KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Advertisements

Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Puimuri - kaava.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Miksi ihmeessä opiskelisin saksaa?
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
asukasta ”ulkomaalaista” km² 4 virallista kieltä 17 itsehallintoaluetta.
Kanda.
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Keskustelun vetäjän tukiaineisto Diat ja muistiinpanosivut.
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
Kuvakäsikirjoitus.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
 Italiassa kielitaito tärkeä  vähintään perus- ja jatkokurssit käyty  Padovassa asuminen ja eläminen Suomeen verrattuna halvempaa, joten Erasmus-tuella.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Kv-info IKATA Ulkomaille työssäoppimaan vuonna 2013? Leonardo da Vinci – projekti nimeltä Co- operation for the Future ensisijaisia kohdemaita.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
NAISEN ITSETUNTO.
Paikkoja maailmalla Ja satunnaisia matkailijoita.
LC Askola-Pukkilan Nuorisovaihto ensi kesänä 2014 ! -”kielikurssi” kotona kesällä 1 – 2 viikoksi! - kohdemaita ympäri maapalloa ! - hanki lisäkokemusta.
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Ottaisin kiinni sateenkaaren jos vain pystyisin, ja jakaisin sen kauneuden kanssasi.  
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
Fredin tarina. Nimeni on Fred ja olen 10-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapallon pelaamista!
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
OPISKELIJANA MAAILMALLA
Palaute elämää diabeteksen ja diabeetikon kanssa päivästä Lauantai
Sirkus lähteen länteen; VOPin ja Sirkuskoulu ARXin yhteinen sirkusnäytös Minipilotti - palaute.
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
University of Melbourne Kevät 2012 Saara Räsänen
Kysely OSAKOn Going Abroad -päivien yhteydessä Bastian Fähnrich, : N = 35 opiskelijaa (Oulainen 2007: N = 66 opiskelijaa (Oulainen) + 29 (Oulu)
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
HALUATKO TILATA RANTALEIJONAN HELPOSTI NETISTÄ? Tässä vielä vapaina olevat ehdokkaat.. ps. miesgalleriaa päivitetään tunnin välein.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Peruskoulun päättöluokka, jatko-opinnot ja yhteishaku
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Koe ja kansainvälisty Katja Kurasto 2011.
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
SPORTTA =SporttiTauko. TOIMINTAOHJEET LUOKISSA JA LIIKUNTASALISSA ULKOVAATTEET, KENGÄT JA HATUT POIS VÄLKYT OHJAA/TUOMAROI/VALVOO TOIMINTAA, HEITÄ ON.
Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.
INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL Etelä- Korea. HAKEMINEN  Haku tapahtui asiossa olevan hakemuslomakkeen avulla.  Hakuaika on keväällä.  Tärkein kohta hakemisessa.
Harjoittelussa Tanskassa Kirsi Hiltula, Laura Kosola ja Aino Lauhikari.
Sosionomiopiskelijat Pauliina Rekonen, Jenni Valkama, Heidi Winter.
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
Japaniin matkustaminen. Turvallisuustaso Japanissa ei tarvitse olla erityisen varovainen Japanissa ainoat vaarat ovat taifuunit ja maanjäristykset Japanin.
Sanatyypit ja sijamuodot.
Urheilijan syöminen ja energiatankkaus
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Ready, steady.... GO & GET INTERNATIONAL Kansainvälisyys on taitolaji
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
KOTILEIKKI,KOULU-LEIKKI PIKKUVELI OMA PUHELIN DRAAMA-TUNNIT
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Jos sodan aikana käydään taisteluita kaupunkialueella, ne voivat tuhota kokonaisia asuinalueita tai kaupunkeja. Tällä hetkellä sodan vaurioittamia kaupunkeja.
Ruokaoppia.
Esityksen transkriptio:

KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9

VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk aikana. Matkalaukku Hakemukset Kelalle Japaninkielen opiskelua

MAJOITUS Koulun viereinen asuntola Meiwa-ryo Kulut: huone 800 jeniä/kk, huoltokulut(management fee) 2800 jeniä/kk, sähkö kulutuksen mukaan. Normaalisti oli n. 140 jeniä. Ruoka: 3 ateriaa päivässä 1000 jeniä/pv Ei alkoholia eikä saa tupakoida asuntolassa. Lähellä izakaya- baareja ja tupakkapaikka koulualueella.

MAJOITUS

KOULU Opinnot: projekti Koulualue koostuu useammasta rakennuksesta + liikuntasalit Lisäksi meille järjestettiin 20 tunnin japaninalkeiskurssi

ELÄMÄ JAPANISSA Meni muutama viikko tottua asiointiin eri kielellä ja päästä yli kielimuurista. Sain monta uutta kaveria joten oli hiukan hankala lähteä pois 3 kuukauden jälkeen. Monet eivät puhu englantia juuri ollenkaan tai vaan vähän, joten japania on hyvä osata. Ensimmäistä kertaa totesin Skypen puhelut hyödylliseksi.

VAPAA-AIKA Nähtävää oli, joten kierreltiin paljon paikkoja Kumamotossakin. Matka Osakaan ja Kiotoon. Tokiossa olisin halunnut käydä mutta elokuussa matkustaminen 2-4 kertaa kalliimpaa kuin normaalisti, koska elokuu on ”lomakuukausi”. Paljon kivoja paikkoja joita tulee ikävä kuten japanilaiset pelihallit tai ”viihdekeskukset”(amusement space). Japanilaiset tabehoodai ja nomihoodai paikat olivat yksi parhaista asioista. Suomeksi ”syö tai juo niin paljon kuin jaksat”. Yhdistettyjä tabenomihoodai paikkoja oli myös paljon. Hinta yleensä miehiltä 3000 yen/2h ja naisilta 2500 yen/2h.

PALUU SUOMEEN Paluun jälkeiset raportit. Suomi tuntuu kylmältä ja pieneltä. Haluan takaisin Japaniin. Vaikka aluksi epäilin että kannattaako minulla lähteä vaihtoon, niin voin sanoa että kannatti.