Www.helsinki.fi/yliopisto Päivittäisraportit 2.4.20151Opiskelijarekisteri.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
Advertisements

Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
SIVUAINEKURSSIT TIEDEKUNTIEN OPINTO-OPPAAT • PAINETUT OPPAAT → student center, kirjasto, tiedekuntien palvelupisteet • PAINETTUJEN OPPAIDEN.
Oodin versiot, havaittujen virheiden korjaus sekä kehitysehdotusten eteneminen Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
Puh Powerpoint-esitys: Ohjaus lukioon • sisältää 20 erilaista diaa • vaatii toimiakseen Microsoftin.
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
Oodi-päivä
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Oodi tietovarasto Eija Ruotsalainen, marraskuu 2005 Opiskelijarekisteri.
LVI: vaihtoehtoiset etenemistavat Tavoitteisiin liittyvät kysymykset Opiskelijalle saumaton palvelu paikan vastaanotosta ilmoittautumiseen.
Opi Analyzer Peruskäyttäjäkoulutus
Opintoaikojen rajauslaki Vaihe II WinOodin käyttöliittymä muutokset.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Rajauslain soveltamiskäytäntöjä Helsingin yliopistossa Helsingin yliopiston Oodi-päivät Marja Kruut Opiskelijaneuvonta- ja opintotukipalvelut.
Valviran Sampo-järjestelmä ja Terhikki-rekisteri
HY:n Oodi-päivä: Opintosuorituksen kieli Esko Koponen Asiantuntija, kansainväliset opintoasiat Rehtorin kanslia/opintoasiat
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
Vauhtia valmistumistalkoilla Tekniikan yksikkö Tiina Laajala ja Tomi Guttorm.
Oodin hopsin käyttö ja käyttöönottojen tilanne Eeva Tuori-Pastila, Opiskelijarekisteri.
Esteettömyys erityisissä liikkuvissa ympäristöissä SOME & mobiili erityisille oppijoille Lehtori Irmeli Lignell HAMK/AOKK
Tutkintotodistukset Oodista nappia painamalla? Oodi-päivät Opiskelijarekisteri/ Teemu Ajalin/ Tutkintotodistukset.
KOLVI OY – Keuda, Omia, Luksia ja Varia, innovoiva ohjausyhteistyö Kolvi OY Keudan, Omnian, Luksian ja Varian innovoiva ohjausyhteistyö.
Sairaaloiden tuottavuus 2013 Pirjo Häkkinen Sairaaloiden tuottavuus 2013 – Tilastoraportti 3/2015.
Tutkinto- ja oikeusturva- johtosääntö - poimintoja Oodi-työn näkökulmasta Oodi-päivä
Oodin versio 3.1 1Opiskelijarekisteri.
RSS - uutissyötteet Viikin kampuskirjasto Viikin kampuskirjasto, RSS1.
TUHAT tutkimustietojärjestelmä Matri-seminaari Arja Lappalainen
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Oodin version 3.3 yhteenveto 1Opiskelijarekisteri.
Muut WebOodin muutokset Versio 2.9. Oodin hops Submit-napin (esim. poista, lisää, tallenna) klikkaaminen useamman kerran tutkintorakenteen muokkauksen.
Opintokohteiden tunnisteiden ja asteikkojen ylläpito WinOodissa Hilkka Hanhenoja.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Etappi Lauri Jokipii Opiskelijarekisteri. Etappi Tutkintojen valmistumisen seuranta- ja tukijärjestelmä Suunniteltu uutta voimaantullutta kaksiportaista.
Internalismi ja eksternalismi
Opintoasiainsuunnittelija Anu Aunela Eläinlääketieteellinen tiedekunta WebOodin tenttityökalu eläinlääketieteellisessä.
Raportointi ja Oodi-tietovarasto Oodi-päivät Sari Zitting ja Hilkka Hanhenoja.
Oodin versiot – havaittujen virheiden korjaus ja sekä kehitysehdotusten eteneminen
Liikkuvuuden Tuki (LiTu) Tietotekniikkaosasto Juha Ojaluoma
HY:n Oodi-päivät 2008 Ajankohtaista asiaa ja keskeisiä huomioita.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: ◦ Puh ◦ WebOodi -asiat:
WebOodiKURSSIPALAUTE Laura Vuorinen Opiskelijarekisteri.
Oodi-päivät Selvitys opintosektorin rekisteröintikäytännöistä – toimenpiteitä ehdotettuihin kehittämiskohteisiin Opiskelijarekisteri, Sari.
IL-koulutus Viikin tiedekirjastossa
Oodin uuden version 2.8:n muutokset Katja Arstio ja Terhi Eskelinen / Opiskelijarekisteri.
Oodi ja tutkinnonuudistus Opiskelijarekisteri / Sari Zitting.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Oodi-tietojen tuonti XDW-malliin HY:n tietovarastoon
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Yleistä opintokohteista
liikkeenluovutukseen liittyvistä asioista
Uusi opinto-oikeus Oodiin sähköisesti tai perustietolomakkeen kanssa
Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Tervetuloa Oodi-päiville 2010!
Oodin versio 2.9 Tulleet muutokset
Hero-Henkilöroolirekisteri
WinOodi versio 4.4 Katri Laaksonen
Oodin version 3.7 yhteenveto
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto tietojärjestelmätilanne Opiskelijan polku järjestelmien läpi opiskelemaan Joanna Veinio
Uusi opinto-oikeus Oodiin
Raportointiväline Rapo opintoasioiden asiantuntija Anu Siikaniva 18. 4
Painopisteenä: Oodin hops
WebOodin version 4.6 yhteenveto
WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L
Oodi-version 5.4. yhteenveto
Yleistä opintokohteista
Esityksen transkriptio:

Päivittäisraportit Opiskelijarekisteri

Päivittäisraportit ovat opiskelijarekisterin kehittämiä helppokäyttöisiä raportteja. Linkki raportteihin löytyy tukisivujen Tilastot-kohdasta. Suora linkki: Raportin voi avata - suoraan selaimeen - Exceliin (xls-muoto tai csv-muoto) - pdf:nä (pdf-muoto) - tekstinkäsittelyohjelmaan (rtf-muoto) Opiskelijarekisteri Päivittäisraportit

WinOodilla ei voi tulostaa kaikkia tietoja: etappi- ja rajauslakiraportit, opasraportit, virhetarkistusraportit… Suuri osa opiskelijarekisteristä pyydettävistä poiminnoista on jo olemassa päivittäisraporttina. Päivittäisraportteja on helppo ja nopea käyttää www- selaimen kautta. Tiedot on rajattu valmiiksi, joten rajaustekijöiden kirjoittamiseen ei mene aikaa. Useimmat päivittäisraportit ovat saatavana myös Excel-muodossa Opiskelijarekisteri Miksi käyttää päivittäisraportteja?

WinOodilla voi tulostaa - yksittäistä opiskelijaa koskevia otteita: opintosuoritusote, läsnäolotodistus, henkilörekisteriote, Diploma Supplement - opetukseen liittyvät otteet: luettelo opetustapahtuman osallistujista, organisaation opintokohteet WinOodin raportit ovat reaaliaikaisia, päivittäisraportit näyttävät edellisen yön tilanteen. WinOodin raporteilla voi antaa rajaustekijöitä, päivittäisraportit ovat valmiiksi rajattuja Opiskelijarekisteri Miksi käyttää WinOodi- raportteja?

Etappi- ja rajauslakiseurannat Perusopiskelijat Jatko-opiskelijat Ulkomaalaiset opiskelijat Ruotsinkielisen kiintiön opiskelijat Muut opiskelijat JOO-opiskelijat (raportti myös JOO-opinnoista) Opiskelijarekisteri Opiskelijaluetteloita

Opintokohdekoodisto: voimassa olevat tutkinnot, koulutusohjelmat, suuntautumisvaihtoehdot ja pääaineet Hakijarekisterikoodisto: hakukohteille kuuluvat opinto- oikeuksien kohteet Opinto-oikeuksissa sallitut tutkinto-, koulutusohjelma-, suuntautumisvaihtoehto- ja pääainekohteiden yhdistelmät Opiskelijarekisteri Tarkistuslistoja

Opinto-oppaiden kuvaustekstit Sivuainekokonaisuudet Tutkintorakenteet Opintokohteiden kuvaustekstit Käyttötarkoitukset: -esittely eri instansseissa - opinto-oppaan työstämisen apu - oppaan arkistointi (tiedekunta vastaa asiasta) Huom: ei sisällä vielä opetustietoja Opiskelijarekisteri Opinto-opasraportti (uutuus)

Useimpia listauksia voi: - järjestää - suodattaa Toimii selaimissa: Firefox 3.6, Internet Explorer Jos tarvitset monipuolisempia järjestämis- ja suodatusmahdollisuuksia tai tietojen poimintaa, vie listaus exceliin (eli valitse xls-muoto) Opiskelijarekisteri Järjestäminen ja suodattaminen (uutuus)

Opiskelijarekisteri lisää päivittäisraportteihin ensisijaisesti sellaisia toistuvasti tarvittavia raportteja, joita on aiemmin tilattu käsityönä tehtävinä poimintoina. Ehdotuksia uusiksi raporteiksi voi esittää. Kaikkia ei kuitenkaan voida toteuttaa, esim. jos tiedon päättely on hankalaa. Tiedekunta tai laitos voi myös itsenäisesti jatkokäsitellä raporttien tietoja Excelin lisäksi esimerkiksi JavaScriptillä tai XML-työkaluilla Opiskelijarekisteri Kehittämisideat

Käyttöoikeudet ovat automaattisesti niillä, joilla on jokin WinOodi-oikeus tai WebOodin suoritustietojen katseluoikeus. Jos sinulla ei ole opiskelijoiden henkilö- ja suoritustietojen katseluoikeuksia, voit hakea päivittäisraportti-oikeutta erikseen WinOodin lupahakemuksella: Opiskelijarekisteri Käyttöoikeudet

Päivittäisraporttien käyttöön liittyvät kysymykset weboodi-tukeen: puh weboodi-tuki(at)helsinki.fi weboodi-tuki(at)helsinki.fi Raporttien kehittämisehdotukset suoraan Mikalle Opiskelijarekisteri Käyttötuki

Ennen kuin pyydät opiskelijarekisteristä erillistä käsin tehtävää poimintaa, tarkista löytyvätkö tarvittavat tiedot päivittäisraporteista Opiskelijarekisteri Huom!