Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013. Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maastoammunta SJAL tuomarikoulutus 2013.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Hyvässä seurassa on ilo liikkua! ® TUOMARIPALAVERI ”SÄÄNTÖPRIIFFI”
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
Toiminta avustavana erotuomarina Toiminta avustavana erotuomarina •Ongelmakohtia: –Perustekniikassa ongelmia (näyttöjä ei osata.
Välinetarkastus SJAL tuomarikoulutus 2013.
Ammuntakenttä SJAL tuomarikoulutus 2013.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Porin yksikkö 1 Opintotoimisto,Marja Karttunen TENTTIOHJESÄÄNTÖ.
Moodlen ohje opiskelijoille
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
NYKYTILAKARTOITUS HANGOSSA - KOTIHOIDON ASIAKKAAN KÄYTÖSSÄ OLEVAT APUVÄLINEET JA TULEVAISUUDEN APUVÄLINETARPEET HENKILÖKUNNAN ARVIOIMANA (TOTEUTUS VIIKOT.
Erikoistapauksia SJAL tuomarikoulutus Tehtävä 78.1 Seniorien ja juniorien kilpailussa oli 30 min lämmittelyaika sekä naisten että miesten sarjoille.
Turvallisuus SJAL tuomarikoulutus TUOMARIN ON HUOLEHDITTAVA KILPAILUN TURVALLISUUDESTA KAIKIN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIN KEINOIN.
Tulosten tulkitseminen SJAL tuomarikoulutus 2013.
Suomen erikoissäännöt SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Ikäluokat • Aselajit tauluammunnassa ja maastossa • Ammuntamatkat • Pukeutumissäännöt • Harrastaja-
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, Pistoolijaosto.
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Finska Simförbundet rf.
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Linnaseutu ry •Hämeenlinnan seudun maaseudun kehittämisyhdistys •Leader -rahoitus.
E-kirjojen metadata Työryhmän työskentely vielä kesken Erkki Tolonen.
SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.
2.2. komplementtisääntö ja yhteenlaskusääntö
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
Mitä on hijab: alistamista vai vapautusta?
Ohjesäännöt SJAL tuomarikoulutus Luovutusvoitto ottelussa: Joukkue tai ampuja saa luovutusvoiton, mikäli vastustaja ei ole saapunut ampumapaikalle.
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
Maastoammuntarata SJAL tuomarikoulutus 2013.
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Ottelukierrokset henkilökohtainen kilpailu SJAL tuomarikoulutus 2013.
Ottelukierrosten järjestys SJAL tuomarikoulutus 2013.
MITEN MÄÄRITTELEMME VAMMAISUUTTA?
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Sisäammunnan pisteytykset SJAL tuomarikoulutus 2013.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Nuorisotoiminnan strategiamittareita
Tuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Päätuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Vammaispalvelulaki Vammaispalvelulain tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan.
Aikakauslehtien kohtaamiskerroin ja kohtaamiskontaktit KMT Kuluttaja kevät 2014.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Sähköisiä testejä Martinlaakson lukiossa
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
Sanna Jokinen & Tiia Enckell
JOPO- opetusta Kouvolassa vuodesta 2006
Aikakauslehtien kohtaamiskerroin ja kohtaamiskontaktit KMT Kuluttaja 2014.
Kilpailijan starttikurssi
LIIKUNTAMESSUT UIKON PIHALLA KLO Messuilla urheiluseurat esittelevät liikuntamahdollisuuksista Nivalassa Tapahtumassa mukana: -Nivala Cowboys.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
1 Muutosehdotukset alkaen Kilpailusäännöt, matkaratsastus.
SUBRAPUBINEN KATETRI.
Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017
Suuhygienia: Hampaiden harjaaminen vähintään kaksi kertaa päivässä
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Vanhempainkokous.
Finaalin palkinnot: Naiset Miehet Kinkku kinkku
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Salli Multiadjuster T y ö h v i n o t a s A j e l
VIKELLYKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
SÄÄNNÖT.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
Päätuomarin velvollisuudet
3.lk vanhempainilta.
Tuomarin velvollisuudet
WA tuomaritoiminta World Archery tuomarit Maanosatuomarit
Esityksen transkriptio:

Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus 2013

Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet kuten normaali tähtäin. Taljajousi – Open ja W1 – molemmissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet kuten normaali talja, poikkeuksena W1, jossa paunaraja on miehillä 45# ja naisilla 35#, eikä piippiä tai suurentavaa linssiä saa käyttää. Näkövammaiset

Parajousiammunta Kaikilla urheilijoilla on oltava ajantasainen luokittelukortti, joka näytetään välinetarkastuksessa tuomareille. Tuomarit tarkistavat kaikki apu välineet samalla, kun urheilijan muut välineet tarkistetaan. Urheilijat, joilla ei ole luokittelua, koska he eivät täytä kriteerejä, eivät saa kilpailla vammaisille tarkoitetuissa sarjoissa. Apuvälineitä, kuten pyörätuolia, tuolia, proteeseja jne. saa käyttää vain, jos luokittelukortissa ne erikseen sallitaan.

Parajousiammunta Ammuttavat kierrokset ovat samat kuin vammattomilla urheilijoilla lukuun ottamatta näkövammaisia, joilla on omat kierroksensa. Pyörätuolista tai istualtaan ampuvat saavat olla ammuntaviivalla muulloinkin kuin omalla ammuntavuorollaan. Joukkueammunnassa ampuja saa jäädä ampumaviivalle, hänen tulee ilmoittaa ampuneensa nostamalla käden päänsä yläpuolelle. Ampujalla voi olla avustaja, joka noutaa nuolet ja kirjaa tulokset. Ampujan ampumapaikka voidaan järjestää muista paikoista poiketen, huomioiden kuitenkin muut kilpailijat (heillä täytyy olla normaali tila). Parajousiammuntakilpailuissa on pyörätuoleille varattava vähintään 125 cm ammuntatila.

Parajousiammunta - apuvälineet Apuvälineille on olemassa omat sääntönsä, jotka ovat usein luokkakohtaisia. Yksittäisen apuvälineen käyttöön tulee myös olla lupa. – Pyörätuoli – Tuoli tai jakkara – Jalkatuki – Vartalotuki (pyörätuolissa) – Proteesi – Jousiside, jousen kiinnittäminen käteen tai proteesiin – Jousi- tai vetokäden lasta – Avustaja, joka voi auttaa nokittamaan nuolta, säätämään tähtäintä jne. Tällaiset avustajat pukeutuvat samanlaiseen asuun ampujan kanssa ja kantavat samaa kilpailijanumeroa. – Huom. Laukaisulaite ei ole enää sallittu tähtäinjousessa alkaen. – Tarkista tarkemmat säännöt ennen kilpailua sääntökirjasta, jos osallistujina on parajousiampujia.