Hamsteri Hamsteri kuuluu jyrsiöihin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

P ERTTI YLÄMÄKI Virolahden ya. H YÖNTEISET Esitykseni aihe on hyönteisten anatomia ja elin tavat. Esittelen myös tunnetuimpia suomalaisia hyönteisiä.
makramee-tekniikalla
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Valmistautuminen Alkuverryttely Kilpailusuoritus Loppuverryttely
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
Linnunrata ja muut galaksit
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
Unitutkimus.
Valas sylkäisi Joonan rantaan. Se oli ihan terve..
Missä sinä asut. Opiskeletko sinä Aalto yliopistossa
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Liikunta ja ravinto Tuomas Sallinen.
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
Mistä koirat saa energiaa
6 luokka Tekijä: L.A.Pupulainen
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Sademetsä.
ORAVA.
Koira Koira on neli jalkainen. Nisäkäs Oppii temppuja Ihmisen lemmikki
Urheilevan nuoren ravitsemus
0rava - Sciurus vulgaris
Karhu on euroopan suurin petoeläin
Ilves TUNTOMERKIT Ilves on Suomen luonnon ainut kissaeläin.
Liito-orava Pteromys volans.
LAJIEN VÄLISET SUHTEET s
Lauri Jämsèn Henri Härme Joona Siren Joni Munukka
Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.
Opittu käyttäytyminen. Opittu käyttäytyminen Eläimet sopeutuvat parhaiten ympäristöönsä, jos niiden käyttäytyminen ei ole geneettisesti määräytynyttä.
Gerbiili Gerbiilejä kannattaa hankkia kaksi samassa häkissä eläneestä poikueesta. Gerbiilit liikkuvat sekä yöllä että päivällä. Gerbiilin elin aika on.
Kissa Kissa on helppohoitoinen kotieläin. Kissaa voi silittää.
ISOPANDA.
Komodonvaraani Varanus komodoensis.
Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa.
Pysy hyvässä työvireessä TOUKOKUU. ISTOCK Jätteenkuljettajat tuntevat väsymystä työpäivän aikana Näin jäteautonkuljettajat vastasivat kyselyssä ”Improving.
 MARJAT, HYÖNTEISET, VILJA, HUNAJA JA KALA.  karhu syö myös lihaa.
Liito-orava pteromys volans
Ruokaympyrä Elintarvikkeiden suhteelliset määrät.
Harakka Pica pica.
Liikutaan.
Suomi 1B Torstai
Suomi 1B 26. Helmikuuta 2016 Kalevalan päivä
Vompatti E-P Tarvainen.
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Kanit.
HELMIPÖLLÖ.
Hamsteri.
Tarvitsen uuden lampun. Tunnetko Anjan
Lumileopardi Tessa-Liida Halmesaari.
Ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita, kun kauppaan ei pääse
Tavi.
PAJU LINTU Max.
Kotihiiri
6.2 SIMPUKKA & RAPU 7. BIOLOGIA.
ORAVA.
Kanojen hoito ohjeet Peltolan tila
Kanojen hoito ohjeet Peltolan tila
Ruokaoppia.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Esityksen transkriptio:

Hamsteri Hamsteri kuuluu jyrsiöihin. Syyrialainen hamsteri on isoin hamsterilaji ja talvikko on pienin hamsterilaji. Talvikko ja syyrialainen hamsteri elävät noin 1-3 vuotta, mutta ne voivat elää myös pitempään.

Ravinto Hamsteri syö siemeniä, vihanneksia, pähkinöitä ja lihaa. Hamsterin vesi pitää vaihtaa joka päivä. Hamsteri syö myös omia herkkuruokia esim hunajanappeja.

Hoito Hamsterin häkki pitää siivota säännöllisesti. Hamsterin pitää päästä juoksemaan ulos tai sillä pitää olla juoksupyörä. Hamsteri tykkää pienistä paikoista. Hamsteri pärjää kaksi vuorokautta yksin. Hamsteri tykkää kiipeillä.

Tarvikkeet Hamsteri tarvitsee ison ja tilavan häkin. Hamsterilla pitää olla juoksupyörä ja pesämökki. Hamsterilla pitää olla häkissä pieniä koloja ja kiipeily tarvikkeita. Hamsterilla pitää olla juomapullo jos hamsteri ei osaa juoda juomapullosta niin sillä pitää olla vesikippo. Hamsterilla pitää olla ruokakippoja.

Tapoja Hamsteri nukkuu päivällä ja on valveilla yöllä. Jotkut hamsterit ovat aika hiljaisia. Hamsterin poikaset voivat olla samassa häkissä kahdeksan viikkoa, jos ne ovat pitempään niin ne tappaa toisensa. Hamsteri voi vikistä kun se nukkuu.