Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Advertisements

Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
L i i k u n t a. Tästä on kyse! Meillä ei ollut Playstationia, Nintendoa tai X-boxia, ei ainuttakaan TV-peliä, ei 99 TV-kanavaa, ei surround- soundia,
Kuvia Suomen muinaistaideseura ry:n kulttuurimatkasta
Hermoston kehitys Varjokirjassa s. 64-.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Venäläistä kekseliäisyyttä ja tyyliä
-Päivänn ohjelma alkoi normaaliin tapaan aamiaisen merkeissä ja arkeologiselle museolle matkattiin kävellen. Room 111 – Karri, Juhis, Ja Tuomo.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Toimintaohjeet opelle
Tervetuloa kanssani keväiseen metsään!
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Tässä on Saku. Hiihtoloma on alkamassa, mutta Saku ei keksi mitään tekemistä. Klikkaa Sakun lippistä, jos haluat auttaa häntä keksimään mukavaa talvipuuhaa.
Leena Kulmala 2005 Lammas liikenteessä Aloita klikkaamalla tästä.
Kouvolan Yhteiskoulun A-ranskan lukijoiden matka Ranskan Rivieralle.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
FAUNA – Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta.
Cristinan vapaa-aika Sunnuntai: Kun olin saapunut perheen luokse, me menimme Rein-joen toiselle puolelle. Siellä oli Willichin vanha kaupungin osaan. Me.
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä. Eräänä päivänä hän päätti testata kolme vävyään.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Saarenmaa 24. – Perjantai … Päivi Valtonen2 Lähtö Turusta klo 07:00 aamulla Helsinkiin. Helsingissä noustiin laivaan ja laivalla.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI SORSAJAHTI ALKOI Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Suvin Diary Suvin Diary. Sunnuntai Sunnuntai  Sunnuntai: Kun oltiin saavuttu perheisiin menimme Düsseldorfin 250 metriseen televisiotorniin ja myöhemmin.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Kevätpurjehdus Vesibussi Janina saapumassa Villa Rainerin laituriin.
PILKKU.
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
Koulunkäynti alkaa noin 7-8v Peruskoulu, ammattikoulu, Jns.
Harjoituksia Jäähalliin
Verbi + Verbi.
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”
JEESUKSEN LAPSUUS.
Lauseenvastikkeet AI 15.
TAIKURI KOULUSSAMME Magic Seth –taikuri vieraili koulussamme toista kertaa Tämän shown aikana myös yleisö pääsi tekemään taikoja!
Kotiin – Behind the Scenes
Toimintaohjeet opelle
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
PC-liitäntä AtMega32:lle Viestin lähetys / vastaanotto Sekä laitteen konfigurointi.
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
ITALIAVAIHTO Syksy Matkan aikataulut: SAAPUMINEN (to ): Italialaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle Bussikuljetus Jyväskylään koululle.
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
Tiistai Mardi 20 novembre.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä.
Pingu Poissa kotoa.
Lammas.
MATKANI NORJAaN Reetta Karjalainen.
Bilbao, Espanja Justine Jokinen & Benjamin Sällström
Esityksen transkriptio:

Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät lämpimästi tervetulleiksi. Kuvassa Heikin ja Jill’n kotitalo.

Tilan lammaskoira Puti Meitä vastaan juoksi pian tilan lammaskoira, nimeltään Puti. Silittelimme sitä ja se oli ihan innoissaan. Puti oli rodultaan border collie. Putin isäntä Heikki kertoi sen osallistuvan pian lammaskoira- kokeeseen. Jos Puti suoriutuisi kokeesta hyvin, se olisi virallisesti lammaskoira.

Puti paimensi lampaita Katselimme, kun Heikki paimensi lampaita Putin kanssa. Puti ajoi lampaita suojaan ja ne tottelivat. Myös Puti totteli melko hyvin Heikkiä, joka joutui muutaman kerran kutsumaan Putin takaisin. Heikki vihelsi, taputti ja napsutti sormiaan.

Villan laatu Jill näytti meille millaista lampaan villan koostumus on. Hän nyppäisi pienen villatupon lampaasta (tapulin) ja näytti miten kiharaa sen pitää olla, jotta se on hyvän laatuista.

Lampaiden villa Lampaat oli juuri keritty joten niissä ei ollut paljon villaa ja ”alusvilla” oli ihanan pehmeää. Kädet vain alkoivat haista silittelyn jälkeen ja karva oli aika rasvaista joten kädet jäivät tahmeiksi.

Syötimme lampaita Katselimme lampaita ensiksi sähkö-aidan takaa, kunnes saimme mennä ruokkimaan lampaita leivillä. Lampaat näykkäisivät rohkeasti leipiä ja söivät oikein hyvällä ruokahalulla nopeasti leivät loppuun.

Villanäyttely kellarissa Kun olimme tutustuneet lampaisiin, siirryimme näyttely- ja myyntitilaan, missä esiteltiin villasta tehtyjä tuotteita. Kellari oli tupaten täynnä villapaitoja, pipoja ja muita villasta tehtyjä neuleita. Kaikki villa, jota oli käytetty, oli värjäämätöntä suomenlampaan villaa.

Söimme lampolassa Näyttelytilasta siirryimme lampolaan syömään retki- eväitämme. Kaikki karitsat syntyvät ja viettävät ensimmäisen talvensa lampolassa. Jill kertoi meille karitsoiden hoidosta.

Lähtö koululle Bussikuski oli odottanut meitä koko ajan ja oli aika lähteä koululle. Puti jäi juoksemaan Heikin kanssa aitaukseen, kun me katselimme haikeina bussin ikkunasta..