali
Opiskelijaterveydenhuolto
Urjalan seurakunnan talvippikoulu 2019
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Esityksen transkriptio:

HUOLTO

Lääkintä Ohjeistaa ja tukee Turva Turvallisuussuunnitelma Mitä huolto tekee? Lääkintä Ohjeistaa ja tukee Turva Turvallisuussuunnitelma Sauna Suomalainen sauna Japaniin Toimittaa materiaalit Teltat Merikontit Edustusasu

Teltat Halti Big Fun 8 (WSJ15)

Big Fun 8 Teltat 6 Henkeä per teltta (3 per puoli) Olet itse vastuussa teltastasi!

Lääkintä Ilmoittautumisessa yhteydessä kerrotut terveystiedot ovat VAIN joukkueen lääkärin tiedossa. Jos koet, että LLPKJ:ien tulisi tietää jotain terveydentilastasi niin se kerro heille! Varaa itse pieni lääkintäpakkaus mukaasi Laastareita ja särkylääkkeitä Oma henkilökohtainen lääkitys

Lääkintä, Rokotukset Rokotussuositukset löydät Joukkueen kotisivulta http://jamboree.fi/lahtijalle/muistilista- ennen-lahtoa/rokotteet/ Joukkueen lääkärin pitämä info IST- tapaamisessa http://goo.gl/syIjrQ Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

Lääkintä, lääkkeet Jos otat mukaasi reseptilääkettä Ota mukaan vain se määrä mitä tarvitset + vähintään yksi viikko. Lääkkeet tulee olla alkuperäisissä pakkauksissa! Englanninkielinen resepti Vahvat lääkkeet vaativat englanninkielisen reseptin tullin takia. Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

Elämä leirillä Leirillä päivällä saattaa olla yli 35 astetta lämpöä Yöllä yli 25 astetta Huomio ilmankosteus Henkilökohtainen hygienia päivittäin Jotta voisit hyvin ja jaksaisit mukana riennoissa, tulee sinun juoda riittävästi (vähintään 2-3 litraa päivässä) Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro

Elämä leirillä Pyykinpesu Opettele pesemään pyykkisi käsin Suomen joukkue on varannut ämpäreitä pyykinpesua varten Japanissa jännite on 100 volttia (Suomessa 230V) Japanin leiriorganisaatio tarjoaa rajoitetusti mahdollisuuksia ladata sähkölaitteita Leirillä mahdollisuus käydä saunassa ohjelman yhteydessä Otsikkofontti on googlen McLaren Leipäteksti Source Sans Pro Jos et käytä näitä, korvaa McLaren -> Comic Sans MS Bold Source Sans Pro -> Myriad Pro