Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FAUNA 18.2.2006 – 30.8.2008. Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FAUNA 18.2.2006 – 30.8.2008. Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta."— Esityksen transkriptio:

1 FAUNA 18.2.2006 – 30.8.2008

2 Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta erottui heti punanauhainen tyttö, jonka tiesim- punanauhainen tyttö, jonka tiesim- me olevan meidän Fauna. me olevan meidän Fauna. Jo tuolloin pentuna Fauna oli kova touhuamaan ja tekemään kepposiaan. Hän vei heti sydämemme. Hän vei heti sydämemme.

3 Pian kotiimme muutti nahkamasuinen ja Pian kotiimme muutti nahkamasuinen ja pehmeätassuinen pentu, joka tuoksui niin pehmeätassuinen pentu, joka tuoksui niin ihanalta pieneltä koiralta. ihanalta pieneltä koiralta. Hän valloitti heti kaikkien Hän valloitti heti kaikkien sydämet vauhdikkuudellaan sydämet vauhdikkuudellaan ja katseellaan joka kertoi ja katseellaan joka kertoi suuresta sydämestä. suuresta sydämestä.

4 Kaikenlainen leikkiminen ja touhuaminen olivat Kaikenlainen leikkiminen ja touhuaminen olivat Faunan lempi puuhaa. Faunan lempi puuhaa. Hän rakasti juosta maalla, nuuskia joka nurkat ja Hän rakasti juosta maalla, nuuskia joka nurkat ja seurailla kaikenlaisia eläimiä luonnossa. seurailla kaikenlaisia eläimiä luonnossa. Fauna todella osasi nauttia vauhdista.

5 Faunalle kelpasivat leluiksi kaikki mihin hän Faunalle kelpasivat leluiksi kaikki mihin hän ylettyi; parhaimmistoa oli kuitenkin patjat, joita ylettyi; parhaimmistoa oli kuitenkin patjat, joita silputa ja pehmolelut, joita hoitaa. silputa ja pehmolelut, joita hoitaa. Välillä syödyiksi joutuivat myös kännykät, silmälasit ja kaukosäätimet… Fauna oppi nopeasti kuinka Fauna oppi nopeasti kuinka saada huomiota. saada huomiota.

6 Isi opetti Faunaa metsäkoiraksi. Isi opetti Faunaa metsäkoiraksi. Faunasta tuli kuitenkin Faunasta tuli kuitenkin enemmänkin ystävä enemmänkin ystävä sorsien kanssa, joita sorsien kanssa, joita hän odotti joka kevät hän odotti joka kevät saapuvaksi pihaojaan. saapuvaksi pihaojaan. Niitä oli ihana tarkkailla Niitä oli ihana tarkkailla ja toisinaan salaa ja toisinaan salaa vähän jahdata. vähän jahdata.

7 Fauna eli mukanamme arjessamme… Fauna eli mukanamme arjessamme… Hän valloitti niin sohvat Hän valloitti niin sohvat kuin sängytkin ja kuin sängytkin ja osasi ottaa rennosti. osasi ottaa rennosti. Kotiin tullessa Fauna tervehti aina kaikkia komealla ulvahduksella ja märillä pusuillaan.

8 Myös juhlaan Fauna osasi sonnustautua asian Myös juhlaan Fauna osasi sonnustautua asian mukaisella tavalla… mukaisella tavalla… Ollen vauhdikas Ollen vauhdikas ja riehakas… ja riehakas… tai rauhallinen ja kaunis punaturkkimme.

9 Fauna oli meidän pieni ahmattimme, joka Fauna oli meidän pieni ahmattimme, joka rakasti tilaisuuden tullen varastaa pöydästä rakasti tilaisuuden tullen varastaa pöydästä herkkuja. herkkuja. Usein hän juoksikin Usein hän juoksikin taloa ympäri juusto, taloa ympäri juusto, pullapitko tai kinkkupaketti suussaan. pullapitko tai kinkkupaketti suussaan.

10 Talven riemuja Faunalle olivat lumessa Talven riemuja Faunalle olivat lumessa juokseminen ja siellä peuhaaminen. juokseminen ja siellä peuhaaminen. Fauna työnsi aina kuononsa lumen alle ja pönki lunta. Hän myös rakasti lumipal- Hän myös rakasti lumipal- loja ja -kökköjä joiden loja ja -kökköjä joiden perässä säntäillä. perässä säntäillä.

11 Kesäisin Fauna puolestaan nautti auringossa Kesäisin Fauna puolestaan nautti auringossa makoilusta, rantavedessä kahlailusta ja lintujen makoilusta, rantavedessä kahlailusta ja lintujen seurailusta. seurailusta. Faunan lempipuuhia oli myös pallon pelaaminen pihassa, metsäretket vapaana juosten ja kaiken maailman ihanissa mutaojissa möyriminen. Faunan lempipuuhia oli myös pallon pelaaminen pihassa, metsäretket vapaana juosten ja kaiken maailman ihanissa mutaojissa möyriminen.

12 Nyt meidän rakas punainen vauhtityttömme on kaikkialla missä Nyt meidän rakas punainen vauhtityttömme on kaikkialla missä on ystävyyttä ja rakkautta. on ystävyyttä ja rakkautta. Fauna on mukanamme tuulessa, laineissa, joita tuuli tekee järven Fauna on mukanamme tuulessa, laineissa, joita tuuli tekee järven pintaan, kuralätäköissä, lumisateessa ja auringonpaisteessa. pintaan, kuralätäköissä, lumisateessa ja auringonpaisteessa. Hän on todellinen ystävä, jota emme unohda koskaan. Hän on todellinen ystävä, jota emme unohda koskaan.


Lataa ppt "FAUNA 18.2.2006 – 30.8.2008. Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google