Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L. 16.4.2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L. 16.4.2018."— Esityksen transkriptio:

1 WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L.

2 Lukuvuosimaksu – uusi välilehti tietojen ylläpitoon
Opinto-oikeuden käsittely & uusi välilehti Lukukausimaksut Tällä välilehdellä ylläpidetään lukuvuosimaksuvelvollisten vapautus-, apuraha- ja lukukausimaksutietoja. Erilliset ohjeet tietojen ylläpitoon löytyvät opit.aalto.fi/WinOodi –sivulta, otsikolla Lukukausimaksut. 1.vsk:n lvm-tiedot siirretään Applysta Oodiin huhtikuun aikana Lukukausimaksut ohjetta päivitetään mikäli prosessiin tulee muutoksia yms..

3 Lukuvuosi-ilmoittautuminen – 1
Lukuvuosi-ilmoittautuminen – 1.vsk:n opiskelijalle poissaoloa kirjattaessa tulee huomautus. Huomautus tulee ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle, jonka 1. lukuvuoden ilmoittautumistietoihin ollaan lisäämässä poissaololukukautta. Huomautus ei kuitenkaan estä poissaolokirjausta.

4 Sähköisesti varmennetut opintosuoritusote & läsnäolotodistus tilattavissa myös WinOodista
Myös WinOodista on mahdollista tilata uuden version myötä sähköisesti varmennetut Aallon opintosuoritusote sekä läsnäolotodistus. Aallon yhteiset raporttiryhmään lisätään kaksi uutta raporttia ”Leimattu läsnäolotodistus” & ”Leimattu opintosuoritusote -Aalto” Nämä raportit varmennetaan sähköisesti, eikä niihin tulostu allekirjoittajan nimen selvennystä. Edelleen on myös mahdollista tulostaa ko.raportit ilman sähköistä varmennetta ”Zlänsäolotodistus” & ”Opintosuoritusote - - Aalto” Opiskelijat pystyvät myös tilamaan sähköisesti varmennetut opintosuoritusotteen sekä opiskelutodistuksen = Länsäolotodistuksen WebOodista. Lisää tästä sivuilla 8 & 9. Varmennettujen raporttien sivun alalaitaan tulostuvaan tekstiin ” Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu. Lisätietoa ja ohjeet: on tulossa muutos. Uusi lyhytosoitteen muoto tulee olemaan kummassakin raportissa

5 Opinto-oikeuden ohjaaja-välilehti
HUOM! Aallossa ei ole sovittu yhteisesti tämän ohjaaja –välilehden käytöstä. Opinto-oikeuden käsittelyn ohjaaja-välilehdelle on lisätty uusi ohjaaja rooli = Vastuuprofessori. Nykyiset roolit: vastuuprofessori, ohjaaja 1, ohjaaja 2 & ohjaaja 3 Aallossa väitöskirjan vastuuprofessori kirjataan edelleen aikaisempien ohjeistuksen mukaisesti suunniteltuna opintona. Ohjeet opit.aalto.fi/WinOodi –sivulla ”Vastuuprofessori-tieto jatko-opiskelijalle”.

6 WebOodi versio 4.8 OPIT/Katri L.

7 Emergency Contact –tieto WebOodissa
Opiskelijoilla on mahdollisuus lisätä ja ylläpitää Emergency Contact –hätäyhteysstietoa WebOodissa. Hätäyhteystiedon ylläpito Opiskelija roolilla kohdassa ”henkilötiedot” Henkilökunta näkee tiedon sekä koska tietoa on viimeksi muokattu Työkalut/Opiskelijat – Katso-nappi - Hätäyhteystiedot

8 WebOodista opiskelijat voivat tilata opintosuoritusotteen lisäksi nyt myös varmennetun opiskelu-/läsnäolotodistuksen Tilatut raportit listautuvat nykysin samalle sivulle jossa raportit tilataan, ei enää WebOodin etusivulle kuten aikaisemmin.

9 Opintosuoritusotteelle / opiskelutodistukselle mahdollisuus luoda linkki
Opiskelijan on nyt mahdollista raportteja tilatessa luoda niihin myös julkinen linkki. Linkin voi lähettää eteenpäin esim. työnantajalle/kotikorkeakouluun. Opiskelija valitsee linkille voimassaoloajan (7/30/60 päivää). Luodun linkin voimassaoloaika näkyy linkin yhteydessä. Lisää kommentti –kohtaan voi tilausvaiheessa tallentaa esim. tiedon siitä kenelle linkki lähetetty. Linkin voimassaolon voi päättää ennenaikaisestikin.

10 Lisäksi… On mahdollista avata useampi WebOodin samanaikaisesti. Tämä helpottaa esim. tietojen kopiointeja. WebOodin tekstieditoria on päivitetty mm kopioiminen Wordista ja liittäminen kopioi-liitä toiminnolla toimii nyt paremmin. Oodin seuraavassa versiossa 5.0. on keskitytty toteuttamaan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin liittyviä muutoksia mm. parannetaan tietojen lokitusta. WinOodiin tulossa siirto-opiskelijoiden tiedoille oma välilehti.


Lataa ppt "WinOodi versio 4.9 OPIT/Katri L. 16.4.2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google